Mellnagyobbítás

kombinalt_mellplasztika.jpg

········ Plasztikai műtétek 209.000 Ft kedvezménnyel ········

Az igazi elhatározás - Mit érdemes tudni a mellnagyobbításról? Mi történik az első konzultáción?

A női mell a szexualitás és a nőiesség talán legfontosabb szimbóluma, természetes, hogy minden hölgy esztétikus, szép dekoltázsra vágyik. A genetika vagy az idő múlása azonban sokszor ez ellen dolgozik. A nem megfelelő forma vagy méret akár lelki zavarokat is okozhat, ami önbizalomvesztéshez, a párkapcsolat és a szexuális élet megromlásához vezethet. A mellek méretének növelésére, esetleges aszimmetria megszüntetésére, szülés vagy szoptatás után szükségessé vált korrekcióra ad lehetőséget az implantátummal történő mellnagyobbítás. Az első konzultáción elvégzett vizsgálat alapján plasztikai sebészünk elmagyarázza, milyen mellplasztikát tart szükségesnek az Ön esetében, illetve megmutatja a különféle implantátumokat és kiválasztják az Ön számára legmegfelelőbbet. A plasztikai sebész az egyéni adottságokat, a mell felépítését és az Ön elképzeléseit egyaránt figyelembe veszi az implantátum méretének és típusának kiválasztásakor.

BPPI-3D_mutet_bannerek-625x260-04.jpg

Időpontkérés

A várakozás napjai - Felkészülés a mellplasztikára

A plasztikai műtét előtt Önnek teljes körű kivizsgáláson kell részt vennie, hogy felderítsük nincs-e olyan egészségügyi problémája, amely befolyásoló tényező lehet a mellnagyobbítás szempontjából. Minden előzetes vizsgálatot Plasztikai Intézetünkben végzünk, így Önnek nem kell több helyen sorban állnia és várakoznia. A kivizsgálás során laborvizsgálatokat, szükség szerint egyéb vizsgálatokat (EKG, röntgen, mell ultrahang, mammográfia, stb.) végzünk, a plasztikai sebész javaslata alapján. Bizonyos esetekben a mellnagyobbítás előtti napokra életmódváltást tanácsolunk. A megfelelő gyógyulás elősegítéséhez fontos, hogy ne dohányozzon, mert a nikotin lassítja a regenerációs folyamatokat és károsan befolyásolja a sebgyógyulást. A mellnagyobbítás előtti napokban könnyű ételeket fogyasszon, igyon sok folyadékot és szedjen vitaminokat (C-vitamin, szelén, cink). A mellplasztika előtt két héttel kerülje az aszpirin, a ginkgo biloba és egyéb természetgyógyászati szerek használatát.

Időpontkérés

A nagy pillanat - A mellnagyobbítás

A mellnagyobbítás során a hiányzó térfogatot implantátummal pótoljuk. Mellplasztikára minden esetben altatásban kerül sor. Plasztikai Intézetünkben a legkorszerűbb implantátumokat alkalmazzuk, melyekre a gyártó élethosszig tartó garanciát vállal. A nálunk használt mellprotézisek napjaink legtartósabb implantátumai, amerikai és német gyártmányúak, formájúakat tekintve lehetnek kerek vagy csepp alakúak, felszínük texturált bevonatú. FDA engedéllyel rendelkeznek és jelenleg a legmagasabb biztonságot és a legjobb minőséget biztosítják.

Időpontkérés

A műtő kulisszatitkai - A mellnagyobbítás műtéti technikái

Műtéti technika alatt a szükséges bemetszések helyének megválasztását és elhelyezkedését értjük. Az implantátum behelyezésének módját a mellnagyobbítást végző plasztikai sebész határozza meg. A helyes technikát az orvos az Ön adottságait, mellszerkezetét figyelembe véve fogja kiválasztani. Az implantátum a mell alatt ejtett néhány centiméteres metszésen keresztül vagy bimbó körüli, félkörív alakú bemetszésen át helyezhető be. A mellimplantátum a meglévő mirigyállomány vagy a mellizom alá is kerülhet. A mellnagyobbítás általában egy órát vesz igénybe és mélyaltatásban történik.

