Frakcionált multi mikrotűs rádiófrekvenciás (RF) kezelés

RF_arcfiatalitas.jpg

········ CO2 lézeres, Rádiófrekvenciás és HIFU kezelés most 3+1 akcióban ········

········ Plasztikai műtétek 209.000 Ft kedvezménnyel ········

Az igazi elhatározás - Mit érdemes tudni a frakcionált mikrotűs RF kezelésről? Mi történik a bőrfiatalító RF kezelés orvosi konzultációján?

Bőrünk öregedése és rugalmasságának elvesztése ellen már fiatal korban érdemes tenni, hiszen a környezeti tényezők mellett a stressz és a napsugárzás is hatással van ránk. Az idő múlásával a kötőszövetek megereszkednek, kitágulnak a pórusok, apróbb ráncok jelennek meg az arcon, nyakon és dekoltázson.

A frakcionált mikrotűs RF kezelés a ma elérhető egyik legmodernebb műtét nélküli bőrfiatalítás, mely hatékony, megbízható, precíz bőrfeszesítést biztosít az arc, nyak és dekoltázs területein. Eredménye a bőr minőségének javulása, rugalmasabbá válása, fiatalabb bőr, ráncok, aknés hegek csökkenése.

Intézetünkben használt DeAgeEx technológia a nem sebészeti RF face liftinget kombinálja a mikrotűs eljárással. A DeAgeEx egyedülálló módon két kezelőfejjel rendelkezik, invazív és non-invazív kezelési lehetőségekkel, így egyetlen készülékben kínál teljes RF esztétikai palettát.

Intézetünkben több, klinikailag bizonyított műtét nélküli esztétikai eljárást biztosítunk az arcplasztikai beavatkozások mellett. Az arcfiatalító kezelések igen népszerűek, hiszen az egyénre szabott orvos által végzett kezelések műtéti beavatkozás nélkül adják vissza a bőr fiatalos megjelenését, késleltetik a plasztikai műtétek szükségességét.

Az első konzultáció alkalmával bőrgyógyász szakorvosunk egy állapotfelmérést végez, mely során megvizsgálja arcbőrét és felméri annak jelenlegi állapotát. A konzultáción átbeszélik, hogy milyen bőrproblémái vannak, mely területet szeretné fiatalítani. A bőrgyógyász személyre szabott szakvéleményt, kezelési javaslatot ad Önnek a szükséges beavatkozásról, tájékoztatja a különféle kezelésekről, eljárásokról, majd közösen kiválasztják az Ön számára legmegfelelőbbet. Amennyiben korábban már volt arcfiatalítása, ráncfeltöltése, vagy bármilyen arcot érintő beavatkozása, arról mindenképp tájékoztassa orvosát, mert az meghatározhatja a választott arckezelés típusát. 

Mikor javasolt a frakcionált mikrotűs rádiófrekvenciás kezelés?

 • bőrfiatalítás
 • ráncok csökkentése
 • szarkalábak csökkentése
 • bőr tónus, petyhüdtség, feszesség javítása
 • aknés hegek csökkentése
 • tág pórusok összehúzása
 • szem alatti sötét karikák esetén
 • fakó, sápadt bőrszínre

Időpontkérés

A nagy pillanat - A frakcionált mikrotűs RF bőrfiatalítás kezelés

A frakcionált mikrotűs RF kezelés a mai legmodernebb, klinikailag bizonyított eljárás, mely a frakcionált rádiófrekvencia és a mikrotűs kezelések előnyös kombinációja. Az RF energia hőhatása a bőr mélyebb rétegeiben a kollagén rostokat gerjeszti, lebontja a régi kollagéneket, és elindítja az új kollagén termelődést (neokollagenezis), míg a tűszúrások a bőrfelszínen apró sérüléseket okoznak. A bőr mélyebb rétegeibe juttatott, precízen célzott RF energia, kicsit kellemetlen, szinte fájdalommentes kezelést biztosít, a mikrosérülések hatására gyors sebgyógyulás zajlik le. A bőr felszíni és a bőr mélyebb rétegeiben végzett kezelés eredményeképp a bőr megfiatalodik, rugalmassá, tónusosabbá válik, a pórusok összehúzódnak, a ráncok kisimulnak.

A frakcionált mikrotűs RF kezelés során a bőrgyógyász megtisztítja a kezelendő bőrfelületet, majd érzésteleníti azt. A bőr vastagsága és a probléma jellege alapján kiválasztja, hogy milyen mélységű behatolást, milyen kezelőfejjel és milyen impulzusú RF energiát alkalmazzon egy-egy területen. Lépésről-lépésre végigkezeli a problémás bőrfelületet, amennyiben a bőr úgy kívánja, akár többször is végigmegy egy-egy területen, esetleg csökkentett RF energiával vagy más kezelőfejjel. A kezelés végén a bőrgyógyász utókezeli a bőrt. A frakcionált mikrotűs RF kezelés ideje érzéstelenítéssel együtt kb. 1,5 óra. 

