Referenciák

Veronika 2017.05.11

"Teljeskörű ellátás, megbízható szakorvosok, tökéletes környezet! Csak ajánlani tudom mindenkinek!"

 

Katalin 2017.03.17

"Köszönök szépen mindent, életem egyik legnagyobb álmát valósította meg Dr. Gacs János tökéletesen, valamint az intézet minden dolgozójának akikről tényleg csak sziperlatívuszokban tudok beszélni az ellátásért, ápolásért, kommunikációért, mindenért. KÖSZÖNÖM"

 

Meligizi 2017.02.16

"Nagyon köszönöm Molnár Béla doktorúrnak de köszönet a kollegáinak is munkájukért és odafigyelésükért. Az új cicikkel nagyon boldog vagyok."

 

Alexandra 2017.02.14

"Legjobb választás volt !!! Köszönöm!!"

 

Yvette 2017.01.10

"Tökéletes profizmus! Dr. Sobor György kezei alatt mindenki nyugodt lehet..."

 

Mónika 2016.10.05

"Köszönöm a figyelmes odaadó munkát mindenkinek, végig biztonságban éreztem magam."

 

Gerda 2016.09.15

"Az ingyenes konzultációra úgy mentem el, hogy szinte semmit nem tudtam a szemhéjplasztikáról, és fél óra múlva úgy jöttem ki, hogy mindent tudtam, amire csak szükségem lehetett."

 

Brigitta 2016.08.02

"Szeretném megköszönni mind az orvosom, mind az ápolók munkáját. Mindenki igazán figyelmes, kedves és segítőkész volt."

 

Zita 2016.02.19

"Nem gondoltam, hogy ilyen jó lehet egy kórház, gratulálok az orvosnak és az egész csapatnak. Nagyon jól döntöttem, hogy Önöket választottam. Külön köszönet a Doktor Úrnak!"

 

Adrienn 2016.02.09

"A Doktor úr volt a legszimpatikusabb! Igyekezett megnyugtatni. Kifogástalan volt minden. Szuper csapat. Köszönöm szépen a befektetett időt és energiát!"

 

Mária 2016.01.27

"Számomra nagyon fontos a diszkréció és a bizalom! Ez maximálisan megfelelt az elvárásaimnak. Biztonságban éreztem magam, nem voltak kétségeim a műtét kimeneteléről. Köszönöm"

 

Sz. Lászlóné 2016.01.14

"Nagyon szépen köszönök mindent, teljes mértékben meg vagyok elégedve mindennel. Nagyfokú kiszolgálás és nagyfokú segítőkészség mint az orvosok és az ápolók részéről."

 

Emese 2016.01.07

"Ezúton szeretnek a velem foglalkozó Teamnek:
Szilvianak, Dr Sobornak es titkarnöjenek, valamint az összes Munkatársnak, Rezepziosnak, Növerkenek, Altato-, Vizsgáló orvosnak - akik a háttérben, a Páciens szamara szinte láthatatlanul, de nem kevésbé fontos munkát vegeznek, egy NAGY köszönetet mondani. Kedvessegukert, türelmükert, professzionális hozzaallasukert, mosolyogva, akar 3szor is mindent megismételven, elmagyarázva ujra es ujra amit kell, es megpróbálvan a nem mindig egyszerű ;), néha talán kissé ideges, bizonytalan vagy határozatlan ;) Paciens kéréseit lehetőség 100% ban teljesíteni.

Ritkán találkoztam olyan Klinikaval, ahol MINDEN stimmelt- az Önöké ilyen!

Azon kivül, hogy en joszivvel fogom ezt a Klinikát tovabb ajanlani - szeretnem, ha az Önök fönöksege is ertesulne elegedettsegemrol - amit Önöknek köszönhetek

Dicséret es köszönet megegyszer a jo munkáért!

Üdvözlettel Emese"

 

Barbara 2015.12.11

"Jól éreztem magam, nagyfokú odafigyelést kaptam gyönyörű környezetben."

 

Ágnes 2015.12.04

"Köszönöm az intézmény dolgozóinak a mindenre kiterjedő 5*-os szolgáltatást, a nővérek kedvességét, a doktorok hozzáértését és a recepciósok figyelmét. Biztos, hogy ajánlani fogom az ismerőseimnek."

