Hasplasztika

hasplasztika.jpg

········ Plasztikai műtétek 209.000 Ft kedvezménnyel ········

Az igazi elhatározás - Mit érdemes tudni a hasplasztikáról? Mi történik az első konzultáción?

Szülést vagy nagyobb súlyváltozást követően a hasi területen lokális súlytöbblet alakulhat ki, és az ezzel sok esetben együtt járó lógó bőr bizonyos helyzetekben problémát jelenthet. Zavaró például sport közben, de megnehezíti a ruhaválasztást, és önértékelési problémákat is okozhat. A hasplasztika lehetőséget nyújt a megereszkedett bőr és a felesleges zsírszövet eltávolítására, a has megjelenése feszesebbé tehető. Az első konzultáció alkalmával plasztikai sebészünk megvizsgálja, majd tájékoztatja Önt a személyére szabott lehetőségekről, elmagyarázza a különféle műtéti technikákat és megmutatja, hol fognak elhelyezkedni a műtéti hegek. Mivel a vágások a bikini vonalon belül helyezkednek el, Ön a hasplasztika után bátran hordhat majd bármilyen fazonú fürdőruhát.

Időpontkérés

A várakozás napjai - Felkészülés a hasplasztikára

A plasztikai műtét előtt Önnek teljes körű kivizsgáláson kell részt vennie, hogy felderítsük nincs-e olyan egészségügyi problémája, amely befolyásoló tényező lehet a hasplasztika szempontjából. Minden előzetes vizsgálatot Plasztikai Intézetünkben végzünk, így Önnek nem kell több helyen sorban állnia és várakoznia. A kivizsgálás során laborvizsgálatokat, szükség szerint egyéb vizsgálatokat (EKG, röntgen, hasi ultrahang, stb.) végzünk, a plasztikai sebész javaslata alapján. Bizonyos esetekben a hasplasztika előtti napokban életmódváltást tanácsolunk. A megfelelő gyógyulás elősegítéséhez fontos, hogy ne dohányozzon, mert a nikotin lassítja a regenerációs folyamatokat, rontja a sebgyógyulást. A plasztikai beavatkozás előtti napokban könnyű ételeket fogyasszon, igyon sok folyadékot és szedjen vitaminokat (C-vitamin, szelén, cink). A hasplasztika előtt két héttel kerülje az aszpirin, a ginkgo biloba és egyéb természetgyógyászati szerek használatát.

Időpontkérés

A nagy pillanat - A hasplasztika

A hasplasztika során a plasztikai sebész a felesleges bőrt és zsírszövetet eltávolítja a hasi területről, és a hasfal izmait megerősíti. A megfelelő eredmény elérése érdekében a hasplasztikát bizonyos esetekben deréktáji zsírleszívással kombináljuk. A plasztikai műtétre altatásban kerül sor, melynek ideje 2-2,5 óra.

Időpontkérés

A műtő kulisszatitkai - A hasplasztika műtéti technikái

Műtéti technika alatt a szükséges bemetszések helyének megválasztását, elhelyezkedését értjük. A hasplasztika során a bemetszéseket a két csípőtövis között, a bikini vonalban ejtjük, így azok a későbbiekben rejtve maradnak. Ez a technika teszi csak lehetővé a has alakjának teljes korrekcióját és a hasi izomzat megerősítését, biztosítja továbbá, hogy a képződő heg ne legyen kiszélesedett, vaskos. A hasplasztika műtétek túlnyomó részében a köldök áthelyezésre kerül. A tökéletesebb eredmény elérése érdekében deréktáji zsírleszívást is végezhetünk a hasplasztika részeként. Tudnia kell, hogy a hasplasztika általában két vagy többszakaszos műtét. Az első hasplasztikát követően, általában fél év elteltével kiegészítő beavatkozásra lehet szükség. Ilyen például a zsírleszívás vagy a hegkorrekció.

