Mellfelvarrás

mellfelvarras.jpg

········ Plasztikai műtétek 209.000 Ft kedvezménnyel ········

Az igazi elhatározás – Mit érdemes tudni a mellfelvarrásról? Mi történik az első konzultáció alkalmával?

A legtöbb nő életében elérkezik a pillanat, amikor elégedetlenül szemléli mellei megváltozott formáját. A szülést követően, az idő múlásának vagy egyéni adottságoknak köszönhetően a bőr veszít rugalmasságából, tónusából. A plasztikai sebészetnek köszönhetően Önnek mégsem kell lemondania a feszes, telt formákról. A tartásukat vesztett mellek feszesebbé tehetők a mellfelvarrásnak nevezett plasztikai beavatkozással. A plasztikai sebésszel történő első konzultációra célszerű előre felkészülnie, gondolja végig a mellfelvarrással kapcsolatos kérdéseit és elvárásait. A konzultáció alkalmával plasztikai sebésze megvizsgálja Önt, majd személyre szabottan megbeszélik a lehetőségeket, elmagyarázza a különféle műtéti technikákat és megmutatja, hol fognak elhelyezkedni a műtéti hegek.

BPPI-3D_mutet_bannerek-625x260-04.jpg

Időpontkérés

A várakozás napjai – Felkészülés a mellfelvarrásra

A plasztikai műtét előtt Önnek teljes körű kivizsgáláson kell részt vennie, hogy felderítsük nincs-e olyan egészségügyi problémája, amely befolyásoló tényező lehet a mellfelvarrás szempontjából. Minden előzetes vizsgálatot Plasztikai Intézetünkben végzünk, így Önnek nem kell több helyen sorban állnia és várakoznia. A kivizsgálás során laborvizsgálatokat, szükség szerint egyéb vizsgálatokat (EKG, röntgen, mell ultrahang, mammográfia, stb.) végzünk, a plasztikai sebész javaslata alapján. Bizonyos esetekben a mellfelvarrás előtti napokra életmódváltást tanácsolunk. A megfelelő gyógyulás elősegítéséhez fontos, hogy ne dohányozzon, mert a nikotin lassítja a regenerációs folyamatokat és károsan befolyásolja a sebgyógyulást. A mellfelvarrás előtti napokban könnyű ételeket fogyasszon, igyon sok folyadékot és szedjen vitaminokat (C-vitamin, szelén, cink). A mellfelvarrás előtt két héttel kerülje az aszpirin, a ginkgo biloba és egyéb természetgyógyászati szerek használatát.

Időpontkérés

A nagy pillanat - A mellfelvarrás

A mellfelvarrás során a meglévő mirigyállományból történik az új mellforma kialakítása majd a megereszkedettség megszüntetése. A mellfelvarrásra altatásban kerül sor és kb. két-két és fél órát vesz igénybe. A mellműtét során a plasztikai sebész eltávolítja a felesleges bőrt és a mellbimbókat anatómiai pozícióban rögzíti. Ha a mirigyállomány térfogata elegendő, a mellkorrekció implantátum behelyezése nélkül történik. Az esetek 50%-ában azonban a mellfelvarrást implantátum beültetésével kell kiegészíteni.

Időpontkérés

A műtő kulisszatitkai – A mellfelvarrás műtéti technikái

Műtéti technika alatt a szükséges bemetszések helyének megválasztását és elhelyezkedését értjük. A mellfelvarrás során több technika alkalmazására van lehetőség. A vertikális vagy más néven rövid technika körkörös és egy rövid függőleges bemetszésből áll. Jelentősebb lógás esetén az úgynevezett fordított T metszést alkalmazzuk, ahol a körkörös és rövid metszés mellett egy a mell alatti redőben történő haránt bemetszést is ejt a plasztikai sebész. Az utóbbi technika egy kosárral kisebb méretet eredményez. A plasztikai sebész, a mell adottságait, mellszerkezetét figyelembe véve tudja eldönteni, hogy az Ön esetében melyik mellfelvarrási módszer eredményez szép, természetes formát.

