Intim lézeres kezelés

intim_lezer.png

········ Intim lézeres kezelés most 2+1 akcióban ········

········ Plasztikai műtétek 209.000 Ft kedvezménnyel ········

Az igazi elhatározás - Mit érdemes tudni az intim lézeres kezelésről? Mi történik a lézeres kezelés orvosi konzultációján?

A terhesség, a szülés, a változó kor, a hormonális változások és különféle betegségek, az életkor előrehaladta mind hatással vannak az intim területekre: a hüvelyfal meglazul, szövete veszít rugalmasságából, optimális szerkezete megváltozik, gátizomzat megnyúlik, a kisajkak és a hüvelybemenet petyhüdtté válik, elszíneződések jelennek meg, valamint inkontinencia alakul ki, illetve megjelenik a hormonális változások okozta hüvelyszárazság is. Mindez hatással van komfortérzetünkre, kihat párkapcsolatunkra és szexuális életünkre is.

Az intim lézeres kezelés a jelenleg legkorszerűbbnek számító nem sebészeti kezelés az intim területek fiatalítására, mely segíti a hüvelyen belüli szövet újraképződést, rugalmassá és fiatalossá teszi az intim területeket: fiatalítja a kisajkakat és nagyajkakat, szűkíti és feszesíti a hüvelyt, megszünteti a hüvelyszárazságot és a vizelettartási zavarokat, hatására javul a szexuális élete.

Intézetünkben használt „SmaXel” lézer az egyik legmagasabb prémium minőségű lézerberendezés a nőgyógyászatban és a plasztikai sebészetben, ami számos kis-sebészeti beavatkozásra alkalmas, esztétikai eljárásoknál rendkívül széles felhasználást tesz lehetővé.

A klinikailag bizonyított műtét nélküli intim lézeres kezelés igen népszerű az intimplasztikai műtéti beavatkozások mellett. Népszerűségét annak köszönheti, hogy az egyénre szabott orvos által végzett intim lézeres kezelések fájdalommentesen, műtét nélkül, azonnali regenerálódás mellett biztosítják az intim területek fiatalítását, kitolják, vagy akár helyettesítik az intimplasztikai műtétek szükségességét.

Az első konzultáció során nőgyógyászunk egy állapotfelmérést követően megvizsgálja intim területeit, hüvelyét és annak jelenlegi állapotát. A viziten átbeszélik, hogy milyen panaszai vannak, min szeretne változtatni, mely területet szeretné fiatalabbá tenni. A nőgyógyász egyénre szabott szakvéleményt, kezelési tervet ad Önnek a javasolt beavatkozásról, tájékoztatja a különböző eljárásokról, majd együtt kiválasztják az Ön számára legmegfelelőbbet. 

Mikor javasolt az intim lézeres kezelés?

 • meggyengült hüvelyi kötőszövet esetén
 • tág hüvely esetén hüvelyszűkítésre
 • hüvelyszárazság orvoslására
 • vizelettartási zavar (inkontinencia) esetén
 • stressz inkontinencia esetén
 • kisajkak és hüvelybemenet fiatalítására
 • nagyajkak fiatalítására
 • szexuális élet problémáinak megoldására

Időpontkérés

A nagy pillanat - Az intim lézeres kezelés

Az intim lézeres kezelés tudományos áttörés, a legkorszerűbb intim lézeres fiatalítás, mely során a lézerfényt csak a kiválasztott területre célozva, a hüvelyfalra irányítva a kollagén termelés fokozására ösztönzi a kötőszövetet, eredményeképp vastagabb lesz a hüvelyfal, így megszűnik a hüvely tágasság és a hüvely nyálkahártyája is helyreáll. Kisajkak és nagyajkak területén alkalmazva fiatalítja, feszesíti a kezelt felületet.

