Saját zsírral való arcfeltöltés

sajat_zsirral_valo_arcfeltoltes.jpg

········ Plasztikai műtétek 209.000 Ft kedvezménnyel ········

Az igazi elhatározás – Mit érdemes tudni a saját zsírral való arcfeltöltésről? Mi történik az első konzultáción?

Az idő múlása, az öregedés jelei elsőként az arcunkon jelenik meg. 40 éves kor felett az arc bőre megereszkedik, a bőr petyhüdt lesz. A stressz, a környezetszennyezés, a napsugárzás is nyomot hagy az arcbőrön. Az évek múlásával megakadályozhatatlanul együtt jár némi szöveti sorvadás is – főleg azoknál, akik nem szednek fel plusz kilókat, így látványosan fogyhat az arcon lévő zsírállomány is.

A saját zsírral való arcfeltöltés teltebbé, kisimultabbá teszi az arcot, allergiás reakcióktól mentesen és műtéti metszések nélkül, teljesen természetes anyag használatával. Saját zsírral az ajkak is dúsíthatók, a szemöldökök közötti haragos ráncok, az orr melletti labiális ráncok is szépen feltöltethetőek. Akár hegek kiemelésére is alkalmas ez az eljárás.

Az első konzultáció alkalmával egy vizsgálatot követően plasztikai sebészünk tájékoztatja Önt, milyen lehetőségek jöhetnek szóba, milyen korrekciót javasol az Ön számára, és elmagyarázza a különböző technikákat.

Időpontkérés

A várakozás napjai – Felkészülés a saját zsírral való arcfeltöltésre

A plasztikai beavatkozás előtt Önnek kivizsgáláson szükséges részt vennie, hogy felderítsük nincs-e olyan egészségügyi problémája, amely befolyásoló tényező lehet a saját zsírral való arcfeltöltés szempontjából. Minden előzetes vizsgálatot Plasztikai Intézetünkben végzünk, így Önnek nem kell több helyen sorban állnia és várakoznia. A kivizsgálás során elsősorban laborvizsgálatokat és szükség szerint egyéb vizsgálatokat (EKG, röntgen, stb.) végzünk, a plasztikai sebész javaslata alapján. Bizonyos esetekben a saját zsírral való feltöltés előtti napokban életmódváltást tanácsolunk. A megfelelő gyógyulás elősegítéséhez fontos, hogy ne dohányozzon, mert a nikotin lassítja a regenerációs folyamatokat és károsan befolyásolja a sebgyógyulást is. A saját zsírral való feltöltés előtti napokban könnyű ételeket fogyasszon, igyon sok folyadékot és szedjen vitaminokat (C-vitamin, szelén, cink). A saját zsírral való feltöltés előtt két héttel kerülje az aszpirin, a ginkgo biloba és egyéb természetgyógyászati szerek használatát.

Időpontkérés

A nagy pillanat – a saját zsírral való arcfeltöltés

Az utóbbi évek legbiztonságosabb és legideálisabb ráncfeltöltő anyaga, a megfelelő eljárással kezelt, majd visszainjektált saját zsír. Az arcfeltöltés során kiválóan pótolható az arc megfogyatkozott zsírállománya, a mérsékelt bőrfelesleg megfeszíthető, de a jelentős bőrtöbblet kezelésére már nem alkalmas. Az arcfeltöltés helyi érzéstelenítésben történik, az esztétikai beavatkozás időtartama 1 óra.

Időpontkérés

A műtő kulisszatitkai – A saját zsírral való arcfeltöltés technikái

A saját zsírral való arcfeltöltéshez elsőként zsírszövetet nyerünk a has, a far, vagy a csípő környékén található zsírból, amely területek zsírsejtjei reagálnak a leglassabban a fogyásra, ami az arcfeltöltés szempontjából igen kedvező. Az eltávolított zsírszövetet leülepítjük, és speciális szűrőn keresztül átszűrjük, majd a tiszta zsírsejteket beinjektáljuk a kívánt arcterületre. A megfelelő zsírszövet viszonylag stabilan „megtelepszik” a feltöltés helyén, a betöltött zsír 20-40%-a felszívódik az első hetekben, emiatt az arcfeltöltés során indokolt kicsit túltölteni az arcot.

Időpontkérés

A lábadozás időszaka – Felépülés és kockázatok

Plasztikai Intézetünkben igyekszünk a saját zsírral való arcfeltöltés utáni időszakot minél kényelmesebbé tenni az Ön számára. Az arcfeltöltés után néhány órás megfigyelést követően haza is engedjük. A beavatkozást követően nyugodtan dolgozhat, elvégezheti szokásos teendőit. Néhány esetben kis bevérzés előfordulhat, de az pár nap után magától elmúlik. Az esztétikai beavatkozás előnye, hogy allergiás reakcióktól mentes, és teljesen testazonos anyagokat használunk. Az arcfeltöltés során indokolt túltöltést esetleg a külvilág úgy érzékeli, mintha a páciens pár kilót felszedett volna, ami pár hét után megszűnik. A saját zsírral való arcfeltöltést követően az 1. és a 6. héten kontroll vizsgálaton kell részt vennie.

Időpontkérés

Elégedettség tölt el – A saját zsírral való arcfeltöltés eredménye

A saját zsírral való arcfeltöltésnek köszönhetően arca már nem kelt fáradt benyomást, üde hatása fiatalabb megjelenést biztosít, az arckontúrok határozottabbá válnak, eltűnnek a mély ráncok. Az arcfeltöltés eredménye azonnal látszik, szükség esetén a beavatkozás fél év múlva ismételhető, a betöltött zsír folyamatosan, 2-4 év alatt szívódik fel.

Időpontkérés

Meggyőző érvek, hogy miért válasszon minket:

  • Egyéni árak, akciók, kedvezmények
  • Vizsgálatok, konzultáció és műtét egy helyen
  • Várakozás nélkül, rugalmas időpontok, műtét akár 1-2 napon belül
  • Minőségi, modern anyagok, korszerű altatószerek, fogyóeszközök használata
  • A világ vezető implantátumgyártó cégek termékei (Mentor, Silimed, Allergan)
  • Nemzetközileg elismert plasztikai sebészek, a szakma kiemelt képviselői
  • Európai színvonalú szolgáltatás, exkluzív kórházi körülmények
  • Szakmailag felkészült, páciens központú csapat
  • Budapest szívében, jól megközelíthető helyen vagyunk
 
 

Regisztráció

Kérjen időpontot most konzultációra!
most

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Blog

„Az élet nyomeleme” - Miért fontos a megfelelő magnéziumpótlás? | 2017.11.17

A magnézium számos élettani folyamathoz elengedhetetlen ásványi anyag, melynek hiánya akár egészségügyi problémákat is okozhat. Jó hír, hogy magas magnéziumtartalmú étel-… {...}

 
 

Orvos válaszol

bppi | 2017.08.29

Kedves András! Köszönjük, hogy megtisztelt minket bizalmával. Nem szükséges szike alá feküdnie, több szépészeti beavatkozást is tudunk {...}

 
 

Referenciák

Katalin | 2017.03.17

Köszönök szépen mindent, életem egyik legnagyobb álmát valósította meg Dr. Gacs János tökéletesen, valamint az intézet minden dolgozójának akikről tényleg csak sziperlatí
{...}

 
 
 

Hírlevél feliratkozás

 
Ügyfélszolgálat - Offline