Kombinált mellplasztika

kombinalt_mellplasztika.jpg

········ Plasztikai műtétek 209.000 Ft kedvezménnyel ········

Az igazi elhatározás - Mit érdemes tudni a kombinált mellplasztikáról? Mi történik az első konzultáción?

A mellek nagysága, alakja nagyrészt genetikailag meghatározott. A szülések, szoptatások, nagymértékű fogyások vagy hízások még a korábban szép, telt idomokra is előnytelen hatással lehetnek. A legtöbb nőnek a kor előrehaladtával csökken a mirigyállománya és azt tapasztalja, hogy bőre nagymértékben megnyúlt, mellei megereszkedtek, tömörségük, teltségük csökkent. A kombinált mellplasztika során a plasztikai sebész implantátum behelyezésével és a mellek megemelésével alakítja ki az új, esztétikus formát. Az első konzultáció alkalmával plasztikai sebészünk egy vizsgálatot követően elmondja, milyen mellkorrekciót tart szükségesnek az Ön esetében. Megmutatja a különféle implantátumokat és kiválasztják az Ön számára legmegfelelőbbet, elmagyarázza a különféle műtéti technikákat, megmutatja hol fognak elhelyezkedni mellplasztika után a műtéti hegek. A plasztikai sebész az egyéni adottságokat, a mell felépítését és az Ön elképzeléseit egyaránt figyelembe veszi az implantátum méretének és típusának kiválasztásakor.

BPPI-3D_mutet_bannerek-625x260-04.jpg

Időpontkérés

A várakozás napjai - Felkészülés a mellplasztikára

A plasztikai műtét előtt Önnek teljes körű kivizsgáláson kell részt vennie, hogy felderítsük nincs-e olyan egészségügyi problémája, amely befolyásoló tényező lehet a mellplasztika szempontjából. Minden előzetes vizsgálatot Plasztikai Intézetünkben végzünk, így Önnek nem kell több helyen sorban állnia, várakoznia. A kivizsgálás során laborvizsgálatokat, szükség szerint egyéb vizsgálatokat (EKG, röntgen, mell ultrahang, mammográfia, stb.) végzünk, a plasztikai sebész javaslata alapján. Bizonyos esetekben a mellplasztika előtti napokban életmódváltást tanácsolunk. A megfelelő gyógyulás elősegítéséhez fontos, hogy ne dohányozzon, mert a nikotin lassítja a regenerációs folyamatokat, rontja a sebgyógyulást. A mellplasztika előtti napokban könnyű ételeket fogyasszon, igyon sok folyadékot és szedjen vitaminokat (C-vitamin, szelén, cink). A mellplasztika előtt két héttel kerülje az aszpirin, a ginkgo biloba és egyéb természetgyógyászati szerek használatát.

Időpontkérés

A nagy pillanat - A kombinált mellplasztika

A kombinált mellplasztikalényege, a hiányzó térfogat implantátummal történő pótlása és a megereszkedett mell lógásának megszüntetése. A mellplasztikára minden esetben altatásban kerül sor. Plasztikai Intézetünkben a legkorszerűbb implantátumokat alkalmazzuk, melyekre élethosszig tartó garanciát vállal a gyártó. A nálunk használt mellprotézisek napjaink legtartósabb implantátumai, amerikai és német gyártmányúak, formájúakat tekintve lehetnek kerek vagy csepp alakúak, felszínük texturált bevonatú. FDA engedéllyel rendelkeznek és jelenleg a legmagasabb biztonságot és a legjobb minőséget biztosítják. A kombinált mellplasztika átlagos időtartama két – két és fél óra.

Időpontkérés

A műtő kulisszatitkai - A mellplasztika műtéti technikái

Műtéti technika alatt a szükséges bemetszések helyének megválasztását, elhelyezkedését értjük. A kombinált mellplasztika során a plasztikai sebész három bemetszést ejt a mellen, egyet a mellbimbó körül, majd attól lefelé függőleges irányba és végül erre merőlegesen az emlőárokban. Ezt követően történik az implantátum behelyezése a mellizom vagy a mirigyállomány alá. Amennyiben a szimmetria elérése érdekében szükséges, a plasztikai sebész eltávolítja a felesleges bőrszövetet, a zsírszövet, illetve a mirigyállomány egy részét, majd kialakítja az új mellformát, a mellbimbókat pedig anatómiai helyzetbe hozza.