 

Szilvia 2015.11.19

"Köszönöm a teljes csapat munkáját, kedvességét, „hozzámállását”, nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy életemnek erre a nagy eseményére és a klinikán töltött időre jó érzéssel gondoljak vissza. Köszönöm!"

 

Renáta 2015.11.12

"Az ellátással és a körülményekkel teljes mértékben meg vagyok elégedve. Erős pozitív véleménnyel távozom mind a klinikáról, mind a személyzetről. Köszönöm!"

 

Gabi 2015.11.04

"Hálás vagyok nektek, hogy visszanyertem régi formámat és újra nőnek érzem magam! Köszönöm a nagyszerű ellátást, tényleg mindenki irtó kedves volt, az asszisztensek nővérek és örök hálával tartozom a sebészemnek is!"

 

Eleonóra 2015.11.04

"Ilyennek kellene lennie a színvonalnak vagy hasonlónak mindenütt."

 

Zsuzsanna 2015.10.22

"Nem szoktam utólag észrevételezni. Bármit kértem azonnal segítettek az itt dolgozó munkatársak. Ha működik a megfelelő kommunikáció, akkor nincsenek problémák. Köszönöm az itt dolgozó munkatársak munkáját."

 

Zsuzsanna 2015.09.29

"Egy szóban; csodálatos volt minden, a nővérek segítőkészsége felülmúlhatatlan. Soha még ilyen kedvességgel nem találkoztam. A Dr. úr segítőkész, kedves, megbízható. Nagyon szépen köszönöm, hogy itt lehettem, egy életre szóló pozitív élmény."

 

B. Beáta 2015.09.21

"Köszönöm szépen az odafigyelést , törödést és azt a kedvességet amelyet az itt töltött idő alatt kaptam Önöktől."

 

S. Kata 2015.03.24

"Mindennel elégedett voltam. Nagyon köszönöm a figyelmességet, kedvességet, szakmai hozzáértést."

 

Magdolna 2015.03.18

"A személyzet nagyon profi, segítőkész és nagyon kedves mindenki."

 

Bettina 2015.03.09

"Számomra kiváló az intézmény, szolgáltatás, nővérek, recepciósok, orvosok, orvosom."

 

Józsi 2015.03.03

"Köszönöm a teljes team munkáját! Azt gondolom egy professzionális team, ideális és magas minőségű szolgáltatást nyújt."

 

Zsuzsa 2015.02.26

"Nagyon köszönöm az éjszakai stáb munkáját, hogy segítettek és vigyáztak rám! A Doktor úrnak pedig az odafigyelő és profi munkáját! A Doktor úr miatt választottam Önöket!"

 

Huber Tímea 2015.01.28

"Dr. Gacs János műtött. Mell felvarrás és implantátum behrlyezése volt,megdöbbentő volt az eredmény,el sem hittem,hogy az én melleim. Csak ajánlani tudom."

 

Hajni1028 2015.01.25

"Várakozáson felüli szolgáltatás. Mintaszerű egészségügyi ellátás. Profi személyzet, orvosi és nővéri szolgáltatás. Köszönöm a munkájukat!"

 

Ibolya 2015.01.07

"Csak gratulálni tudok, olyan szolgáltatást kaptam, mintha egy wellness hétvégén vettem volna részt. Mindent nagyon köszönök!"

 

B. Kriszta 2014.12.29

"Nagyon jól éreztem magam itt. Mindenki nagyon kedves volt. Voltam már pár plasztikai sebészeten, de eddig ez a No. 1! Az orvos gyönyörű munkát végzett! Máskor is jövök!"

 

Gabriella 2014.12.17

"Dr. Molnár végezte rajtam a plasztikai műtétemet és az első pillanatban szimpatikus volt nekem. Sok klinikán jártam, de sajnos nem volt megfelelő az emberi hozzáállás. Nekem nagyon sokat segített lelkileg és testileg is, sajnos volt egy súlyos szövődményem amire senki nem számított, de hála a Doktor Úr szakmai tudásának köszönhetően ma már teljesen gyógyult vagyok és ha azt mondanák kezdjem újra én újra kezdeném mert tudom,hogy egy nagyon jó orvos kezében vagyok. Még egyszer köszönöm."

