Arcfiatalítás szálbehúzással

sajat_zsirral_valo_arcfeltoltes.jpg

········ CO2 lézeres, Rádiófrekvenciás és HIFU kezelés most 3+1 akcióban ········

········ Ránctalanítás, ajakfeltöltés és izzadáskezelés akciós áron! ········

Az igazi elhatározás – Mit érdemes tudni a szálbehúzásról? Mi történik az első konzultáción?

Az idő múlásával elsőként az arcon jelennek meg az öregedés jelei. A stressz, a napsugárzás, a környezetszennyezés mind nyomot hagy az arcbőrön. 35 éves kor felett bőrünk lazábbá, petyhüdtté válik. A szálbehúzás segítségével műtéti beavatkozás nélkül a megereszkedett arc megemelhető, az arc különböző ráncai kezelhetőek, az arc- és nyakbőr rugalmassága helyreállítható.
Az FTC szálbehúzás egy nem műtéti eljárás, amely allergiás reakcióktól mentesen, metszések nélkül, teljesen természetes biolifting fonalak használatával, azonnali, tartós eredményt ér el. A hagyományos nyugati thread lift eljárás, illetve a keleti, akupunktúrás, izomfájdalmat csökkentő szálbeültető beavatkozások elemeiből merít. A bőr fiatalítása mellett a szöveteket is megemeli. Az FTC eljárás bioszálai arcfeszesítésen kívül kiválóan alkalmazhatók a nyak és kéz ráncainak kezelésére, a nyak, a karok, a has területein lévő megereszkedett bőr feszesítésére.
Az első konzultáció alkalmával egy vizsgálatot követően a plasztikai sebész tájékoztatja Önt, milyen műtét nélküli és műtéti lehetőségek jöhetnek szóba az Ön esetében.

Időpontkérés

A várakozás napjai – Felkészülés az arcfiatalításra

A szálbehúzás során többnyire részletes kivizsgálásra nincs szükség, mint a legtöbb plasztikai műtét esetében. Azonban a szálbehúzás előtti napokban sokszor életmódváltást tanácsolunk. A megfelelő gyógyulás elősegítéséhez fontos, hogy ne dohányozzon, mert a nikotin lassítja a regenerációs folyamatokat és károsan befolyásolja a gyógyulást is. A szálbehúzás előtti napokban könnyű ételeket fogyasszon, igyon sok folyadékot és szedjen vitaminokat (C-vitamin, szelén, cink). Az arcfiatalítás előtt két héttel kerülje az aszpirin, a ginkgo biloba és egyéb természetgyógyászati szerek használatát.

Időpontkérés

A nagy pillanat – A szálbehúzás

A szálbehúzás eljárás során a 100%-ban bio-kompatibilis, felszívódó szálak megemelik a szöveteket, a bőr rögzítése mellett biztosítják a kollagén termelés fokozódását, élénkítik az anyagcserét, a véráramot, a nyirokkeringést, valamint a bőr kötőszöveti rétegében aktiválják a regenerációs folyamatot. A fonalak a kollagén termelés fokozásával új, saját kollagén kötegeket hoznak létre a bőrben. Az eljárásnak köszönhetően a megemelkedett arcbőr feszessé, fiatalossá válik, a bőrtónus javul.
Mindannyian különbözőek vagyunk így az arcfeszesítés szálbehúzással eljárás is minden esetben különböző. A szálbehúzás előtt a plasztikai sebész megtervezi a beavatkozás menetét, a szálak típusát és elhelyezkedését. A szálbehúzás szinte bármilyen esztétikai plasztikai, és kozmetológiai eljárással kombinálható (B.TOX ránctalanítás, ráncfeltöltés, dermaroller kezelés, kémiai hámlasztás). A szálbehúzás helyi érzéstelenítésben történik, időtartama 1 óra.

Időpontkérés

A műtő kulisszatitkai – A szálbehúzás technikája

Az arcfiatalítás szálbehúzással beavatkozás során bőrfertőtlenítés és érzéstelenítés után az arcbőr bőralja rétegébe, számos helyre és irányból, vékony injekciós tűk segítségével szálakat helyezünk be. A biológiailag felszívódó, steril fonalak megemelik a szövetet. A mélyebb bőrrétegekbe történő szálbehúzás beindítja a regenerációs folyamatokat, valamint a sebgyógyulás mechanikai stimulálását, melynek köszönhetően a bőrszövet összehúzódik. A fonalak néhány hét alatt olyannyira fokozzák a kollagén termelést, hogy teljesen új, saját kollagén kötegeket hoznak létre a bőrben, amitől a bőr ismét feszessé válik. Emellett a bioszálak mechanikus támasztást is biztosítanak 6 hónapon keresztül, amíg fel nem szívódnak.

