BŐRGYÓGYÁSZAT

borgyogyaszat_fejleckep.jpg

········ CO2 lézeres, Rádiófrekvenciás és HIFU kezelés most 3+1 akcióban ········

········ Lézeres szőrtelenítés most 30% kedvezménnyel ········

Mit érdemes tudni a bőrgyógyászati vizsgálatról? Mi történik az első konzultáción?

A bőr problémái azon túl, hogy komoly esztétikai gondot okoznak, akár szervi problémát is jelezhetnek. A bőr tünetei gyakran összefüggnek a szervezet más betegségeivel, esetleg még fel nem fedezett betegségek is produkálhatnak bőrtüneteket, vagy akár súlyos belgyógyászati betegségre is utalhatnak, ezért mindenképpen oda kell figyelni a jelzéseire. Kiemelten fontos a különböző bőrkinövések, bőrdaganatok (főleg a pigmentált bőrdaganatok) szakorvosi vizsgálata, mivel ezek hátterében rosszindulatú daganat is állhat (pl. melanoma malignum).

Bőrgyógyászaink a bőr, a haj, a körmök és a látható nyálkahártyák bizonyos elváltozásaival, betegségeivel, kivizsgálásával és kezelésével foglalkoznak.

Az első konzultáció során bőrgyógyászunk egy állapotfelmérést végez, mely során megvizsgálja bőrét és felméri annak jelenlegi állapotát. A konzultáción átbeszélik, hogy milyen problémái vannak, felveszi a kórelőzményeket. A bőrgyógyász személyre szabott szakvéleményt, kezelési tervet ad Önnek a szükséges beavatkozásról, tájékoztatja a különböző kezelésekről, eljárásokról, majd közösen kiválasztják az Ön számára legmegfelelőbbet.

Intézetünkben a hagyományos bőrgyógyászat mellett esztétikai bőrgyógyászati kezelések is igénybe vehetők. Több, klinikailag bizonyított, műtét nélküli, orvos esztétikai arcfiatalító kezelést biztosítunk a szépülni vágyóknak. Az esztétikai arckezelések sikeresen lépnek fel többek között a ráncok, a pigmentfoltok, az aknés hegek ellen. (Rádiófrekvenciás kezelésszén-dioxid lézeres kezelés és HIFU fókuszált ultrahang kezelés). Bőrgyógyászunk által ajánlott világvezető Lumenis LightSheer DUET diódalézerrel végzett végleges lézeres szőrtelenítés is elérhető Intézetünkben.

A gyakori bőrgyógyászati megbetegedések kezelése mellett, mint például akne, pattanásos bőr, szemölcs, pikkelysömör (psoriasis), ekcéma, gombás betegségek, gyulladásos bőrbetegségek, pigment zavarok, rosacea, nemi betegségek (STD), nagy hangsúlyt helyezünk az egészségmegőrző szűrésekre és az esztétikai kezelésekre is (arckezelések, lézeres szőrtelenítés).

Időpontkérés

Mi történik a bőrgyógyászati szűrés során?

Panaszmentesség esetén is fontos a rendszeres, éves egészségmegőrző bőrgyógyászati szűrővizsgálat, hiszen a bőrelváltozások, bőrdaganatok kiszűrése, időbeni felismerése és szakszerű eltávolítása lehetőséget biztosít a teljes gyógyulásra. Javasolt már a serdülőkorban lévő gyermekek esetében is szűrővizsgálatot végeztetni, mivel ez az a kor, amikor az anyajegyek szaporodni kezdenek a bőrön.

Azonban a veszélyeztetett csoportba tartozóknak fél évenként érdemes felkeresni bőrgyógyász szakorvosunkat. Ez vonatkozik a szőke, kékszemű, világos bőrű személyekre, továbbá azokra, akiknek sok, egyenetlen színű és alakú anyajegyük van, illetve azokra is, akiknek a vérrokonságában előfordult már melanómás megbetegedés (festéksejtes bőrrák). A rendszeresen napozók, vagy szoláriumba járók számára is javasolt a gyakoribb átvizsgálás.

A bőrgyógyászati szűrővizsgálat során bőrgyógyászunk az egész testfelszín bőrét megvizsgálja, beleértve a hajas fejbőrt is. Az ellenőrzés teljesen fájdalommentes, szakemberünk dermatoszkópot helyez az elváltozások felszínére, mellyel a bőr szerkezete, a pigment és egyéb eltérések jól megfigyelhetők.

Az anyajegyek méretétől, számától, szerkezetétől, az esetleges napfénykárosodás mértékétől és a napozási szokásoktól függően bőrgyógyászunk megállapítja, hogy a későbbiekben milyen gyakran javasolt a bőr és az anyajegyek vizsgálata - ez jelenthet félévenkénti, de akár három évenkénti szűrést is.

Meggyőző érvek, hogy miért válasszon minket:

  • Egyéni árak, akciók, kedvezmények
  • Vizsgálatok, konzultáció és műtét egy helyen
  • Várakozás nélkül, rugalmas időpontok, műtét akár 1-2 napon belül
  • Minőségi, modern anyagok, korszerű altatószerek, fogyóeszközök használata
  • A világ vezető implantátum gyártó cégek termékei (Mentor, Polytech, Allergan)
  • Nemzetközileg elismert plasztikai sebészek, a szakma kiemelt képviselői
  • Európai színvonalú szolgáltatás, exkluzív kórházi körülmények
  • Szakmailag felkészült, páciens központú csapat
  • Budapest szívében, jól megközelíthető helyen vagyunk
 
 

Regisztráció

Kérjen időpontot most konzultációra!
most

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Blog

JOY Prix de Beauté – A szépség nagydíja | 2017.10.20

A JOY magazin idén 16. alkalommal rendezi meg a Prix de Beauté - A szépség nagydíja eseményét. {...}

 
 

Orvos válaszol

bppi | 2017.08.29

Kedves András! Köszönjük, hogy megtisztelt minket bizalmával. Nem szükséges szike alá feküdnie, több szépészeti beavatkozást is tudunk {...}

 
 

Referenciák

Veronika | 2017.05.11

Teljeskörű ellátás, megbízható szakorvosok, tökéletes környezet! Csak ajánlani tudom mindenkinek!

 
 
 

Hírlevél feliratkozás

 
Ügyfélszolgálat - Offline