Orvosi HIFU kezelés - nagy intenzitású fókuszált ultrahang kezelés

hifu__fokuszalt_ultrahang_kezeles_fejleckep.jpg

········ CO2 lézeres, Rádiófrekvenciás és HIFU kezelés most 3+1 akcióban ········

········ Plasztikai műtétek 209.000 Ft kedvezménnyel ········

Az igazi elhatározás - Mit érdemes tudni a HIFU kezelésről? Mi történik a HIFU kezelés orvosi konzultációján?

Bőrünk öregedése és rugalmasságának elvesztése ellen időben érdemes fellépni, hiszen a környezeti tényezők mellett a stressz és a napsugárzás is hatással van ránk. Az idő múlásával a kötőszövetek megereszkednek, kitágulnak a pórusok, apróbb ráncok jelennek meg az arcon, homlokon, nyakon és dekoltázson.

A HIFU kezelés (High Intensity Focused Ultrasonic) nagy intenzitású fókuszált ultrahang kezelés, a ma elérhető egyik leghatékonyabb műtét nélküli orvosi arcfiatalítás, mely mélyen a bőrbe hatolva feszesíti a laza bőrt miközben a felszínén is jótékony hatását fejti ki, így hatékony, megbízható, precíz bőrfeszesítést biztosít. Eredménye a feszesebb, simább bőr, a ráncok csökkenése. Kiváló a szemöldök, nyak és toka emelésére, az arc, dekoltázs bőrének feszesítésére. Ezen kívül a térd, comb, kar területén is alkalmazható.

Intézetünkben használt E-clip HIFU technológia, orvosi minősítéssel rendelkező gép, FDA által elismert eljárás, mely műtéti beavatkozás, felépülési idő, mellékhatások és szövődmények nélkül, kiválóan képzett orvosaink által biztosít biztonságos és eredményes mikrofókuszált ultrahangos arcfiatalítást.

Intézetünkben több, klinikailag bizonyított műtét nélküli esztétikai eljárást biztosítunk az arcplasztikai beavatkozások mellett. Az arcfiatalító kezelések igen népszerűek, hiszen a személyre szabott orvos által végzett kezelések műtéti beavatkozás nélkül adják vissza a bőr fiatalos megjelenését, késleltetik a plasztikai műtétek szükségességét.

Az első vizit alkalmával bőrgyógyász szakorvosunk egy állapotfelmérést végez, mely során megvizsgálja arcbőrét és felméri annak aktuális állapotát. A konzultáción átbeszélik, hogy milyen bőrproblémái vannak, mely területet szeretné fiatalítani. A bőrgyógyász egyénre szabott kezelési javaslatot ad Önnek a szükséges eljárásról, tájékoztatja a különféle kezelésekről, beavatkozásokról, majd közösen kiválasztják az Ön számára legmegfelelőbbet. Amennyiben korábban már volt arcfiatalítása, ráncfeltöltése, vagy bármilyen arcot érintő eljárása, arról mindenképp tájékoztassa szakorvosát, mert az meghatározhatja a választott arckezelés típusát. 

Mikor javasolt a HIFU kezelés?

 • megereszkedett bőr megemelése
 • bőrfiatalítás
 • öregedés késleltetésére
 • ráncok csökkentése
 • szarkalábak csökkentése
 • feszesség javítása
 • fakó, sápadt bőrszínre
 • bőrtónus, bőrtextúra javítására

Időpontkérés

A nagy pillanat – A HIFU ultrahangos kezelés

A HIFU nagy intenzitású fókuszált ultrahang kezelés, a ma elérhető egyik leghatékonyabb műtét nélküli arcfiatalítás: az ultrahang a bőr felszínen áthatol, egészen mélyen a bőr alatti, izomfelszíni rétegekben nyelődik el, ahol elősegíti a kollagén és elasztin rostok termelődését, miközben kiváló hatással van a bőr felszínére is anélkül, hogy károsítaná azt.

