Szemhéjplasztika

szemhejplasztika.jpg

········ Plasztikai műtétek 209.000 Ft kedvezménnyel ········

Az igazi elhatározás – Mit érdemes tudni a szemhéjplasztikáról? Mi történik az első konzultáción?

A felső és alsó szemhéj bőre az idő múlásával a bőr tartószerkezetének gyengülése miatt könnyen ráncossá válhat, megereszkedhet. Az életkor előrehaladtával a szemhéj elvékonyodik, a bőr a szemhéjra rálóg, ezzel a látást zavarja és a sminkelésben is nehézséget jelent. A szemhéjak bőre alatt zsírtáskák türemkedhetnek elő, ezek reggel, felkelést követően duzzadtak lehetnek. A szemhéjplasztika ezeket az esztétikai problémákat szünteti meg. A szemhéjplasztika során eredményesen korrigálható a megereszkedett bőr, és végleg búcsút vehet a duzzadt, táskás szemektől. Minden plasztikai műtét előtt személyes konzultációra kerül sor, melynek célja, hogy megismerje leendő plasztikai sebészét és egy vizsgálatot követően megbeszéljék, hogy az Ön esetében milyen korrekció javasolt. Érdemes előre felkészülnie erre a konzultációra, gyűjtse össze kérdéseit, amiket szeretne majd megkérdezni.

Időpontkérés

A várakozás napjai – Felkészülés a szemhéjplasztikára

Minden plasztikai műtét előtt teljes körű kivizsgáláson kell részt vennie. Ennek oka, hogy felderítsük nincs-e olyan egészségügyi problémája, amely befolyásoló tényező lehet a szemhéjplasztika szempontjából. Minden előzetes vizsgálatot Plasztikai Intézetünkben végzünk, így nem kell Önnek több helyen sorban állnia és várakoznia. A kivizsgálás során teljes laborvizsgálatokat és szükség szerint egyéb vizsgálatokat (EKG, röntgen, stb.) végzünk, a plasztikai sebész javaslata alapján. Bizonyos esetekben a szemhéjplasztika előtti napokban életmódváltást tanácsolunk. A megfelelő gyógyulás elősegítéséhez fontos, hogy ne dohányozzon, mert a nikotin lassítja a regenerációs folyamatokat és rontja a sebgyógyulást. A szemhéjplasztika előtti napokban könnyű ételeket fogyasszon, igyon sok folyadékot és szedjen vitaminokat (C-vitamin, szelén, cink). A szemhéjplasztika előtt két héttel kerülje az aszpirin, a ginkgo biloba és egyéb természetgyógyászati szerek használatát.

Időpontkérés

A nagy pillanat - A szemhéjplasztika

A szemhéjplasztika során a felső és/vagy alsó szemhéj laza, ráncos bőrének kimetszésére, a táskásodást okozó zsírszövet eltávolítására és a szem körüli izomzat feszességének helyreállítására kerül sor. A szemhéjplasztika helyi érzéstelenítésben történik, de külön kérésre altatásban is elvégezhető. A szemhéjplasztikai műtét időtartama a korrekció típusától függően fél-egy óra.

Időpontkérés

A műtő kulisszatitkai – A szemhéjplasztika műtéti technikái

Műtéti technika alatt a szükséges bemetszések helyének megválasztását és elhelyezkedését értjük. Többféle szemhéjplasztika létezik, azt, hogy az Ön esetében alsó és/vagy felső szemhéjplasztika ajánlott, plasztikai sebészével közösen döntik el. Felső szemhéjplasztika esetén az áthajtási redőben történik a bemetszés. Ezt követően a plasztikai sebész eltávolítja a zsírtáskákat és a felesleges bőrszövetet. Amennyiben az alsó szemhéj korrekciója szükséges, a beavatkozás során a zsírtáskák a szemüreg felől, rejtett metszésen keresztül kerülnek eltávolításra (transconjuctivalis technika), majd a plasztikai sebész a bőrfelesleget alsó szemhéj pillasor alatti részében ejtett metszésen keresztül távolítja el.

