Ránctalanítás

botox_ranctalanitas.jpg

········ CO2 lézeres, Rádiófrekvenciás és HIFU kezelés most 3+1 akcióban ········

········ Ránctalanítás, ajakfeltöltés és izzadáskezelés akciós áron! ········

Az igazi elhatározás - Mit érdemes tudni a ránctalanításról? Mi történik az első konzultáción?

Az idő múlásával arcunk bőre is folyamatos változáson megy keresztül. A legtöbb ránc kialakulásában döntő szerepe van a napfénynek és egyéb ártó, külső hatásoknak, valamint a mimikai izmaink erőteljes működésének és testünk öregedésének. Bőrünk a környezeti hatásoknak és a zsírtermelő mirigyek csökkenő aktivitásának köszönhetően egyre szárazabbá, feszességét vesztetté válik. A homlok gyakori ráncolása, a mosolygás, a szemöldök összehúzása barázdák, ráncok kialakulásához vezethet. Ez a folyamat sajnos megállíthatatlan, így a fenti problémákkal előbb vagy utóbb mindannyian szembesülünk.

A különféle ráncfeltöltő kezelések annak köszönhetik népszerűségüket, hogy műtéti beavatkozás nélkül adják vissza az arc fiatalos megjelenését. A ráncfeltöltés során injektábilis töltőanyagok, oldatok segítségével a plasztikai sebész megszünteti az arc különböző területein található apró ráncokat. Bizonyos ránctalanító kezelés a mimikai izmok működésének korlátozásával megakadályozza a ráncképződést, illetve a ráncok látványos mélyülését azáltal, hogy átmenetileg blokkolja a ráncok kialakulásáért felelős izmokat és a perifériás ideg-izom közötti ingerület átvitelét. Az első konzultáció alkalmával plasztikai sebészünk egy állapotfelmérést végez, melynek keretében megvizsgálja arcbőrét, felméri annak aktuális állapotát. A konzultáción átbeszélik, hogy mely ráncokat szeretne eltüntetni, halványítani. Az orvos személyre szabott szakvéleményt ad Önnek a szükséges beavatkozásról, tájékoztatja a különféle anyagok tulajdonságairól, majd közösen kiválasztják az Ön számára legmegfelelőbb módszert és hatóanyagot. Amennyiben korábban már volt ráncfeltöltése, arról mindenképp tájékoztassa a plasztikai sebészt, mert az meghatározhatja a választott töltőanyag típusát.

Időpontkérés

A nagy pillanat - A ránctalanítás

Plasztikai Intézetünkben elsősorban felszívódó töltőanyagokat és oldatokat használunk. A ránctalanítás során érzéstelenítő injekció adása általában nem szükséges, mert az fájdalmasabb lenne, mint a ránctalanító anyag bejuttatása, ezért legtöbb esetben Lidocain sprayt vagy érzéstelenítő krémet alkalmazunk. A ránctalanítás mindössze 10-15 percet vesz igénybe, mely során a plasztikai sebész fertőtleníti a bőr felszínét, érzésteleníti, majd vékony tűvel befecskendezi a ránctalanító anyagot.

Időpontkérés

A műtő kulisszatitkai - A ránctanalítás technikái

Az első konzultáción a plasztikai sebész részletesen tájékoztatja az Ön esetében szükséges technikáról. Az injekciózásnak többféle technikája lehetséges, mélységét, irányvezetését, a beadás folytonosságát tekintve.
Az érzéstelenítést követően a plasztikai sebész az előre megtervezett és bejelölt pontokon, vékony tű segítségével beinjekciózza a hatóanyagot. A beavatkozás során különös jelentőséggel bír a plasztikai sebész gyakorlati tapasztalata. A ránctalanító injekció beadási helye, módja és a hatóanyag mennyiségének korrekt megválasztása határozza meg a kezelés eredményességét.

Időpontkérés

A lábadozás időszaka - Felépülés és kockázatok

A ráncfeltöltés nem műtéti beavatkozás, így igazán felépülési időszakról sem beszélhetünk. A kezelés után nyugodtan dolgozhat, elvégezheti szokásos teendőit. Egyes oldatok használatánál a ránctalanítást követően a vízszintes testhelyzetet kerülnie kell, mert így könnyen előfordulhat, hogy a beadott hatóanyag más területekre átszivárog.
A ránctalanító kezelés leggyakoribb mellékhatása a beadás helyén jelentkező duzzanat, bevérzés, valamint zsibbadás, múló fejfájás is előfordulhat, ritkábban hányinger, de ezek a tünetek maguktól megszűnnek.

Időpontkérés

Elégedettség tölt el - A ráncfeltöltés eredménye

A ráncfeltöltése eredménye az alkalmazott hatóanyag típusától függően akár azonnal látszik, a ráncok halványodnak, az arcvonalak finomodnak. Egyes oldatok esetében azonban az összetevők több lépésben fejtik ki hatásukat, ezért a hatásmaximum pár nappal az injekció beadása után jön létre. A ránctalanító kezelés hatóideje több tényezőtől függ, úgy mint, a hatóanyag típusától, dózisától, inaktivizálódásától, hígításától és a beadás módjától. Általánosságban azt mondhatjuk, hogy 4-5 hónap után szokott felmerülni az újabb ránctalanítás szükségessége. Természetesen a felsorolt tényezők miatt, ez az idő hosszabb vagy rövidebb is lehet. A ránctalanító kezelést követően tapasztalni fogja, hogy ráncai halványodnak, a kezelt területen kisimul a bőre, ezáltal arca biológiai életkorához képest megfiatalodik.

Időpontkérés

Meggyőző érvek, hogy miért válasszon minket:

  • Egyéni árak, akciók, kedvezmények
  • Vizsgálatok, konzultáció és műtét egy helyen
  • Várakozás nélkül, rugalmas időpontok, műtét akár 1-2 napon belül
  • Minőségi, modern anyagok, korszerű altatószerek, fogyóeszközök használata
  • A világ vezető implantátum gyártó cégek termékei (Mentor, Silimed, Allergan)
  • Nemzetközileg elismert plasztikai sebészek, a szakma kiemelt képviselői
  • Európai színvonalú szolgáltatás, exkluzív kórházi körülmények
  • Szakmailag felkészült, páciens központú csapat
  • Budapest szívében, jól megközelíthető helyen vagyunk
 
 

Regisztráció

Kérjen időpontot most konzultációra!
most

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Blog

JOY Prix de Beauté – A szépség nagydíja | 2017.10.20

A JOY magazin idén 16. alkalommal rendezi meg a Prix de Beauté - A szépség nagydíja eseményét. {...}

 
 

Orvos válaszol

bppi | 2017.08.29

Kedves András! Köszönjük, hogy megtisztelt minket bizalmával. Nem szükséges szike alá feküdnie, több szépészeti beavatkozást is tudunk {...}

 
 

Referenciák

Veronika | 2017.05.11

Teljeskörű ellátás, megbízható szakorvosok, tökéletes környezet! Csak ajánlani tudom mindenkinek!

 
 
 

Hírlevél feliratkozás

 
Ügyfélszolgálat - Offline