Szem alatti karikák feltöltése

rancfeltoltes.jpg

········ CO2 lézeres, Rádiófrekvenciás és HIFU kezelés most 3+1 akcióban ········

········ Ránctalanítás, ajakfeltöltés és izzadáskezelés akciós áron! ········

Az igazi elhatározás – Mit érdemes tudni a szem alatti karikák eltüntetéséről? Mi történik az első konzultáción?

Gyakran alakulnak ki szem alatti karikák a stressz, az egészségtelen táplálkozás, a rossz alvás vagy a természetes öregedési folyamatok hatására. Az idő előrehaladtával a bőrünk egyre vékonyabbá válik, elveszíti a rugalmasságát, nehezebben regenerálódik és megjelennek a szem alatti sötét karikák. Az idősödés természetes velejárója, hogy a kötőszövetek fokozatosan veszítenek feszességükből, ami szintén kedvez a szem alatti karikák kialakulásának. Sokszor smink használatával is nehéz a beesett szemek és a karikák elfedése. Viszont a ráncfeltöltő kezelés segít a szem környékének ragyogóbbá tételében anélkül, hogy ezt a kényes területet komolyabb beavatkozás érné, ezért is olyan népszerű ez a kezelés.

Az első konzultáció alkalmával plasztikai sebészünk egy állapotfelmérést végez, melynek keretében megvizsgálja a szem és arc bőrét, felméri annak aktuális állapotát. A konzultáción részletesen átbeszélik a problémát, esetleg szükséges-e arcfiatalítással, illetve egyéb beavatkozással is kiegészíteni a kezelést. Az orvos személyre szabott szakvéleményt ad Önnek a szükséges beavatkozásról, tájékoztatja a különféle töltőanyagok tulajdonságairól, majd közösen kiválasztják az Ön számára legmegfelelőbb módszert és hatóanyagot. Amennyiben korábban már volt ráncfeltöltése, szem alatti karikák feltöltése, arról mindenképp tájékoztassa a plasztikai sebészt, mert az meghatározhatja a választott töltőanyag típusát. 

Időpontkérés

A nagy pillanat – Szem alatti karikák feltöltése

Szem alatti karikák feltöltése során injektábilis implantátummal a szem alatti karikák szüntethetőek meg, valamint a szem környéki és az arcon lévő apróbb mélyedések kitölthetőek. Plasztikai Intézetünkben felszívódó töltőanyagokat használunk. A szem alatti karikák eltüntetése során általában érzéstelenítő injekció adása nem szükséges, mert az fájdalmasabb lenne, mint a töltőanyag bejuttatása. A plasztikai sebész fertőtleníti a bőr felszínét, érzésteleníti, majd vékony tűvel, tompa végű kanüllel befecskendezi a töltőanyagot. Hatására a szem alatti karikák eltűnnek, a ráncok kisimulnak, az arc megfiatalodik, a bőr feszessé válik. A beavatkozás 10-15 percet vesz igénybe. 

Időpontkérés

A műtő kulissza titkai - A szem alatti karikák feltöltésének technikái

Az injekciózásnak mélységét, irányvezetését, a beadás folytonosságát tekintve több féle technikája létezik. Az első konzultáción a plasztikai sebész részletesen tájékoztatja az Ön esetében szükséges technikáról. Plasztikai Intézetünkben a szem alatti karikák feltöltése során a Teosyal termékcsalád felszívódó, hialuronsav hatóanyagú Redensity II. töltőanyagával dolgozunk. A hialuronsav bőrünk természetes alkotóeleme, mely az életkor előrehaladtával a szervezetünkben folyamatosan csökken. A Teosyal töltőanyagának köszönhetően pótolni tudjuk, amit a bőr az évek során elveszített. 

Időpontkérés

A lábadozás időszaka – Felépülés és kockázatok

Felépülési időszakról igazán nem beszélhetünk, mivel a szem alatti karikák feltöltése nem műtéti beavatkozás. A kezelés után nyugodtan dolgozhat, elvégezheti szokásos teendőit. Néhány esetben kis bevérzés, duzzanat előfordulhat, de az pár nap után magától elmúlik. 

Időpontkérés

Elégedettség tölt el – A szem alatti karikák feltöltésének eredménye

A szem alatti karikák feltöltésének eredménye azonnal látszik, a szem alatti karikák eltűnnek, a ráncok halványodnak, az alsó szemhéjak duzzanata enyhül. A töltőanyag stimulálja a kollagén termelést, így a szem alatti vékonyabb bőr rugalmasabbá válik és egészségesebb lesz. Reggel örömmel néz majd a tükörbe, újra igézően fiatalos lesz a tekintete.

Időpontkérés

Meggyőző érvek, hogy miért válasszon minket:

  • Egyéni árak, akciók, kedvezmények
  • Vizsgálatok, konzultáció és műtét egy helyen
  • Várakozás nélkül, rugalmas időpontok, műtét akár 1-2 napon belül
  • Minőségi, modern anyagok, korszerű altatószerek, fogyóeszközök használata
  • A világ vezető implantátum gyártó cégek termékei (Mentor, Polytech, Allergan)
  • Nemzetközileg elismert plasztikai sebészek, a szakma kiemelt képviselői
  • Európai színvonalú szolgáltatás, exkluzív kórházi körülmények
  • Szakmailag felkészült, páciens központú csapat
  • Budapest szívében, jól megközelíthető helyen vagyunk
 
 

Regisztráció

Kérjen időpontot most konzultációra!
most

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Blog

„Az élet nyomeleme” - Miért fontos a megfelelő magnéziumpótlás? | 2017.11.17

A magnézium számos élettani folyamathoz elengedhetetlen ásványi anyag, melynek hiánya akár egészségügyi problémákat is okozhat. Jó hír, hogy magas magnéziumtartalmú étel-… {...}

 
 

Orvos válaszol

bppi | 2017.08.29

Kedves András! Köszönjük, hogy megtisztelt minket bizalmával. Nem szükséges szike alá feküdnie, több szépészeti beavatkozást is tudunk {...}

 
 

Referenciák

Katalin | 2017.03.17

Köszönök szépen mindent, életem egyik legnagyobb álmát valósította meg Dr. Gacs János tökéletesen, valamint az intézet minden dolgozójának akikről tényleg csak sziperlatí
{...}

 
 
 

Hírlevél feliratkozás

 
Ügyfélszolgálat - Offline