Az orvosi HIFU fókuszált ultrahang kezelés szakorvos által végzett eljárás, mely orvosi szaktudással, ellenőrzött körülmények között problémamentesen, mellékhatások nélkül elvégezhető. Az orvosi HIFU kezelések során használt E-clip HIFU berendezés erősebb ultrahang energiával rendelkezik, mélyebbre hatol, biztosítva a célzott kezelést. Rendkívül hatékony a ránctalanítás és bőrfeszesítés területén: feszesebb, simább bőrt eredményez, a tág pórusok összeszűkülnek, a ráncok mélysége csökken.

A HIFU ultrahangos kezelés során a bőrgyógyász megtisztítja a kezelendő bőrfelületet. A kezelés szinte fájdalommentes eljárás, némi melegségérzettel jár. A bőr vastagsága és a probléma jellege alapján kiválasztja, hogy milyen mélységű behatolást, milyen kezelőfejjel és milyen erősségű ultrahang energiát alkalmazzon egy-egy területen. Végigkezeli a problémás bőrfelületet, majd a kezelés végén a bőrgyógyász utókezeli a bőrt. A HIFU ultrahangos kezelés ideje érzéstelenítéssel együtt kb. 1 óra.

A HIFU arclifting kezelés előnye

 • preventív kezelésként már 20-30 éves kortól
 • nőknek és férfiaknak egyaránt
 • biztonságos
 • precíz
 • gyors és hatékony kezelés
 • minimális kellemetlenséggel jár
 • nincs felépülési idő
 • azonnal látható természetes eredmény
 • folyamatos megújulás 3 hónapon át
 • egyénre szabott kezelések
 • konzultáció után azonnal elvégezhető
 • télen-nyáron végezhető
 • műtét nélküli arcfiatalítás
 • más kezelésekkel jól kombinálható
 • arc, nyak, toka, dekoltázs, térd, comb, kar területén is végezhető

Időpontkérés

A kezelő kulisszatitkai - A HIFU ultrahangos kezelés technikái

Az ultrahangot több mint 50 éve használja az orvostudomány. Bőr fiatalítására világszerte alkalmazzák. A fókuszált ultrahangos bőrfiatalítást csak képzett szakorvos végezheti, aki megfelelő oktatásban részesült és kellő szaktudással és tapasztalattal rendelkezik.

Az E-clip második generációs HIFU berendezés, orvosi minősítéssel rendelkező gép, az FDA által jóváhagyott eljárás, mely nagy intenzitású fókuszált ultrahangos technológiát alkalmaz. Az HIFU kezelőfej által kibocsátott ultrahang hullámok egy fókuszpontban metszik egymást, így hatásuk felerősödik. A fókuszpont meglehetősen határozott, így biztonságosabb, precízebb és jobb kezelési eredményeket produkál. Nem okoz mellékhatásokat, sérüléseket – más HIFU készülékekhez képest -, így nem jár égési sérüléssel. A kezelőfej egy sor helyett 11 sor lövésére képes, így egyenletesen oszlanak el a bőrfelületen, így biztosítva az egyenletes feszességet.

A fókuszált ultrahang hőenergiája a fehérjék koagulációs pontját célozza meg, amely a bőr önfiatalító, regeneráló folyamataiért felelős. A kezelés során a kezelőfejből kibocsátott 4-10 MHz energiájú, 60-85 fok hőmérsékletű ultrahang hullámok a bőr mélyebb rétegeiben (1,5 mm, 3 mm és 4,5 mm mélységbe) hatolva célzottan a bőr felszíne alá jut anélkül, hogy a felszíni rétegeken felhám sérüléseket okozna. A bőr felszíne alatt „mikro-sebeket” ejt, így a szövet lokalizált hőkárosodását (thermal damage) okozza. A sebgyógyító folyamatokat indukálja, beindítja a bőr természetes kollagén és elasztin termelését, mellyel tömörebb bőrt, megemelkedettebb arcot, feszesebb bőrtextúrát eredményez. Erősíti a bőr alátámasztását, ezzel késlelteti a későbbi megereszkedését. Eltünteti a felesleges zsírszövetet, ezzel csökkenti a tokát, javítja az arc kontúrját.

