Hüvelyplasztika

intimplasztika_huvelyplasztika.jpg

········ Plasztikai műtétek 209.000 Ft kedvezménnyel ········

Az igazi elhatározás - Mit érdemes tudni a hüvelyplasztikáról? Mi történik az első konzultáción?

A hüvelyplasztika azon plasztikai beavatkozások közé tartozik, melyet elsősorban egészségügyi problémák indokolnak. Egyéni adottságoknak köszönhetően vagy szülést követően a hüvely kitágulhat, ami negatívan befolyásolhatja a szexuális életet és vizelet visszatartási panaszokat is okozhat. Hüvelyplasztika során az orvos helyreállítja a hüvelyfal feszességét a mellső és hátsó hüvelyfal süllyedésének megszüntetésével. Hüvelyplasztika során lehetőség van a régebben hegesen vagy rosszul gyógyult gátrepedések megszüntetésére. Az első konzultáción nőgyógyásza egy vizsgálatot követően tájékoztatja Önt a beavatkozás menetéről és a szükséges tudnivalókról.

Időpontkérés

A várakozás napjai - Felkészülés a hüvelyplasztikára

Minden plasztikai műtét előtt teljes körű kivizsgáláson kell részt vennie. Ennek oka, hogy felderítsük nincs-e olyan egészségügyi problémája, amely befolyásoló tényező lehet a hüvelyplasztika szempontjából. Minden előzetes vizsgálatot Plasztikai Intézetünkben végzünk, így nem kell Önnek több helyen sorban állnia és várakoznia. A kivizsgálás során laborvizsgálatokat, szükség szerint egyéb vizsgálatokat (EKG, röntgen, hüvelyultrahang, stb.) végzünk, a nőgyógyász javaslata alapján. A megfelelő gyógyulás elősegítéséhez fontos, hogy ne dohányozzon, mert a nikotin lassítja a regenerációs folyamatokat és károsan befolyásolja a sebgyógyulást. A hüvelyplasztika előtti napokban könnyű ételeket fogyasszon, igyon sok folyadékot és szedjen vitaminokat (C-vitamin, szelén, cink). A hüvelyplasztika előtt két héttel kerülje az aszpirin, a ginkgo biloba és egyéb természetgyógyászati szerek használatát.

Időpontkérés

A nagy pillanat - A hüvelyplasztika

A hüvelyplasztika két részből áll: mellső fali- és hátsó fali hüvelyplasztika. Egyéni adottságokat és a hüvely állapotát figyelembe véve a plasztikai sebész, intézetünk nőgyógyászával együtt határozza meg, hogy szükséges-e teljes hüvelyplasztika vagy elegendő csak a hátsó, illetve mellső hüvelyfal rekonstrukciója. Minden intimplasztikai beavatkozásra igaz, hogy legcélszerűbb a menstruációt követő 7-10 napon belül végezni, mert így a következő menstruáció idejére a sebek már gyógyulttá válnak. A hüvelyplasztika altatásban történik, melynek időtartama a korrekció típusától függően 1 óra.

Időpontkérés

A műtő kulisszatitkai - A hüvelyplasztika műtéti technikái

Műtéti technika alatt a szükséges bemetszések helyének megválasztását és elhelyezkedését értjük. A mellső hüvelyplasztika során a sebész hosszanti bemetszéseket ejt, majd kétoldalt felpreparálja a húgycső alatti nyálkahártyát. Ezt követően speciális öltésekkel (Stöckel és Z) alátámasztja és megemeli a megsüllyedt húgyhólyagot, majd eltávolítja a felesleges hüvelyfal részeket, ezáltal szűkíti a hüvelyt. Hátsó hüvelyplasztika során a hüvelybemenet hátsó részén rombusz alakú bemetszést ejt az orvos, majd a kijelölt területről lepreparálja a felesleges hüvelyhámot. Ezután mély öltésekkel egyesíti a kétoldali izmokat, mellyel beszűkíti a hüvelyt.

Időpontkérés

A lábadozás időszaka - Felépülés és kockázatok

Intézetünkben igyekszünk a hüvelyplasztika utáni időszakot minél kényelmesebbé tenni az Ön számára. A hüvelyplasztika után Önnek egy éjszakát kell Plasztikai Intézetünkben töltenie. A tökéletes eredmény elérése érdekében felszívódó varratokkal dolgozunk, így sokkal szebben gyógyulnak a hegek és megkíméljük a varratszedés esetleges kellemetlenségeitől is. A műtét után kiemelt figyelmet kell fordítania a megfelelő higiéniára és a kíméletes, óvatos tisztálkodásra. A felépülés első két hete alatt minden megerőltető fizikai munkát és a szexuális együttléteket kerülnie kell. Majd a két hét elteltével fokozatosan visszatérhet korábbi életviteléhez. Négy hét elteltével könnyű testmozgás elkezdhető. Két hónapig kerülje a szoláriumozást, a napozást, a szauna használatát, az uszodába járást, valamint az ülőfürdőt. A hüvelyplasztikát követően a 7. és 14. napon, a 6. és 12. héten kontroll vizsgálaton kell részt vennie. A hüvelyplasztika előtti vizsgálatok alkalmával igyekszünk minden kockázati tényezőt kiszűrni, ennek ellenére felléphetnek előre nem látható szövődmények. Az intimplasztikai műtétek rutin beavatkozásnak számítanak és a hüvelyplasztikát követő komplikációk előfordulási esélye csekély, de nem zárható ki. Ilyen szövődmény lehet rövid ideig vizeletürítési nehézség, utóvérzés, gyulladás, ezek azonban eredményesen kezelhetők.

Időpontkérés

Elégedettség tölt el - A hüvelyplasztika eredménye

A hüvelyplasztikának köszönhetően megszüntethetők a vizelettartási zavarok, és teljesebb szexuális életet élhet. A szövetkímélő technikának és a legkiválóbb felszívódó fonalaknak köszönhetően a hegek alig észrevehetőek, a külső nemi szervek újjászületnek, megfiatalodnak.

Időpontkérés

Meggyőző érvek, hogy miért válasszon minket:

  • Egyéni árak, akciók, kedvezmények
  • Vizsgálatok, konzultáció és műtét egy helyen
  • Várakozás nélkül, rugalmas időpontok, műtét akár 1-2 napon belül
  • Minőségi, modern anyagok, korszerű altatószerek, fogyóeszközök használata
  • A világ vezető implantátumgyártó cégek termékei (Mentor, Silimed, Allergan)
  • Nemzetközileg elismert plasztikai sebészek, a szakma kiemelt képviselői
  • Európai színvonalú szolgáltatás, exkluzív kórházi körülmények
  • Szakmailag felkészült, páciens központú csapat
  • Budapest szívében, jól megközelíthető helyen vagyunk
 
 

Regisztráció

Kérjen időpontot most konzultációra!
most

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Blog

JOY Prix de Beauté – A szépség nagydíja | 2017.10.20

A JOY magazin idén 16. alkalommal rendezi meg a Prix de Beauté - A szépség nagydíja eseményét. {...}

 
 

Orvos válaszol

bppi | 2017.08.29

Kedves András! Köszönjük, hogy megtisztelt minket bizalmával. Nem szükséges szike alá feküdnie, több szépészeti beavatkozást is tudunk {...}

 
 

Referenciák

Veronika | 2017.05.11

Teljeskörű ellátás, megbízható szakorvosok, tökéletes környezet! Csak ajánlani tudom mindenkinek!

 
 
 

Hírlevél feliratkozás

 
Ügyfélszolgálat - Offline