Arcplasztika

arcplasztika.jpg

········ Minden plasztikai műtét 205 000 Ft kedvezménnyel + 100 000 Ft-os ajándékkal ········

Az igazi elhatározás – Mit érdemes tudni az arcplasztikáról? Mi történik az első konzultáción?

A kor előrehaladtával elsőként az arcon jelennek meg az öregedés jelei. A napsugárzás, a környezetszennyezés és a stressz mind nyomot hagy az arcbőrön. Az arcplasztika segítségével kisimíthatók a mélyebb ráncok, korrigálható a lógó, megereszkedett arcbőr. Nincs két egyforma ember, különösen igaz ez az arcunkra, így elmondhatjuk, hogy nincs két ugyanolyan arckorrekciós műtét sem. Az első konzultáció alkalmával egy vizsgálatot követően a plasztikai sebész tájékoztatja Önt, milyen műtéti lehetőségek jöhetnek szóba, milyen korrekciót javasol az Ön számára. Elmagyarázza a különböző technikákat, megmutatja, hol fognak elhelyezkedni az arcplasztika során ejtett bemetszések.

Időpontkérés

A műtő kulisszatitkai – Az arcplasztika műtéti technikái

Műtéti technika alatt a szükséges bemetszések helyének megválasztását, elhelyezkedését értjük. MACS lift arcplasztika során a plasztikai sebész a fül előtt és a halántéktájon ejt bemetszést, majd az előre megtervezett módon felreparálja a lecsúszott, lágy részeket, a mimikai izmokat pedig visszahelyezi eredeti helyzetükbe, és a koponyacsont hártyájához rögzíti. Teljes arcplasztika esetén a bemetszés a halántéktájon, a fül előtt és mögött, majd a hajas fejbőrben oldalt és az áll alatt vezetve halad. A teljes arcplasztika során a középső arcfél izmainak visszahelyezése és rögzítése, a szétvált nyakizmok egyesítése, a középső arcfél és a nyak bőrének feszesítését követően, a bőrfelesleg kimetszése történik. Amennyiben szükséges az arcplasztika kombinálható szemhéjplasztikával és ráncfeltöltéssel is.

Időpontkérés

A lábadozás időszaka – Felépülés és kockázatok

Plasztikai Intézetünkben igyekszünk az arcplasztika utáni időszakot minél kényelmesebbé tenni az Ön számára. Az arcplasztika után Önnek 36 órát kell Plasztikai Intézetünkben töltenie. A tökéletes eredmény elérése érdekében felszívódó varratokkal dolgozunk, így sokkal szebben gyógyulnak a hegek és megkíméljük Önt a varratszedés esetleges kellemetlenségeitől is. A műtét után 7 napig rögzítő kötést kell viselnie, amit mi biztosítunk az Ön számára. A felépülés első két hete alatt Önnek minden megerőltető fizikai munkát kerülnie kell, majd fokozatosan visszatérhet korábbi életviteléhez. Három hét elteltével már könnyű testmozgás elkezdhető. Két hónapig kerülje a szoláriumozást, a napozást és a szauna használatát. Az arcplasztikát követően a 7. és 14. napon, a 6. és 12. héten kontroll vizsgálaton fog részt venni. A külső hegek gyógyulási ideje kb. 6 hónap, míg a belső hegek 2 év alatt gyógyulnak be teljesen. A heggyógyulás elősegítése érdekében hegkezelő krémek használata javasolt. Az arcplasztika előtti vizsgálatok alkalmával igyekszünk minden kockázati tényezőt kiszűrni, ennek ellenére felléphetnek előre nem látható szövődmények. Az arcplasztikai műtétek rutin plasztikai beavatkozásnak számítanak és a komplikációk előfordulási esélye csekély, de nem zárható ki. Ilyen szövődmény lehet a sebfertőzés, vér- és savógyülem kialakulása, keloidos hegképződés, átmeneti érzéketlenség.

Időpontkérés

Elégedettség tölt el – Az arcplasztika eredménye

Talán Ön is sokszor állt már a tükör előtt úgy, hogy közben bőrét kissé hátrahúzva próbálta felidézni pár évvel korábbi önmagát. Arcplasztika után erre már nem lesz szüksége, örömmel nyugtázhatja majd, hogy a tükör évekkel korábbi állapotot mutat. A hegek miatt sem kell aggódni, hiszen azok teljesen rejtve maradnak. Az arcplasztika hosszan tartó eredményt hoz, de tartóssága egyéni adottságoktól függ.

Időpontkérés

Meggyőző érvek, hogy miért válasszon minket:

  • Egyéni árak, akciók, kedvezmények
  • Vizsgálatok, konzultáció és műtét egy helyen
  • Várakozás nélkül, rugalmas időpontok, műtét akár 1-2 napon belül
  • Minőségi, modern anyagok, korszerű altatószerek, fogyóeszközök használata
  • A világ vezető implantátumgyártó cégek termékei (Mentor, Polytech, Allergan)
  • Nemzetközileg elismert plasztikai sebészek, a szakma kiemelt képviselői
  • Európai színvonalú szolgáltatás, exkluzív kórházi körülmények
  • Szakmailag felkészült, páciens központú csapat
  • Budapest szívében, jól megközelíthető helyen vagyunk
 
 

Regisztráció

Kérjen időpontot
ingyenes
konzultációra!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Blog

Gyöngyi kombinált mellplasztika után | 2014.04.18

Hogy érezed magad most, hetekkel a beavatkozás után? "Tökéletesen, mert a műtét nagyon jól sikerült." Ismerd meg Gyöngyi rövid, lényegre törő beszámolóját! {...}

 
 

Orvos válaszol

bppi | 2014.04.22

Kedves Rencsi! Köszönjük, hogy kérdésével Intézetünkhöz fordult. Az 1-es típusú cukorbetegség nem jelent kizáró okot, azonban természete {...}

 
 

Referenciák

Reni | 2013.11.17

Szuper csapat, profi ellátás és nagyszerű munkát végzett a sebészem! :) köszönöm nektek

 
 
 

Hírlevél feliratkozás