Időpontkérés

A lábadozás időszaka – Felépülés és kockázatok

Plasztikai Intézetünkben igyekszünk a mellfelvarrás utáni időszakot minél kényelmesebbé tenni az Ön számára. Ennek érdekében plasztikai sebészünk a mellfelvarrás másnapján vízálló kötést helyez fel a sebekre, így Ön otthonában már zuhanyozni is tud. A mellfelvarrás után egy éjszakát kell Plasztikai Intézetünkben töltenie. A tökéletes eredmény elérése érdekében felszívódó varratokkal dolgozunk, így sokkal szebben gyógyulnak a hegek és megkíméljük a varratszedés esetleges kellemetlenségeitől is. A mellfelvarrás után 8 hétig egy speciális melltartót kell viselnie, amit mi biztosítunk az Ön számára. A felépülés első két hete alatt minden megerőltető fizikai munkát kerülnie kell. Két hét elteltével fokozatosan visszatérhet korábbi életviteléhez. Három hét elteltével már könnyű testmozgás elkezdhető. Két hónapig kerülje a szoláriumozást, napozást és a szauna használatát. A mellfelvarrást követően a 7. és 14. napon, a 6. és 12. héten kontrollvizsgálaton kell részt vennie. A külső hegek gyógyulási ideje kb. hat hónap, míg a belső hegek 2 év alatt gyógyulnak be teljesen. A heggyógyulás elősegítése érdekében hegkezelő krémek használata javasolt. A mellplasztika előtti vizsgálatok alkalmával igyekszünk minden kockázati tényezőt kiszűrni, ennek ellenére vannak olyan szövődmények, melyek előre nem láthatóak. A mellplasztikai műtétek rutin plasztikai beavatkozásnak számítanak és a mellfelvarrást követő komplikációk előfordulása csekély, de teljesen nem zárhatóak ki. Előforduló szövődmény lehet a sebfertőzés, a vér- és savógyülem kialakulása, a keloidos hegképződés, a két mell közötti aszimmetria és mellbimbók érzékenységének átmeneti megváltozása.

Időpontkérés

Elégedettség tölt el – A mellfelvarrás eredménye

A mellfelvarrásonátesett nők ismét büszkék lehetnek nőiességük legszebb szimbólumára, önbizalmuk megnő, ami vendégeink visszajelzése alapján, életük minden területére pozitív kihatással van. A mellműtét után vékony hegvonal marad a bőrön, alig látható helyen, amik maradandóak, de az idő múlásával fokozatosan halványodnak. A keblek végleges formájukat fél-egy év után nyerik el.

Időpontkérés

Meggyőző érvek, hogy miért válasszon minket:

  • Egyéni árak, akciók, kedvezmények
  • Vizsgálatok, konzultáció és műtét egy helyen
  • Várakozás nélkül, rugalmas időpontok, műtét akár 1-2 napon belül
  • Minőségi, modern anyagok, korszerű altatószerek, fogyóeszközök használata
  • A világ vezető implantátumgyártó cégek termékei (Mentor, Silimed, Allergan)
  • Nemzetközileg elismert plasztikai sebészek, a szakma kiemelt képviselői
  • Európai színvonalú szolgáltatás, exkluzív kórházi körülmények
  • Szakmailag felkészült, páciens központú csapat
  • Budapest szívében, jól megközelíthető helyen vagyunk
 
 

Regisztráció

Kérjen időpontot most konzultációra!
most

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Blog

Hogyan ápoljuk bőrünket ősszel? | 2017.10.18

A természet változásával együtt bőrünket is meg kell újítani, máshogy kell ápolnunk ősszel, mint nyáron. Az őszi hónapokban bőrünket óvni kell a hűvösebb időjárás viszont… {...}

 
 

Orvos válaszol

bppi | 2017.08.29

Kedves András! Köszönjük, hogy megtisztelt minket bizalmával. Nem szükséges szike alá feküdnie, több szépészeti beavatkozást is tudunk {...}

 
 

Referenciák

Veronika | 2017.05.11

Teljeskörű ellátás, megbízható szakorvosok, tökéletes környezet! Csak ajánlani tudom mindenkinek!

 
 
 

Hírlevél feliratkozás

 
Ügyfélszolgálat - Offline