A lézerfény felmelegíti a hüvelycsatorna kötőszöveti rétegeit úgy, hogy a hámszövetet nem érinti. A lézer hőhatása összehúzza a kötőszövetet, fokozza az elasztikus és kollagén rostok termelődését. A területre új kötőszöveti sejtek érkeznek, a kollagén rostok közötti kötések megerősödnek. Az intim lézeres kezelés újjászervezi és felgyorsítja a sejtek kicserélődését, a hüvelyfal felszínén és a mélyebb rétegekben is segíti a megújulást. Eredményeképpen megvastagszik a hüvelyfal, véget vetve a hüvely tágulás problémájának, normalizálódik a szövetek vérellátása, megszűnnek a hüvelyszárazság zavaró tünetei. Kisajak és nagyajak fiatalítás hatására a szövetek visszanyerik rugalmasságukat, rózsaszínes árnyalatukat, fokozódik a vérellátásuk. Inkontinencia probléma esetében a lézerfényt az elülső hüvelyfal és a húgycsőnyílás területére irányítva stimulálja a kollagén szöveteket az újratermelődésre. Az új, erősebb kollagén rostok a medencei szalagrendszer feszesítésével megerősítik a hólyag alapot, alátámasztást biztosítanak, így a vizelettartási funkciók normalizálódnak. 

Az intim lézeres kezelés előfeltétele a negatív rákszűrés eredmény. Azon pácienseknél, akiknek korábban szalagműtétük volt, nem végezhető intim lézeres kezelés. Az intim fiatalítás fájdalommentes eljárás, előkészületek és érzéstelenítés nélkül elvégezhető. A nőgyógyász a probléma és kezelési terv alapján kiválasztja az eljáráshoz szükséges energiát, elvégzi a szükséges beállításokat, melyek meghatározzák a lézer behatolási mélységét, valamint a hőzóna szélességét. Megkezeli a problémás területet, mely során Ön enyhe melegségen kívül egyéb kellemetlenséget nem fog tapasztalni. Amennyiben szükséges, akár többször is végigkezeli a területet. A lézeres intim kezelés ideje 20-30 perc. Általában 2-3 alkalom javasolt. A lézeres intim kezeléssorozat alkalmával a különböző problémák orvoslása kombinálható (hüvelyszűkítés, kisajak fiatalítása, stb.), mely esetében nőgyógyásza több alkalmat javasolhat.

Az intim lézeres kezelés előnye

 • műtét nélküli eljárás
 • azonnal elvégezhető
 • előkészület és utógondozás nélkül
 • fájdalommentes
 • nem igényel érzéstelenítést
 • természetes eljárás
 • tartós eredmény: több éven át
 • életkortól függetlenül végezhető
 • biztonságos, FDA által elismert technológia
 • hüvely, kisajkak és nagyajkak területén is végezhető

Időpontkérés

A kezelő kulisszatitkai - Az intim lézeres kezelés technikái

Az Intézetünkben működő „SmaXel” prémium kategóriás lézer alkalmazási területe rendkívül széleskörű, köszönhetően 40 wattos teljesítményének, illetve a legújabb generációs, frakcionális galvo-szkennernek és a csatlakoztatható LVR vaginális kezelőfejnek.

A CO2 lézerek a mai napig az orvosi lézerek „gold-standard”-jét jelentik. Kiválóan alkalmazhatóak sebészeti és kis-sebészeti beavatkozásokra, nőgyógyászati területen pedig - a napjainkban legkorszerűbbnek számító – intim lézeres kezelésre.

A CO2 frakcionált lézer nagy teljesítményének köszönhetően igen rövid idő alatt képes nagy energiát leadni, könnyen hatol a szövetekbe, ahol hővé alakulva fejti ki hatását. Az eljárás lényege a minimál-ablatív technológia, azaz a frakcionális fototermolízis. A frakcionált lézerfény hatékony és biztonságos eljárást biztosít, mert a kezelés során az energia nem teljes felületen, hanem pontokon jut a kezelt területre. Minden egyes pixelben a fókuszált lézer energia a mélyebb rétegekbe hatol, így a szövet lokalizált hőkárosodását (thermal damage) okozza. A frakcionális fototermolízis beindítja a szövetek természetes kollagén termelését, az új kollagénrostok között erősebb kötések alakulnak ki.

A készülékhez csatlakoztatható LVR vaginális kezelőfej egyedülálló módon manuális és automatikus változatban is elérhető. Az automatikus kezelőfej automatikusan állítja a lézerfejet, előre meghatározott paraméterekkel rendelkezik, manuális mozgatás és ki- és behelyezés helyett automatikusan működik, finom beállításoknak köszönhetően maximális biztonságot, precizitás és ellenőrzést nyújt a szakorvos számára, ezáltal megbízhatóbb, pontosabb és kényelmesebb kezelést biztosít az Ön számára.

