Szülés utáni alakkorrekció

szules_utani_alakkorrekcio.jpg

········ Plasztikai műtétek 209.000 Ft kedvezménnyel ········

Az igazi elhatározás - Mit érdemes tudni a szülés utáni alakkorrekcióról? Mi történik az első konzultáción?

A terhesség különféle nyomokat hagy a női testen, így egyénenként eltérő, hogy milyen korrekcióra van szükség a várandósságot követően. A szoptatás következtében a mell mirigyállománya gyakorta csökken és az itt lévő bőr megereszkedik. A terhesség során a növekvő méh, és a belső nyomás hatására a hasizmok elgyengülnek, a has bőre kinyúlik, és striák jelennek meg rajta. A mell és a has szülés előtti állapota alakkorrekciós plasztikai beavatkozással könnyen visszaállítható. Az alakkorrekciós plasztikai műtétek igen sokfélék lehetnek. Az első konzultáció alkalmával plasztikai sebészünk megvizsgálja Önt, majd személyre szabott szakvéleményt ad a műtétre, az együttesen elvégezhető területek korrekciójára vonatkozóan.

Időpontkérés

A várakozás napjai - Felkészülés a szülés utáni alakkorrekcióra

Minden plasztikai műtét előtt teljes körű kivizsgáláson kell részt vennie. Ennek oka, hogy felderítsük nincs-e olyan egészségügyi problémája, amely befolyásoló tényező lehet az alakkorrekció szempontjából. Minden előzetes vizsgálatot Plasztikai Intézetünkben végzünk, így nem kell Önnek több helyen sorban állnia és várakoznia. A kivizsgálás során laborvizsgálatokat, szükség szerint egyéb vizsgálatokat (EKG, röntgen, hasi ultrahang, stb.) végzünk, a plasztikai sebész javaslata alapján. Bizonyos esetekben a plasztikai műtét előtti napokban életmódváltást tanácsolunk. A megfelelő gyógyulás elősegítéséhez fontos, hogy ne dohányozzon, mert a nikotin lassítja a regenerációs folyamatokat és károsan befolyásolja a sebgyógyulást. Az alakkorrekció előtti napokban könnyű ételeket fogyasszon, igyon sok folyadékot és szedjen vitaminokat (c-vitamin, szelén, cink). A plasztikai beavatkozás előtt két héttel kerülje az aszpirin, a ginkgo biloba és egyéb természetgyógyászati szerek használatát.

Időpontkérés

A nagy pillanat - A szülés utáni alakkorrekció

A szülés utáni korrekció több lépésből tevődik össze. A mellek állapotának helyreállítása a mell mirigyállományának nagyságától és az itt lévő bőr tónusától függ. Elegendő mirigyállomány esetén a plasztikai sebész mellfelvarrással, kevés mirigyállomány esetén mellfelvarrással és szilikon implantátum beültetéssel alakítja ki az ideális mellformát. Szoptatást követően megmaradt nagyméretű, elzsírosodott mirigyállomány mellkisebbítéssel korrigálható. A szülést követően sok esetben a hasi terület korrekciójára is szükség van. A megereszkedett, striás bőr eltávolítása hasplasztikával lehetséges, amit kontúrjavítás miatt gyakran zsírleszívással egészítünk ki. A mellplasztika, a hasplasztika, illetve zsírleszívás kombinálható, így egyidejűleg több műtét elvégzésére is van lehetőség. Minden kombinált plasztikai beavatkozásra igaz, hogy a műtétet a plasztikai sebész személyre szabottan, előre megtervez.

Időpontkérés

A műtő kulisszatitkai - A szülés utáni alakkorrekció műtéti technikái

Műtéti technika alatt a szükséges bemetszések helyének megválasztását és elhelyezkedését értjük. A mellek korrekciója mellfelvarrással történik. A plasztikai sebész eltávolítja a felesleges bőrt és a mellbimbókat anatómiai pozícióban rögzíti. Ha a mirigyállomány térfogata elegendő, a mellkorrekció implantátum behelyezése nélkül történik. Az esetek 80%-ában azonban a mellfelvarrást implantátum beültetésével kell kiegészíteni. A mellkisebbítés szükséges műtéti technikái az egyéni adottságok függvényében eltérőek. Kisebb mellkorrekció esetén az orvos vertikális, azaz rövid bemetszést alkalmaz, mely során egy körkörös és egy rövid függőleges metszést ejt. Nagyobb mértékű korrekció alkalmával az előbbi bemetszés egy haránt irányúval is kiegészül a mell alatti redőben, ezt hívjuk fordított T technikának. A legmegfelelőbb műtéti korrekció típusát a plasztikai sebész választja ki az Ön számára, egyéni adottságait figyelembe véve. A hasplasztika során a bemetszéseket a két csípőtövis között, a bikini vonalban ejti, így azok a későbbiekben rejtve maradnak. Ez a technika teszi csak lehetővé a has alakjának teljes korrekcióját és a hasi izomzat megerősítését, biztosítja továbbá, hogy a képződő heg ne legyen kiszélesedett, vaskos. A hasplasztikai műtétek túlnyomó részében a köldök áthelyezésre kerül. A megfelelő alakkontúr elérése érdekében a plasztikai sebész deréktáji zsírleszívást is végez a hasplasztika részeként. A szülés utáni alakkorrekció ideje az elvégzett műtétektől függően 3-6 óra.