 

Anita 2014.12.02

"Nagyon örülök, hogy titeket választottalak! Mindennel maximálisan meg voltam, vagyok elégedve. Az ápolónök és Ti is mindig kedvesek voltatok,és segítőkészek.Bármikor hívhattalak téged is, ha valami miatt megilyedtem, és kérdésem volt.
A Doktor úr.. ő egy igazi kincs :) Amikor először ott voltam a konzultáción, bár csúszásban voltak, nem siettetet, rázott le..Minden kérdésemre válaszolt, kedves, és barátságos volt. A munka amit végzett...nagyon, nagyon elégedett vagyok vele. Visszaadta az önbizalmamat! Köszönöm neki!
Emellett a kórházatok könnyen megközelíthető, és nagyon szép!"

 

Erzsébet 2014.11.21

"Decemberben voltam Önöknél elösször,majd január közepén.Köszönetet szeretnék mondani elsösorba az orvosomnak DR.SOBOR GYÖRGYNEK aki visszaadta az életkedvemet,és széppé varázsolt.Hatalmas köszönettel tartozok az intézmény KEDVES DOLGOZOINAK mert nagyon lelkiismeretesen foglalkoztak velem,és mindenben segitettek.nagyon megkönnyitették a lábadozásomat!!!Bárki aki ilyen mütétre vállalkozik csak Önöket fogom ajánlani.Mégegyszer NAGYON KÖSZÖNÖK MINDENT."

 

Zsuzsanna 2014.11.10

"Szívből örülök, hogy az Önök intézetét választottam a műtéthez. Mindennel nagyon elégedett vagyok: a páciensekkel való törődéssel, a kórházi ellátással, a nővérek segítőkészségével, de legelső sorban kell említenem Gacs doktort! Ő egy igazán szuper doktor és amit alkotott az egyszerűen fantasztikus! :)"

 

Mónika 2014.11.05

"Nagyon régóta elégedetlen voltam a melleimmel,kis mérete miatt önbizalom hiányban szenvedtem.
Elhatároztam hogy mindenképpen megműttetem magam.Internetes oldalakon próbáltam információt gyűjteni.
Így találtam rá a Budapest Plasztika hírdetésére.
Megnéztem a műtét elötti és utáni képeket,amelyek nagyon tetszettek.Időpontot kértem,nagyon kedvesen fogadták jelentkezésemet,és felmerülő kérdéseimet.Majd az előre egyeztetett időpontban megjelentem a személyes konzultáción.
Orvosom, Dr. Gacs János személye nagyon szimpatikus,és magabiztos volt.
Elmondtam az igényeimet a mell formájával kapcsolatban, és az Ő javaslatára egyből sikerült kiválasztani a megfelelő méretet.
Ekkor már nagyon akartam a műtétet,mindenáron.Kiválasztottuk a leghamarabbi időpontot a műtétre.
Ezt megelőzően elvégezték a műtéthez szükséges vizsgálatokat.Így már semmi nem állt az álmaim "útjában"
A műtét tökéletesen sikerült,nagyon boldog vagyok az új melleimmel,visszanyertem nőiességemet.
Ezúton is köszönetet szeretnék mondani a Budapest Plasztikai Intézet dolgozóinak!,
kedvességükért,figyelmességükért,segítőkészségükért.És nem utolsó sorban álmaim megvalósítójának,Dr. Gacs Jánosnak. Üdvözlettel: Mónika"

 

Juci 2014.10.28

"Nagyon jól érzem magam, köszönhetően az Önök által professzionálisan elvégzett beavatkozás hatására.

Elmúlt éveim két legjobb döntését hoztam meg most:

1.Elvégeztetek egy mellplasztikai műtétet.

2.Hogy Önöket választottam.

Mindenkinek ajánlom Önöket a profizmusuk, a színvonal és a minőség tökéletes kombinációjáért."

 

Andrea 2014.10.06

"Mindenkinek teljes szívből tudom ajánlani az Intèzetet. Áprilisban volt mellfellvarrás műtétem. Az első pillanatban èreztem, hogy itt különleges bánásmódban rèszesülök ès ez az eltelt pár hónapban sem törtènt máskènt. Gacs doktor Úr elkèpesztően jó szakember, minden elkèpzelèsemet felülmúlta az eredmèny. Ès nem utolsó sorban mindez teljesen versenykèpes áron ès csodálatos környezetben."