Időpontkérés

A lábadozás időszaka - Felépülés és kockázatok

Plasztikai Intézetünkben igyekszünk a mellnagyobbítás utáni időszakot minél kényelmesebbé tenni az Ön számára. Ennek érdekében plasztikai sebészünk a mellnagyobbítás másnapján vízálló kötést helyez fel a sebekre, így Ön otthonában már zuhanyozni is tud majd. A mellplasztika után egy éjszakát kell Plasztikai Intézetünkben töltenie. A tökéletes eredmény elérése érdekében felszívódó varratokkal dolgozunk, így sokkal szebben gyógyulnak a hegek és megkíméljük Önt a varratszedés esetleges kellemetlenségeitől is. A mellnagyobbítás után 4 hétig speciális melltartót kell viselnie, amit biztosítunk az Ön számára. A felépülés első két hete alatt Önnek minden megerőltető fizikai munkát kerülnie kell. Két hét elteltével fokozatosan visszatérhet korábbi életviteléhez. Három hét elteltével már könnyű testmozgás elkezdhető. Két hónapig kerülje a szoláriumozást, a napozást és a szauna használatát. A mellnagyobbítást követően a 7. és 14. napon, a 6. és 12. héten kontrollvizsgálaton kell részt vennie. A külső hegek gyógyulási ideje kb. 6 hónap, míg a belső hegek 2 év alatt gyógyulnak be teljesen. A heggyógyulás elősegítése érdekében hegkezelő krémek használata javasolt. A mellplasztika előtti vizsgálatok alkalmával igyekszünk minden kockázati tényezőt kiszűrni, ennek ellenére felléphetnek előre nem látható szövődmények. Ilyen szövődmény lehet a sebfertőzés, a vér- és savógyülem kialakulása, a keloidos hegképződés, a két mell közötti aszimmetria és a mellbimbók érzékenységének átmeneti megváltozása.

Időpontkérés

Elégedettség tölt el - A mellnagyobbítás eredménye

A mellnagyobbításon átesett nők ismét büszkék lehetnek nőiességük legszebb szimbólumára, önbizalmuk megnő, ami vendégeink visszajelzése alapján, életük minden területére pozitív kihatással van. A mellnagyobbítás után vékony hegvonal marad a bőrön, alig látható helyen, amik maradandóak, de az idő múlásával fokozatosan halványodnak. A keblek végleges formájukat fél-egy év után nyerik el.

Időpontkérés

Meggyőző érvek, hogy miért válasszon minket:

  • Egyéni árak, akciók, kedvezmények
  • Vizsgálatok, konzultáció és műtét egy helyen
  • Várakozás nélkül, rugalmas időpontok, műtét akár 1-2 napon belül
  • Minőségi, modern anyagok, korszerű altatószerek, fogyóeszközök használata
  • A világ vezető implantátumgyártó cégek termékei (Mentor, Silimed, Allergan)
  • Nemzetközileg elismert plasztikai sebészek, a szakma kiemelt képviselői
  • Európai színvonalú szolgáltatás, exkluzív kórházi körülmények
  • Szakmailag felkészült, páciens központú csapat
  • Budapest szívében, jól megközelíthető helyen vagyunk
 
 

Regisztráció

Kérjen időpontot most konzultációra!
most

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Blog

„Az élet nyomeleme” - Miért fontos a megfelelő magnéziumpótlás? | 2017.11.17

A magnézium számos élettani folyamathoz elengedhetetlen ásványi anyag, melynek hiánya akár egészségügyi problémákat is okozhat. Jó hír, hogy magas magnéziumtartalmú étel-… {...}

 
 

Orvos válaszol

bppi | 2017.08.29

Kedves András! Köszönjük, hogy megtisztelt minket bizalmával. Nem szükséges szike alá feküdnie, több szépészeti beavatkozást is tudunk {...}

 
 

Referenciák

Katalin | 2017.03.17

Köszönök szépen mindent, életem egyik legnagyobb álmát valósította meg Dr. Gacs János tökéletesen, valamint az intézet minden dolgozójának akikről tényleg csak sziperlatí
{...}

 
 
 

Hírlevél feliratkozás

 
Ügyfélszolgálat - Offline