Mellkisebbítés

mellkisebbites.jpg

········ Plasztikai műtétek 209.000 Ft kedvezménnyel ········

Az igazi elhatározás – Mit érdemes tudni a mellkisebbítésről? Mi történik az első konzultáción?

Sokan azt gondolják, hogy mellplasztikát csak kis mellű nők végeztetnek, pedig ez koránt sincs így. Az aránytalanul nagy keblek épp úgy problémát jelenthetnek viselőjük számára, mint a kevésbé dekoratív dekoltázs. A túlzott kebelméret sok esetben egészségügyi panaszokat, hát- és gerincfájdalmakat okoz, sőt, gyakran lelki problémákhoz vezet. A mindennapi életben is nehézséget jelent sportolás közben vagy a megfelelő öltözék kiválasztásakor. Ezeknek a nőknek kínál megoldást a mellkisebbítés, mely során a plasztikai sebész csökkenti a mellek térfogatát, súlyát és esztétikus formát alakít ki.

A plasztikai sebésszel történő első konzultáció során Önnek alkalma nyílik megbeszélni a mellplasztika részleteit és elmondhatja az eredménnyel kapcsolatos elvárásait. Ezután plasztikai sebésze megvizsgálja Önt, majd megbeszélik a személyre szabott lehetőségeket, orvosa elmagyarázza a különféle műtéti technikákat és megmutatja, hol fognak elhelyezkedni a műtéti hegek. Ezt követően átbeszélik az esetleges kizáró okokat és a lehetséges szövődményeket.

BPPI-3D_mutet_bannerek-625x260-04.jpg

Időpontkérés

A várakozás napjai – Felkészülés a mellkisebbítésre

A plasztikai műtét előtt Önnek teljes körű kivizsgáláson kell részt vennie, hogy felderítsük nincs-e olyan egészségügyi problémája, amely befolyásoló tényező lehet a mellplasztika szempontjából. Minden előzetes vizsgálatot Plasztikai Intézetünkben végzünk, így Önnek nem kell több helyen sorban állnia és várakoznia. A kivizsgálás során laborvizsgálatokat, szükség szerint egyéb vizsgálatokat (EKG, röntgen, mell ultrahang, mammográfia, stb.) végzünk, a plasztikai sebész javaslata alapján. Bizonyos esetekben a mellkisebbítés előtti napokra életmódváltást tanácsolunk. A megfelelő gyógyulás elősegítéséhez fontos, hogy ne dohányozzon, mert a nikotin lassítja a regenerációs folyamatokat és károsan befolyásolja a sebgyógyulást. A mellkisebbítés előtti napokban könnyű ételeket fogyasszon, igyon sok folyadékot és szedjen vitaminokat (C-vitamin, szelén, cink). A mellkisebbítés előtt két héttel kerülje az aszpirin, a ginkgo biloba és egyéb természetgyógyászati szerek használatát.

Időpontkérés

A nagy pillanat – A mellkisebbítés

A mellkisebbítés alkalmával a felesleges mirigy és zsírszövet kerül eltávolításra. A plasztikai sebész a megmaradt mirigyállományból alakítja ki az esztétikus, formás mellet. A plasztikai műtét során a tejcsatorna egysége megmarad, így a mellplasztikát követően is lehetséges a szoptatás. A mellkisebbítés átlagos időtartama két és fél-három óra, melyet minden esetben mélyaltatásban végzünk.

Időpontkérés

A műtő kulisszatitkai – A mellkisebbítés műtéti technikái

Műtéti technika alatt a szükséges bemetszések helyének megválasztását és elhelyezkedését értjük. A mellkisebbítés szükséges műtéti technikái az egyéni adottságok függvényében eltérőek. Kisebb mellkorrekció esetén vertikális, azaz rövid bemetszést alkalmazunk, mely során egy körkörös és egy rövid függőleges metszést ejtünk. Nagyobb mértékű korrekció alkalmával az előbbi bemetszés egy haránt irányúval is kiegészül a mell alatti redőben, ezt hívjuk fordított T technikának. A legmegfelelőbb műtéti korrekció típusát plasztikai sebésze választja ki Ön számára, egyéni adottságait figyelembe véve.