Időpontkérés

A lábadozás időszaka – Felépülés és kockázatok

Plasztikai Intézetünkben igyekszünk a szálbehúzás utáni időszakot minél kényelmesebbé tenni az Ön számára. Az arcfeszesítés után néhány órás megfigyelést követően haza is engedjük. A szálbehúzást követően nyugodtan dolgozhat, elvégezheti szokásos teendőit. Kérjük, a megerőltető fizikai munkát kerülje az első héten! Néhány napig enyhe duzzanat, bőrpír, bevérzés felléphet, amik pár nap után maguktól elmúlnak. Allergiás reakciókra azonban nem kell számítania. A beavatkozás után 3-5 napig hűtse és hidratálja a szóban forgó területet, az ödéma és vérömleny elkerülése érdekében. A páciens húzó hatást tapasztalhat, illetve érezheti a szálakat is, de ez az érzet rövid időn belül elmúlik. A szálak teljes felszívódása esetében a késői szövődmények esélye igen csekély. A szálbehúzás után három hét elteltével már könnyű testmozgás elkezdhető. Két hónapig kerülje a szoláriumozást, a napozást és a szauna használatát. A szálbehúzás eljárások rutin plasztikai beavatkozásnak számítanak és a komplikációk előfordulási esélye csekély, de nem zárható ki. Ilyen szövődmény lehet a fertőzés, véraláfutás, ödéma, haematoma (vérömleny), depresszió, szisztémás problémák. A szálbehúzást követően az 1. és a 6. héten kontroll vizsgálaton kell részt vennie.

Időpontkérés

Elégedettség tölt el – A műtét nélküli arcfiatalítás eredménye

A szálbehúzásnak köszönhetően arcbőre rugalmassá, feszesebbé vált, petyhüdtsége megszűnt, eltűntek a mély ráncok, üde hatása, fiatalabb megjelenése, határozottabb arckontúrjai lettek. Az arcfiatalítás szálbehúzással eljárás eredménye azonnal látszik, de a lifting hatás néhány hónappal később éri el a maximális értékét, amikor a szálak körül kollagén képződik. A szálbehúzás tartóssága egyéni adottságokat figyelembe véve akár 2 évig is tart. A műtét nélküli arcfiatalítás az eredmények fokozása érdekében 2-4 alkalommal is ismételhető.

Időpontkérés

Meggyőző érvek, hogy miért válasszon minket:

  • Egyéni árak, akciók, kedvezmények
  • Vizsgálatok, konzultáció és műtét egy helyen
  • Várakozás nélkül, rugalmas időpontok, műtét akár 1-2 napon belül
  • Minőségi, modern anyagok, korszerű altatószerek, fogyóeszközök használata
  • A világ vezető implantátum gyártó cégek termékei (Mentor, Silimed, Allergan)
  • Nemzetközileg elismert plasztikai sebészek, a szakma kiemelt képviselői
  • Európai színvonalú szolgáltatás, exkluzív kórházi körülmények
  • Szakmailag felkészült, páciens központú csapat
  • Budapest szívében, jól megközelíthető helyen vagyunk
 
 

Regisztráció

Kérjen időpontot most konzultációra!
most

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Blog

Hogyan ápoljuk bőrünket ősszel? | 2017.10.18

A természet változásával együtt bőrünket is meg kell újítani, máshogy kell ápolnunk ősszel, mint nyáron. Az őszi hónapokban bőrünket óvni kell a hűvösebb időjárás viszont… {...}

 
 

Orvos válaszol

bppi | 2017.08.29

Kedves András! Köszönjük, hogy megtisztelt minket bizalmával. Nem szükséges szike alá feküdnie, több szépészeti beavatkozást is tudunk {...}

 
 

Referenciák

Veronika | 2017.05.11

Teljeskörű ellátás, megbízható szakorvosok, tökéletes környezet! Csak ajánlani tudom mindenkinek!

 
 
 

Hírlevél feliratkozás

 
Ügyfélszolgálat - Offline