Egyéb szépészeti beavatkozások

esztetikai_szepeszeti_kezelesek.jpg

········ CO2 lézeres, Rádiófrekvenciás és HIFU kezelés most 3+1 akcióban ········

········ Ránctalanítás, ajakfeltöltés és izzadáskezelés akciós áron! ········

A kezdődő ráncok, apró bőrhibák, a túlzott izzadás, ajkak szépészeti javítása műtét nélkül eljárásokkal, esztétikai, szépészeti beavatkozásokkal eredményesen korrigálhatóak. A szépészeti kezelések után folytathatja mindennapi teendőit, nincs felépülési idő és az eredmény is azonnal látszik.

Az arcfiatalítás szálbehúzással beavatkozás feszesebbé, kisimultabbá, ránctalanná teszi az arcot, allergiás reakciók és műtéti metszések nélkül, teljesen természetes biolifting fonalak használatával, azonnali tartós eredménnyel.

A Dermafix kezelés – arc, szemkörnyék, dekoltázs, hegek kezelése - olyan klinikailag bizonyított eljárás, mely beindítja a kollagén és elasztin termelést, így a szem alatti táskák és karikák eltűnnek, a ráncok kisimulnak, az arc, a nyak és a dekoltázs bőre megfiatalodik, a bőr feszessé válik, a pórusok összehúzódnak.

Ránctalanítás és ráncfeltöltés során az arc különböző ráncait kezeljük műtét nélkül. Injektábilis töltőanyagokat, oldatokat juttatunk a bőr alá. Hatására kisimult, élettel teli lesz a bőr, eltűnnek a szem alatti karikák, ráncok. Azonnal látható eredmény, akár egy ebédszünet alatt.

Az izzadás kezelés során az erős izzadást szüntetjük meg műtét nélkül, botulinum toxinnal. Plasztikai sebészeink által végzett, injekciós eljárással történő kezelés a hónalj, a tenyér és a talp területén alkalmazható.

Ajakfeltöltéssel eltüntethetőek a száj körüli apró ráncok, növelhető az ajkak teltsége, vastagsága, korrigálható az aszimmetria. A szájfeltöltés eredménye azonnal látszik, az ajkak teltebbek lesznek, egész arca megfiatalodik.

Hegkezelés, hegkorrekció során sebek, műtéti hegek korrekciója, halványítása történik, műtéti hegkorrekcióval vagy műtét nélküli Dermafix kezeléssel. Hegkorrekció segítségével tehetünk azért, hogy a hegek formai és alaki eltérései megszűnjenek, szinte észrevehetetlenné váljanak.

A gyomorballon terápia olyan fogyókúrás, diétás eljárás, mely átmenetet képez a hagyományos diétás, a gyógyszeres és a gyomorgyűrű műtéti megoldások között. Sikertelen fogyókúrák után, jojo effektus elkerülésére kínál orvosilag kontrollált fogyási lehetőséget.

A szem alatti karikák feltöltése során kiváló minőségű feltöltő anyaggal a szem alatti karikákat szüntetjük meg, valamint a szem környéki és az arcon lévő apróbb mélyedések is kitölthetőek. Hatására a szem alatti karikák eltűnnek, az arc megjelenése jelentősen megváltozik.

Az O2 Lift kezelés kíméletes hámlasztó kezelés, mely méregtelenít, feltölti, revitalizálja, energetizálja a bőrt, kitisztítja a pórusokat. Azonnali eredményt nyújt a fáradt arcbőrre egy nehéz nap után, frissítő megoldás a gyönyörű arcbőrért az esti randevú előtt.

A Biomolekuláris lapmaszkos arckezelés növeli a hidratáltságot, csökkenti a kisebb ráncokat, fiatalít, ragyogást nyújt és regenerál. A kezelés eredménye látványos, a bőr feszesebb lesz, újra élettelivé válik.

A Belkyra injekciós tokakezelés személyre szabott injekciós eljárás, hatóanyaga végleg elbontja a toka zsírsejtjeit. Műtéti beavatkozás és hegek nélkül örökre búcsút inthet a zavaró tokának. 

Meggyőző érvek, hogy miért válasszon minket:

  • Egyéni árak, akciók, kedvezmények
  • Vizsgálatok, konzultáció és műtét egy helyen
  • Várakozás nélkül, rugalmas időpontok, műtét akár 1-2 napon belül
  • Minőségi, modern anyagok, korszerű altatószerek, fogyóeszközök használata
  • A világ vezető implantátumgyártó cégek termékei (Mentor, Silimed, Allergan)
  • Nemzetközileg elismert plasztikai sebészek, a szakma kiemelt képviselői
  • Európai színvonalú szolgáltatás, exkluzív kórházi körülmények
  • Szakmailag felkészült, páciens központú csapat
  • Budapest szívében, jól megközelíthető helyen vagyunk
 
 

Regisztráció

Kérjen időpontot most konzultációra!
most

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Blog

„Az élet nyomeleme” - Miért fontos a megfelelő magnéziumpótlás? | 2017.11.17

A magnézium számos élettani folyamathoz elengedhetetlen ásványi anyag, melynek hiánya akár egészségügyi problémákat is okozhat. Jó hír, hogy magas magnéziumtartalmú étel-… {...}

 
 

Orvos válaszol

bppi | 2017.08.29

Kedves András! Köszönjük, hogy megtisztelt minket bizalmával. Nem szükséges szike alá feküdnie, több szépészeti beavatkozást is tudunk {...}

 
 

Referenciák

Katalin | 2017.03.17

Köszönök szépen mindent, életem egyik legnagyobb álmát valósította meg Dr. Gacs János tökéletesen, valamint az intézet minden dolgozójának akikről tényleg csak sziperlatí
{...}

 
 
 

Hírlevél feliratkozás

 
Ügyfélszolgálat - Offline