Időpontkérés

A lábadozás időszaka – Felépülés és kockázatok

Plasztikai Intézetünkben igyekszünk a mellkisebbítés utáni időszakot minél kényelmesebbé tenni az Ön számára. Ennek érdekében plasztikai sebészünk a mellkisebbítés másnapján vízálló kötést helyez fel a sebekre, így Ön otthonában már zuhanyozni is tud. A mellplasztika után egy éjszakát kell Intézetünkben töltenie. A tökéletes eredmény elérése érdekében felszívódó varratokkal dolgozunk, így sokkal szemben gyógyulnak a hegek és megkíméljük Önt a varratszedés esetleges kellemetlenségeitől is. A mellkisebbítés után 8 hétig egy speciális melltartót kell viselnie, amit biztosítunk az Ön számára. A felépülés első két hete alatt Önnek minden megerőltető fizikai munkát kerülnie kell. Két hét elteltével fokozatosan visszatérhet korábbi életviteléhez. Három hét elteltével már könnyű testmozgás elkezdhető. Két hónapig kerülje a szoláriumozást, napozást és a szauna használatát. A mellplasztikát követően a 7. és 14. napon, a 6. és 12. héten kontrollvizsgálaton kell részt vennie. A külső hegek gyógyulási ideje kb. hat hónap, míg a belső hegek 2 év alatt gyógyulnak be teljesen. A heggyógyulás elősegítése érdekében hegkezelő krémek használata javasolt. Bár a mellkisebbítés előtti vizsgálatok alkalmával igyekszünk minden kockázati tényezőt kiszűrni, felléphetnek előre nem látható szövődmények. Ilyen szövődmény lehet a sebfertőzés, a vér- és savógyülem kialakulása, a keloidos hegképződés, a két mell közötti aszimmetria és mellbimbók érzékenységének átmeneti megváltozása.

Időpontkérés

Elégedettség tölt el – A mellkisebbítés eredménye

A mellkisebbítés után vékony hegvonal marad a bőrön, alig látható helyen, amik maradandóak, de az idő múlásával fokozatosan halványodnak. A keblek végleges formájukat fél-egy év után nyerik el. A mellplasztika után megszűnnek a korábbi egészségügyi problémák, mint a hát- és gerincfájdalmak, javul a testtartás és vendégeink visszajelzése alapján elmondhatjuk, hogy magabiztosabbá váltak, megszűntek korábbi komplexusaik, nőtt az önbizalmuk, ami életük minden területére pozitívan hatott.

Időpontkérés

Meggyőző érvek, hogy miért válasszon minket:

  • Egyéni árak, akciók, kedvezmények
  • Vizsgálatok, konzultáció és műtét egy helyen
  • Várakozás nélkül, rugalmas időpontok, műtét akár 1-2 napon belül
  • Minőségi, modern anyagok, korszerű altatószerek, fogyóeszközök használata
  • A világ vezető implantátumgyártó cégek termékei (Mentor, Silimed, Allergan)
  • Nemzetközileg elismert plasztikai sebészek, a szakma kiemelt képviselői
  • Európai színvonalú szolgáltatás, exkluzív kórházi körülmények
  • Szakmailag felkészült, páciens központú csapat
  • Budapest szívében, jól megközelíthető helyen vagyunk
 
 

Regisztráció

Kérjen időpontot most konzultációra!
most

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Blog

JOY Prix de Beauté – A szépség nagydíja | 2017.10.20

A JOY magazin idén 16. alkalommal rendezi meg a Prix de Beauté - A szépség nagydíja eseményét. {...}

 
 

Orvos válaszol

bppi | 2017.08.29

Kedves András! Köszönjük, hogy megtisztelt minket bizalmával. Nem szükséges szike alá feküdnie, több szépészeti beavatkozást is tudunk {...}

 
 

Referenciák

Veronika | 2017.05.11

Teljeskörű ellátás, megbízható szakorvosok, tökéletes környezet! Csak ajánlani tudom mindenkinek!

 
 
 

Hírlevél feliratkozás

 
Ügyfélszolgálat - Offline