Budapest Plasztikai Intézet

plasztikai_intezet.jpg

Intézetünket azzal a céllal hoztuk létre, hogy hazánkban egyedüli Oktatóközpontként folyamatos és rendszeres képzésekkel fejlesszük a hazai és nemzetközi plasztikai sebészet szakmaiságát, ismertté tegyünk innovatív, ritkán alkalmazott eljárásokat, valamint az esztétikai és plasztikai beavatkozások ne csak egy szűk réteg számára legyenek elérhetőek, hanem tudományos, oktató tevékenységünknek köszönhetően a magas minőségű, szakmaiság mellé kedvező árak párosuljanak.

Budapest szívében, az V. kerületben hoztuk létre Intézetünket, melynek már kialakítása is eltér a megszokott klinikai közegtől. Tisztában vagyunk azzal, hogy a hozzánk forduló páciensek számára a kórházi tartózkodás feszültséggel, izgalommal és kételyekkel teli időszak, hiszen gyakran egész életüket meghatározó lépés előtt állnak. Fontosnak tartjuk az enteriőrt, így elegáns és kényelmes környezetbe helyeztük szolgáltatásainkat, ami merőben eltér a hagyományos kórházi környezettől. Hisszük, hogy pácienseink kényelme és nyugalma pozitívan segíti a gyógyulásukat.

A plasztikai és esztétikai beavatkozásokat saját műtőinkben végezzük, melyek a legmodernebb elvárásoknak megfelelő eszközparkkal felszereltek. Ezekben a műtőkben minden feltétel adott ahhoz, hogy a plasztikai beavatkozásokat teljes biztonságban végezhessük, felkészülve az esetleges nehezítő körülményekre is.

A szakmaiságon túl nagy hangsúlyt helyezünk vendégeink kényelmére, pihenésére. Kórtermeink felszereltsége, hangulata nemzetközi összehasonlításban is kimagasló minőséget képvisel, kényelmi szolgáltatásaink a magasan pozicionált hotelekével egyenrangú. Nővéreink a nap 24 órájában vendégeink rendelkezésére állnak, így a műtétet követően nálunk töltött 1-2 nap alatt személyre szóló odafigyelést és teljes ellátást kap.

Intézetünk sikere mindezek mellett elsősorban a nálunk dolgozó orvosok szakértelmén és tapasztalatán múlik, így munkatársainkat nagy gonddal választjuk ki. Orvosaink széleskörű nemzetközi gyakorlattal rendelkeznek, tudományos és oktató tevékenységünk aktív résztvevői, valamint tagjai az International Confederation of Plastic, Reconstructive and Aesthetic Surgery (IPRAS) és a Magyar Plasztikai Helyreállító és Esztétikai Sebész Társaságnak (MPHEST).

Meggyőző érvek, hogy miért válasszon minket:

  • Egyéni árak, akciók, kedvezmények
  • Vizsgálatok, konzultáció és műtét egy helyen
  • Várakozás nélkül, rugalmas időpontok, műtét akár 1-2 napon belül
  • Minőségi, modern anyagok, korszerű altatószerek, fogyóeszközök használata
  • A világ vezető implantátumgyártó cégek termékei (Mentor, Silimed, Allergan)
  • Nemzetközileg elismert plasztikai sebészek, a szakma kiemelt képviselői
  • Európai színvonalú szolgáltatás, exkluzív kórházi körülmények
  • Szakmailag felkészült, páciens központú csapat
  • Budapest szívében, jól megközelíthető helyen vagyunk
 
 

Regisztráció

Kérjen időpontot
ingyenes
konzultációra!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Blog

Így előzd meg a bőröd öregedését! | 2017.05.01

Tavasz a megújulás ideje. Ahogy évről évre a természet megújul, nekünk is szükségünk van erre a “megfiatalodásra”, a ráncok eltüntetésére és hogy a bőrünk visszanyerje ra… {...}

 
 

Orvos válaszol

bppi | 2017.03.31

Kedves Icu! Képeit megkaptuk, plasztikai sebészünk kiértékelte, válaszunkat mai nap folyamán küldjük Önnek e-mailben, köszönjük türelmét! {...}

 
 

Referenciák

Katalin | 2017.03.17

Köszönök szépen mindent, életem egyik legnagyobb álmát valósította meg Dr. Gacs János tökéletesen, valamint az intézet minden dolgozójának akikről tényleg csak sziperlatí
{...}

 
 
 

Hírlevél feliratkozás

 
Ügyfélszolgálat - Online