Időpontkérés

A lábadozás időszaka - Felépülés és kockázatok

Plasztikai Intézetünkben igyekszünk a szülés utáni alakkorrekciós műtét utáni időszakot minél kényelmesebbé tenni az Ön számára. Ennek érdekében plasztikai sebészünk a beavatkozás másnapján vízálló kötést helyez fel a sebekre, így otthonában Ön már zuhanyozni is tud. Az alakkorrekció után Önnek két éjszakát kell Plasztikai Intézetünkben töltenie. A tökéletes eredmény elérése érdekében felszívódó varratokkal dolgozunk, így sokkal szebben gyógyulnak a hegek és megkíméljük a varratszedés esetleges kellemetlenségeitől is. Az alakkorrekció után 8 hétig egy speciális fűzőt és melltartót kell viselnie, amit biztosítunk az Ön számára. A felépülés első két hete alatt minden megerőltető fizikai munkát kerülnie kell. Majd a két hét elteltével fokozatosan visszatérhet korábbi életviteléhez. Három hét elteltével könnyű testmozgás elkezdhető. Két hónapig kerülje a szoláriumozást, a napozást és a szauna használatát. A plasztikai beavatkozást követően a 7. és 14. napon, a 6. és 12. héten kontroll vizsgálaton kell részt vennie. A külső hegek gyógyulási ideje kb. hat hónap, míg a belső hegek 2 év alatt gyógyulnak be teljesen. A heggyógyulás elősegítése érdekében hegkezelő krémek használata javasolt. A plasztikai műtét előtti vizsgálatok alkalmával igyekszünk minden kockázati tényezőt kiszűrni, ennek ellenére felléphetnek előre nem látható szövődmények. Az alakformáló plasztikai műtétek rutin plasztikai beavatkozásnak számítanak és a beavatkozást követő komplikációk előfordulási esélye csekély, de nem zárható ki. Ilyen szövődmény lehet a sebfertőzés, a vér- és savógyülem kialakulása, a keloidos hegképződés, a két mell között aszimmetria, az érintett területek érzékenységének esetleges megváltozása.

Időpontkérés

Elégedettség tölt el - A szülés utáni alakkorrekció eredménye

A várandósság a legtöbb nő számára élete egyik legszebb időszaka. Gyermeket világra hozni igazi csoda. A terhesség azonban a női test teljes átalakulásával is jár, megváltoznak a testarányok, a korábbi kontúrok eltűnnek, ami sokszor önbizalomvesztéshez, lelki problémákhoz vezet. A szülés utáni alakkorrekció segítségével újra régi önmaga lehet. Családanyaként sem kell lemondani nőiességéről, alakja ismét feszes és karcsú lesz.

Időpontkérés

Meggyőző érvek, hogy miért válasszon minket:

  • Egyéni árak, akciók, kedvezmények
  • Vizsgálatok, konzultáció és műtét egy helyen
  • Várakozás nélkül, rugalmas időpontok, műtét akár 1-2 napon belül
  • Minőségi, modern anyagok, korszerű altatószerek, fogyóeszközök használata
  • A világ vezető implantátumgyártó cégek termékei (Mentor, Silimed, Allergan)
  • Nemzetközileg elismert plasztikai sebészek, a szakma kiemelt képviselői
  • Európai színvonalú szolgáltatás, exkluzív kórházi körülmények
  • Szakmailag felkészült, páciens központú csapat
  • Budapest szívében, jól megközelíthető helyen vagyunk
 
 

Regisztráció

Kérjen időpontot most konzultációra!
most

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Blog

JOY Prix de Beauté – A szépség nagydíja | 2017.10.20

A JOY magazin idén 16. alkalommal rendezi meg a Prix de Beauté - A szépség nagydíja eseményét. {...}

 
 

Orvos válaszol

bppi | 2017.08.29

Kedves András! Köszönjük, hogy megtisztelt minket bizalmával. Nem szükséges szike alá feküdnie, több szépészeti beavatkozást is tudunk {...}

 
 

Referenciák

Veronika | 2017.05.11

Teljeskörű ellátás, megbízható szakorvosok, tökéletes környezet! Csak ajánlani tudom mindenkinek!

 
 
 

Hírlevél feliratkozás

 
Ügyfélszolgálat - Offline