Izzadáskezelés

botox_izzadaskezeles.jpg

········ Plasztikai műtétek 25% kedvezménnyel + ajándék lézeres szőrtelenítés ········

········ Ránctalanítás, ajakfeltöltés és izzadáskezelés akciós áron! ········

Az igazi elhatározás - Mit érdemes tudni az izzadáskezelésről? Mi történik az első konzultáción?

Sokak számára mindennapi problémát jelentenek a zavaró izzadságfoltok és az állandó verejtékezés. Az erőteljes izzadást dezodorok és különféle izzadásgátlók nem képesek megszüntetni. Plasztikai sebészeink által végzett, injekciós eljárással történő kezelés a hónalj, a tenyér és a talp területén alkalmazható. Az első konzultáció alkalmával plasztikai sebészünk megvizsgálja és tájékoztatja az izzadáskezelés részleteiről. A konzultáción lehetősége van az Önben felmerülő kérdések tisztázására, amikhez minden szükséges információt biztosítunk.

Időpontkérés

A nagy pillanat - Az izzadáskezelés

Hónalj izzadáskezelés előtt 24 órával ne használjon semmilyen izzadásgátló készítményt és szőrtelenítse le a területet. A beavatkozás megkezdése előtt a plasztikai sebész körülhatárolja a kezelendő területet, majd a botulinum toxin hígított oldatát befecskendezi. A hatóanyag blokkolja az izzadságmirigyek működését, ezáltal csökkenti a verejtékezés mértékét. Az izzadáskezelést helyi érzéstelenítésben végezzük, érzéstelenítő sprayt és jegelést alkalmazva, mindössze fél órát vesz igénybe.

Időpontkérés

A műtő kulisszatitkai - A kezelés technikája

Az érzéstelenítést követően a plasztikai sebész az előre megtervezett és bejelölt pontokon, vékony tű segítségével beinjekciózza a hatóanyagot. A beavatkozás során különös jelentőséggel bír a plasztikai sebész gyakorlati tapasztalata. Az injekció beadási helye, módja és a hatóanyag mennyiségének korrekt megválasztása határozza meg a kezelés eredményességét.

Időpontkérés

A lábadozás időszaka - Felépülés és kockázatok

Az esztétikai kezelés nem műtéti beavatkozás, így igazán felépülési időszakról sem beszélhetünk. Az izzadáskezelés után nyugodtan dolgozhat, elvégezheti szokásos teendőit. Az izzadáskezelés leggyakoribb mellékhatása a beadás helyén jelentkező duzzanat, bevérzés, zsibbadás, múló fejfájás, ritkábban hányinger, de ezek a tünetek maguktól megszűnnek.

Időpontkérés

Elégedettség tölt el - Az izzadáskezelés eredménye

A hatóanyag összetevői több lépésben fejtik ki hatásukat, ezért a hatásmaximum pár nappal az injekció beadása után jön létre. A beavatkozás hatóideje több tényezőtől függ, úgy mint, a hatóanyag dózisától, inaktivizálódásától, hígításától és a beadás módjától. Vendégeink visszajelzései alapján azt mondhatjuk, hogy 4 hét elteltével 80-90%-kal csökken az izzadás mértéke. Általánosságban elmondható, hogy 5-6 hónap után szokott felmerülni az újabb beavatkozás szükségessége. Természetesen a felsorolt tényezők miatt, ez az idő hosszabb vagy rövidebb is lehet. Az izzadáskezelést követően az izzadás mértéke látványosan csökken, megszűnnek a zavaró izzadságfoltok. Nem kell naponta többször átöltözni vagy állandóan tisztálkodnia, dezodort használnia.

Időpontkérés

Meggyőző érvek, hogy miért válasszon minket:

  • Egyéni árak, akciók, kedvezmények
  • Vizsgálatok, konzultáció és műtét egy helyen
  • Várakozás nélkül, rugalmas időpontok, műtét akár 1-2 napon belül
  • Minőségi, modern anyagok, korszerű altatószerek, fogyóeszközök használata
  • A világ vezető implantátumgyártó cégek termékei (Mentor, Silimed, Allergan)
  • Nemzetközileg elismert plasztikai sebészek, a szakma kiemelt képviselői
  • Európai színvonalú szolgáltatás, exkluzív kórházi körülmények
  • Szakmailag felkészült, páciens központú csapat
  • Budapest szívében, jól megközelíthető helyen vagyunk
 
 

Regisztráció

Kérjen időpontot
ingyenes
konzultációra!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Blog

Andrea konzultációja | 2017.02.23

Andrea személyi edzőként dolgozik, fontos számára, hogy jól nézzen ki. A rendszeres sportolással sem tudja azonban minden testrészét úgy alakítani, hogy teljesen elégedet… {...}

 
 

Orvos válaszol

bppi | 2016.08.12

Kedves Netti! Köszönjük, hogy kérdésével Intézetünket kereste meg. A térd területéről való http://www.budapestplasztika.hu/hu/plasztikai {...}

 
 

Referenciák

Meligizi | 2017.02.16

Nagyon köszönöm Molnár Béla doktorúrnak de köszönet a kollegáinak is munkájukért és odafigyelésükért. Az új cicikkel nagyon boldog vagyok.

 
 
 

Hírlevél feliratkozás

 
Ügyfélszolgálat - Offline