Időpontkérés

A lábadozás időszaka - Felépülés és kockázatok

Plasztikai Intézetünkben igyekszünk a hasplasztika utáni időszakot minél kényelmesebbé tenni az Ön számára. Ennek érdekében plasztikai sebészünk a hasplasztika másnapján vízálló kötést helyez fel a sebekre, így Ön otthonában már zuhanyozni is tud. A beavatkozás után Önnek egy éjszakát kell Plasztikai Intézetünkben töltenie. A tökéletes eredmény elérése érdekében felszívódó varratokkal dolgozunk, így a hegek sokkal szebben gyógyulnak és megkíméljük Önt a varratszedés esetleges kellemetlenségeitől is.

A hasplasztika után 8 hétig egy speciális szorító ruhát kell viselnie, amit biztosítunk az Ön számára. A felépülés első két hete alatt Önnek minden megerőltető fizikai munkát kerülnie kell. Ezután fokozatosan visszatérhet korábbi életviteléhez. Három hét után könnyű testmozgás elkezdhető. A plasztikai beavatkozást követően három hétig emelt fejvégű fekvést és álláskor hajlott testtartást javasolunk. Két hónapig kerülje a szoláriumozást, a napozást és a szauna használatát. A hasplasztikát követően a 7. és 21. napon, a 6. és 12. héten kontrollvizsgálaton kell részt vennie. A külső hegek gyógyulási ideje kb. 6 hónap, míg a belső hegek 2 év alatt gyógyulnak be teljesen. A heggyógyulás elősegítése érdekében hegkezelő krémek használata javasolt. Bár a hasplasztika előtti vizsgálatok alkalmával igyekszünk minden kockázati tényezőt kiszűrni, ennek ellenére felléphetnek előre nem látható szövődmények. A hasplasztikai műtétek rutin beavatkozásnak számítanak és a plasztikai beavatkozást követő komplikációk előfordulási esélye csekély, de nem zárható ki. Ilyen szövődmény lehet a sebfertőzés, a vér- és savógyülem kialakulása, a keloidos hegképződés, a hasfal átmeneti érzéketlensége.

Időpontkérés

Elégedettség tölt el - A hasplasztika eredménye

A végleges eredmény 6 hónap alatt alakul ki. A hasplasztikának köszönhetően megszűnik a bőr lógása, a has ismét feszes és lapos lesz. Ön újból előveheti régi kedvenc ruháit és a strandon sem kell többé szégyenkeznie.

Időpontkérés

Meggyőző érvek, hogy miért válasszon minket:

  • Egyéni árak, akciók, kedvezmények
  • Vizsgálatok, konzultáció és műtét egy helyen
  • Várakozás nélkül, rugalmas időpontok, műtét akár 1-2 napon belül
  • Minőségi, modern anyagok, korszerű altatószerek, fogyóeszközök használata
  • A világ vezető implantátumgyártó cégek termékei (Mentor, Silimed, Allergan)
  • Nemzetközileg elismert plasztikai sebészek, a szakma kiemelt képviselői
  • Európai színvonalú szolgáltatás, exkluzív kórházi körülmények
  • Szakmailag felkészült, páciens központú csapat
  • Budapest szívében, jól megközelíthető helyen vagyunk
 
 

Regisztráció

Kérjen időpontot most konzultációra!
most

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Blog

JOY Prix de Beauté – A szépség nagydíja | 2017.10.20

A JOY magazin idén 16. alkalommal rendezi meg a Prix de Beauté - A szépség nagydíja eseményét. {...}

 
 

Orvos válaszol

bppi | 2017.08.29

Kedves András! Köszönjük, hogy megtisztelt minket bizalmával. Nem szükséges szike alá feküdnie, több szépészeti beavatkozást is tudunk {...}

 
 

Referenciák

Veronika | 2017.05.11

Teljeskörű ellátás, megbízható szakorvosok, tökéletes környezet! Csak ajánlani tudom mindenkinek!

 
 
 

Hírlevél feliratkozás

 
Ügyfélszolgálat - Offline