Időpontkérés

A lábadozás időszaka – Felépülés és kockázatok

Plasztikai Intézetünkben igyekszünk a szemhéjplasztika utáni időszakot minél kényelmesebbé tenni az Ön számára. A szemhéjplasztika után hat órás megfigyelést követően haza is engedjük. Amennyiben altatásban történik a plasztikai beavatkozás, egy éjszakát kell Plasztikai Intézetünkben töltenie. Varratszedésre a szemhéjplasztikát követő 5. nap kerül sor. A kisebb varratok miatt nem lehetséges az általunk legtöbbször használt felszívódó varratok használata. A plasztikai beavatkozás után egy hétig nem javasolt autót vezetnie, ezért a Plasztikai Intézetből is mindenképp kísérettel utazzon haza. Két-három napig hideg kamillás borogatást javaslunk, kerülje továbbá a fej előre hajtását és magas párnán aludjon. Két hétig sminket ne használjon, és az utcán viseljen napszemüveget. A felépülés első hete alatt minden megerőltető fizikai munkát kerülnie kell, majd fokozatosan visszatérhet korábbi életviteléhez. A szemhéjplasztika után három hét elteltével már könnyű testmozgás elkezdhető. Két hónapig kerülje a szoláriumozást, a napozást és a szauna használatát. A szemhéjplasztikát követően az 5. és 14. napon, a 6. és 12. héten kontroll vizsgálaton kell részt vennie. A szemhéjplasztika előtti vizsgálatok alkalmával igyekszünk minden kockázati tényezőt kiszűrni, ennek ellenére felléphetnek előre nem látható szövődmények. A szemhéjplasztikai műtétek rutin plasztikai beavatkozásnak számítanak és a szemhéjplasztikát követő komplikációk előfordulási esélye csekély, de nem zárható ki. Ilyen szövődmény lehet a sebfertőzés, a vér- és savógyülem kialakulása, a keloidos hegképződés.

Időpontkérés

Elégedettség tölt el – A szemhéjplasztika eredménye

A szemhéjplasztika során ejtett bemetszések szinte teljesen rejtve maradnak, így csak a fiatalos tekintet lehet árulkodó. Tudnia kell, hogy a műtét nem előzi meg az öregedést, csak az adott biológiai korához képest ad fiatalosabb megjelenést. A szemhéjplasztika után tényleges életkorából öt-nyolc évet nyugodtan letagadhat.

Időpontkérés

Meggyőző érvek, hogy miért válasszon minket:

  • Egyéni árak, akciók, kedvezmények
  • Vizsgálatok, konzultáció és műtét egy helyen
  • Várakozás nélkül, rugalmas időpontok, műtét akár 1-2 napon belül
  • Minőségi, modern anyagok, korszerű altatószerek, fogyóeszközök használata
  • A világ vezető implantátumgyártó cégek termékei (Mentor, Silimed, Allergan)
  • Nemzetközileg elismert plasztikai sebészek, a szakma kiemelt képviselői
  • Európai színvonalú szolgáltatás, exkluzív kórházi körülmények
  • Szakmailag felkészült, páciens központú csapat
  • Budapest szívében, jól megközelíthető helyen vagyunk
 
 

Regisztráció

Kérjen időpontot most konzultációra!
most

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Blog

„Az élet nyomeleme” - Miért fontos a megfelelő magnéziumpótlás? | 2017.11.17

A magnézium számos élettani folyamathoz elengedhetetlen ásványi anyag, melynek hiánya akár egészségügyi problémákat is okozhat. Jó hír, hogy magas magnéziumtartalmú étel-… {...}

 
 

Orvos válaszol

bppi | 2017.08.29

Kedves András! Köszönjük, hogy megtisztelt minket bizalmával. Nem szükséges szike alá feküdnie, több szépészeti beavatkozást is tudunk {...}

 
 

Referenciák

Katalin | 2017.03.17

Köszönök szépen mindent, életem egyik legnagyobb álmát valósította meg Dr. Gacs János tökéletesen, valamint az intézet minden dolgozójának akikről tényleg csak sziperlatí
{...}

 
 
 

Hírlevél feliratkozás

 
Ügyfélszolgálat - Offline