A frakcionális kezelést az FDA, Amerikai Élelmiszer- és Gyógyszer Engedélyeztetési Hivatal (Food and Drug Administration) egyéb felületes hegek, öregségi foltok, barna foltok, melasma, és szem körüli ráncok kezelésére ismerte el. A CO2 lézer bizonyítottan maximális hatásfokkal kezeli a hüvelytágasság, hüvelyszárazság és az inkontinencia tüneteit. 

Időpontkérés

A lábadozás időszaka - Felépülés és kockázatok

Az intim lézeres kezelés nem műtéti eljárás, mely esetében felépülési időről nem beszélhetünk. Az eljárás kisebb hőérzeten kívül egyéb kellemetlenséggel nem jár. Az intim fiatalítás után azonnal folytathatja mindennapi életvitelét. A lézeres kezelés után 2 napig ne éljen szexuális életet és ülőfürdőt se vegyen. Az intim fiatalítás utáni mellékhatások igen ritkák, kivételes esetben bőrégés előfordulhat, mely nyomtalanul, pár napon belül gyógyul.

Időpontkérés

Elégedettség tölt el - Az intim fiatalítás eredménye

Az intim lézeres kezelés eredménye pár hét után már érezhető, optimális eredménye 2-3 hónap múlva érzékelhető, hiszen a kollagén rostok újratermelődéséhez időre van szükség. Egyénre szabott kezelési terv alapján már életkortól függetlenül végezhető, általában 2-3 lézeres kezelés javasolt, amit 4 hetente szükséges ismételni. Az intim lézeres kezelés eredménye tartós, évekig megmarad. Egyéni igények alapján évi 1 fenntartó kezelés javasolt. Az intim fiatalításnak köszönhetően szűkebb lesz a hüvelycsatorna, megszűnnek az inkontinencia és hüvelyszárazság problémái, a kisajak, nagyajak területei megfiatalodnak, visszanyerik rugalmasságukat, rózsaszínes árnyalatukat. Újra felhőtlenül meg tudja élni szexuális életét, nem szenved többé csorbát önbecsülése.

Intim lézeres kezelések:
Hüvelyszűkítés: 165-245 000 Ft
Inkontinencia : 165-245 000 Ft
Intim megújulás: 165-245 000 Ft

Pontos árajánlatért kérjük, jöjjön el hozzánk intim lézer nőgyógyászati konzultációra!

Időpontkérés

Meggyőző érvek, hogy miért válasszon minket:

 • Egyéni árak, akciók, kedvezmények
 • Vizsgálatok, konzultáció és műtét egy helyen
 • Várakozás nélkül, rugalmas időpontok, műtét akár 1-2 napon belül
 • Minőségi, modern anyagok, korszerű altatószerek, fogyóeszközök használata
 • A világ vezető implantátum gyártó cégek termékei (Mentor, Polytech, Allergan)
 • Nemzetközileg elismert plasztikai sebészek, a szakma kiemelt képviselői
 • Európai színvonalú szolgáltatás, exkluzív kórházi körülmények
 • Szakmailag felkészült, páciens központú csapat
 • Budapest szívében, jól megközelíthető helyen vagyunk
 
 

Regisztráció

Kérjen időpontot most konzultációra!
most

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Blog

Hogyan ápoljuk bőrünket ősszel? | 2017.10.18

A természet változásával együtt bőrünket is meg kell újítani, máshogy kell ápolnunk ősszel, mint nyáron. Az őszi hónapokban bőrünket óvni kell a hűvösebb időjárás viszont… {...}

 
 

Orvos válaszol

bppi | 2017.08.29

Kedves András! Köszönjük, hogy megtisztelt minket bizalmával. Nem szükséges szike alá feküdnie, több szépészeti beavatkozást is tudunk {...}

 
 

Referenciák

Veronika | 2017.05.11

Teljeskörű ellátás, megbízható szakorvosok, tökéletes környezet! Csak ajánlani tudom mindenkinek!

 
 
 

Hírlevél feliratkozás

 
Ügyfélszolgálat - Offline