 

Marika 2014.08.26

"Áprilisban volt a hasplasztikám. Gacs doktor Úr csodálatos munkát végzett. 55 éves vagyok, nehezen szántam rá magamat a műtétre. Gyönyörű feszes, izmos a hasam, egészen másképpen állnak rajtam a ruhák, mint annak előtte. A munkám miatt, no meg az önbizalmam miatt fontos a külsőm. Javaslom mindenkinek ezt az intézményt."

 

Veres Marianna 2014.08.08

"Profi plasztikai klinika!!!!!!
Ajánlom mindenkinek!!! Lenyűgöző, ahogy az emberekkel bánnak !!! :-)"

 

Mercedes 2014.08.08

"Szeretném megköszönni nektek hogy, a mellplasztikám olyan volt mint ha egy wellness hétvégén vettem volna részt.Mindenki nagyon kedves volt velem, a sebészem hihetetlenül közvetlen személyiség, őszinte de mégis tapintatosan közli az álláspontját, ami számomra nagy pozitívum!Így 1,5 év elteltével a hegeknek nyoma sincs!
Köszönök MINDENT! Terveim szerint hamarosan találkozunk ismét!"

 

Fruzsina 2014.06.28

"Tegnap jöttem haza a beavatkozás után, amire azért volt szükségem, mert 80 kg fogyás után a csípőm olyan maradt, mintha egy úszógumi rászorult volna. Akármit csináltam nem távozott és a bőr is szépen megereszkedett. Dr. Gacs János csodát tett vele, felülmúlta álmaim. Mindenki nagyon kedves és profi volt. Semmi nem volt, amiről negatívan tudnék nyilatkozni. Bárki, aki szeretne korrigálni azon ami nem megfelelő számára, merjen belevágni és válassza ezt az intézményt, hogy a várakozás és az eredmény összhangban legyen. Köszönöm!!!!!!!!!!"

 

Reni 2013.11.17

"Szuper csapat, profi ellátás és nagyszerű munkát végzett a sebészem! :) köszönöm nektek"

 

Heléna 2013.11.13

"Teljesen elégedett voltam mindennel, a nővérek maximálisan, sőt e felett is teljesítették a munkájukat."Hálás vagyok nektek, újra nőnek érzem magam! Köszönöm a nagyszerű ellátást, tényleg mindenki nagyon kedves volt, a doktor úr az asszisztensek,és a nővérek !!!!!Örök hálával tartozom: Dr. Molnár Miklós,Bojer Marianna,Vincze Szilvia és mind azoknak akik közre működtek ebben a dologban,hogy teljes nőnek érezzem magam!!!!KÖSZÖNÖM!!!!!"

 

peti49 2013.11.12

"Teljesen elégedettek voltunk mindennel, a nővérek maximálisan, sőt e felett is teljesítették a munkájukat. A jövőben is az Önök intézményét vesszük igénybe, és ismerőseinknek ajánljuk!"

 

Gabi 2013.11.02

"Hálás vagyok nektek, hogy visszanyertem régi formámat és újra nőnek érzem magam! Köszönöm a nagyszerű ellátást, tényleg mindenki irtó kedves volt, az asszisztensek nővérek és örök hálával tartozom a sebészemnek is!"

 

Vélemény beküldése

 
 
 
 
 

Regisztráció

Kérjen időpontot most konzultációra!
most

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Blog

JOY Prix de Beauté – A szépség nagydíja | 2017.10.20

A JOY magazin idén 16. alkalommal rendezi meg a Prix de Beauté - A szépség nagydíja eseményét. {...}

 
 

Orvos válaszol

bppi | 2017.08.29

Kedves András! Köszönjük, hogy megtisztelt minket bizalmával. Nem szükséges szike alá feküdnie, több szépészeti beavatkozást is tudunk {...}

 
 

Referenciák

Veronika | 2017.05.11

Teljeskörű ellátás, megbízható szakorvosok, tökéletes környezet! Csak ajánlani tudom mindenkinek!

 
 
 

Hírlevél feliratkozás

 
Ügyfélszolgálat - Offline