Időpontkérés

A lábadozás időszaka - Felépülés és kockázatok

Plasztikai Intézetünkben igyekszünk a kombinált mellplasztika utáni időszakot minél kényelmesebbé tenni az Ön számára. Ennek érdekében plasztikai sebészünk a mellplasztika másnapján vízálló kötést helyez fel a sebekre, így otthonában Ön már zuhanyozni is tud. A kombinált mellplasztika után egy éjszakát kell Plasztikai Intézetünkben töltenie. A tökéletes eredmény elérése érdekében felszívódó varratokkal dolgozunk, így sokkal szebben gyógyulnak a hegek és megkíméljük a varratszedés esetleges kellemetlenségeitől is. A mellplasztika után Önnek 8 hétig egy speciális melltartót kell viselnie, amit biztosítunk az Ön számára. A felépülés első két hete alatt Önnek minden megerőltető fizikai munkát kerülnie kell. Két hét elteltével fokozatosan visszatérhet korábbi életviteléhez. A mellplasztika után három hét elteltével könnyű testmozgás elkezdhető. Két hónapig kerülje a szoláriumozást, a napozást és a szauna használatát. A mellplasztikát követően a 7. és 14. napon, a 6. és 12. héten kontroll vizsgálaton kell részt vennie. A külső hegek gyógyulási ideje kb. 6 hónap, míg a belső hegek 2 év alatt gyógyulnak be teljesen. A heggyógyulás elősegítése érdekében hegkezelő krémek használata javasolt. A kombinált mellplasztika előtti vizsgálatok alkalmával igyekszünk minden kockázati tényezőt kiszűrni, ennek ellenére felléphetnek előre nem látható szövődmények. A mellplasztikai műtétek rutin plasztikai beavatkozásnak számítanak és a kombinált mellplasztikát követő komplikációk előfordulási esélye csekély, de nem zárható ki. Ilyen szövődmény lehet a sebfertőzés, a vér- és savógyülem kialakulása, a keloidos hegképződés, a mellbimbók érzékenységének átmeneti megváltozása, a két mell közötti aszimmetria.

Időpontkérés

Elégedettség tölt el - A kombinált mellplasztika eredménye

A bőrfelesleg eltávolítása és a szükséges volumen pótlása után a mellek ismét teltek és formásak lesznek. A kombinált mellplasztika után vékony hegvonal marad a bőrön, alig látható helyen, amik maradandóak, de az idő múlásával fokozatosan halványodnak. A keblek végleges formájukat fél-egy év után nyerik el.

Időpontkérés

Meggyőző érvek, hogy miért válasszon minket:

  • Egyéni árak, akciók, kedvezmények
  • Vizsgálatok, konzultáció és műtét egy helyen
  • Várakozás nélkül, rugalmas időpontok, műtét akár 1-2 napon belül
  • Minőségi, modern anyagok, korszerű altatószerek, fogyóeszközök használata
  • A világ vezető implantátumgyártó cégek termékei (Mentor, Silimed, Allergan)
  • Nemzetközileg elismert plasztikai sebészek, a szakma kiemelt képviselői
  • Európai színvonalú szolgáltatás, exkluzív kórházi körülmények
  • Szakmailag felkészült, páciens központú csapat
  • Budapest szívében, jól megközelíthető helyen vagyunk
 
 

Regisztráció

Kérjen időpontot most konzultációra!
most

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Blog

JOY Prix de Beauté – A szépség nagydíja | 2017.10.20

A JOY magazin idén 16. alkalommal rendezi meg a Prix de Beauté - A szépség nagydíja eseményét. {...}

 
 

Orvos válaszol

bppi | 2017.08.29

Kedves András! Köszönjük, hogy megtisztelt minket bizalmával. Nem szükséges szike alá feküdnie, több szépészeti beavatkozást is tudunk {...}

 
 

Referenciák

Veronika | 2017.05.11

Teljeskörű ellátás, megbízható szakorvosok, tökéletes környezet! Csak ajánlani tudom mindenkinek!

 
 
 

Hírlevél feliratkozás

 
Ügyfélszolgálat - Offline