Időpontkérés

A lábadozás időszaka - Felépülés és kockázatok

A HIFU ultrahangos kezelés nem műtéti eljárás, így felépülési időről nem beszélhetünk. A HIFU kezelést követően azonnal vissza lehet térni hétköznapi tevékenységünkhöz. Az arcbőr azonnal sminkelhető. Előfordulhat, hogy bőrpír jelentkezik, ami néhány óra után megszűnik. Bizonyos esetekben minimális duzzanat jelentkezhet. A HIFU ultrahangos bőrfiatalítás után két hétig minimum 30 faktoros fényvédő krémet használjon. Az arckezelés után 2 hétig kerülje a bőr felmelegedését eredményező tevékenységeket: szaunázást, testedzést. A HIFU kezelés után 2 hétig kerülje a bőr pórusait tömörítő bőrápoló termékek használatát (pl. bőrradír, toner, glikolsav, retionoid, halványító szerek).

Időpontkérés

Elégedettség tölt el - A HIFU kezelés eredménye

A HIFU fókuszált ultrahang kezelés eredménye már a kezelés után látható, a hosszú távú hatás a bőrfiatalítás után 2-3 hónap alatt alakul ki, mert a bőr mélyebb rétegeiben az új kollagén termelődéshez időre van szükség.

Személyre szabott arcfiatalítási terv alapján akár 20-30 éves kortól igénybe vehető. Egy kezelés is már látványos eredményt hoz, akár 1,5-2 évig is tart. Mivel az öregedési folyamatok nem állnak meg, érdemes fenntartó kezeléseket igénybe venni. A HIFU ultrahangos kezelés az év bármely időszakában, akár nyáron is elvégezhető. Évente maximum 2 alkalommal, félévente ismételhető.

A HIFU kezelésnek köszönhetően rugalmasabb, feszesebb, fiatalabb lesz a bőre, a felszíni ráncok eltűnnek, az arcbőr megemelkedik, mely szembetűnő eredményét nem csak Ön, hanem környezete is elégedetten fogja fogadni.

Időpontkérés

Meggyőző érvek, hogy miért válasszon minket:

 • Egyéni árak, akciók, kedvezmények
 • Vizsgálatok, konzultáció és műtét egy helyen
 • Várakozás nélkül, rugalmas időpontok, műtét akár 1-2 napon belül
 • Minőségi, modern anyagok, korszerű altatószerek, fogyóeszközök használata
 • A világ vezető implantátum gyártó cégek termékei (Mentor, Polytech, Allergan)
 • Nemzetközileg elismert plasztikai sebészek, a szakma kiemelt képviselői
 • Európai színvonalú szolgáltatás, exkluzív kórházi körülmények
 • Szakmailag felkészült, páciens központú csapat
 • Budapest szívében, jól megközelíthető helyen vagyunk
 
 

Regisztráció

Kérjen időpontot most konzultációra!
most

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Blog

JOY Prix de Beauté – A szépség nagydíja | 2017.10.20

A JOY magazin idén 16. alkalommal rendezi meg a Prix de Beauté - A szépség nagydíja eseményét. {...}

 
 

Orvos válaszol

bppi | 2017.08.29

Kedves András! Köszönjük, hogy megtisztelt minket bizalmával. Nem szükséges szike alá feküdnie, több szépészeti beavatkozást is tudunk {...}

 
 

Referenciák

Veronika | 2017.05.11

Teljeskörű ellátás, megbízható szakorvosok, tökéletes környezet! Csak ajánlani tudom mindenkinek!

 
 
 

Hírlevél feliratkozás

 
Ügyfélszolgálat - Offline