A frakcionált mikrotűs RF kezelés előnye

 • preventív kezelésként már 20-30 éves kortól
 • nőknek és férfiaknak egyaránt
 • biztonságos
 • precíz
 • gyors és hatékony kezelés
 • minimális kellemetlenséggel jár
 • gyors regenerálódás
 • egyénre szabott kezelések (1-100 fokozat beállítás)
 • télen-nyáron végezhető
 • arc, nyak, szemkörnyéken és dekoltázson is végezhető
 • műtét nélküli bőrfiatalítás
 • konzultáció után azonnal elvégezhető eljárás
 • látványos és természetes eredmény
 • más kezelésekkel jól kombinálható

Időpontkérés

A kezelő kulisszatitkai - A frakcionált mikrotűs RF kezelés technikái

Intézetünkben alkalmazott DeAgeEx technológia a ma elérhető egyik legmodernebb, minimál invazív frakcionált rádiófrekvenciás technológia, mely a nem sebészeti RF face liftinget kombinálja a mikrotűs eljárással. A DeAgeEx egyedülálló módon két kezelőfejjel rendelkezik, invazív és non-invazív kezelési lehetőségekkel, így egyetlen készülékben kínál teljes RF esztétikai palettát.

A DeAgeEx frakcionált mikrotűs RF készülék 1Mhz-es frakcionált bipoláris rádiófrekvenciát használ. A kezelőfej 36 nagyon vékony, speciális bevonatú, izolált tűvel rendelkezik egy 15x15 mm-es négyzetben egyenletesen elosztva. Az RF bőrfiatalító kezelés alatt minden „lövés” során egyidejűleg hatol be a kezelőfej az összes tűvel a bőr előre beállított mélységébe. Ezzel egy időben a beszúrt tűkre előre beállított energiájú RF áram impulzus érkezik, mely csak a tű hegyén (szigetelő bevonatának köszönhetően) folyik, így pontosan csak a dermis előre kiválasztott rétegét melegíti. Ezzel hatásosabbá teszi a kezelést és a bőr kevésbé sérül. A folyamat igen rövid ideig tart, kb. 0,1 másodpercig, majd a tűk kihúzására kerül sor. Ez a lokalizált hőhatás stimulálja a kollagén rostokat, így fokozott kollagén termelődést eredményez.

radiofrekvencias_kezeles_DeAgeEx.png

A frakcionált mikrotűs RF kezelés személyre szabhatóságát a tűk behatolási mélysége (0,1 – 4 mm), a rádiófrekvencia erőssége, az impulzus hossza, ismétlési idő és ismétlési alkalmak száma, valamint az alkalmazott kezelőfejek típusa határozza meg. 

radiofrekvencias_arckezeles_DeAgeEx.png

Időpontkérés

A lábadozás időszaka - Felépülés és kockázatok

A frakcionált mikrotűs rádiófrekvenciás kezelés nem műtéti eljárás, így felépülési időről nem beszélhetünk. Intézetünkben alkalmazott RF kezelés esetében nincs felépülési idő, akár néhány óra elteltével dolgozhat, folytathatja szokásos teendőit. Mivel a kezelés a bőr felső rétegét minimálisan sérti, enyhe bőrpír jelentkezhet. A bőrfiatalító RF kezelés kissé kellemetlen, szinte fájdalommentes és mellékhatással nem jár. Bizonyos esetekben a bőrpír több órán át jelen van, azonban másnapra megszűnik. Egyes esetekben átmenetileg ödéma, pattanások jelenhetnek meg a bőrön. A bőrfiatalító eljárás után két hétig minimum 30 faktoros fényvédő krémet használjon.

Időpontkérés

Elégedettség tölt el - A frakcionált mikrotűs rádiófrekvenciás kezelés eredménye

A frakcionált mikrotűs RF kezelés teljes eredménye 3 hét után jól látható, mert a bőr mélyebb rétegeiben stimulált kollagénnek időbe telik, míg elindítja az új kollagén termelődést. Egyénre szabott arcfiatalítási terv alapján már 20-30 éves kortól végezhető, általában 2-3 bőrfiatalító kezelés javasolt, amit 4-6 hetente szükséges ismételni. A bőrfiatalítás eredménye látványos, 1-2 évig megmarad. Egyéni igények alapján évi 1 fenntartó kezelés javasolt. A frakcionált mikrotűs RF kezelésnek köszönhetően feszesebb, rugalmasabb, fiatalabb lesz a bőr, a ráncok eltűnnek, aknés hegek csökkenek, a pórusok összehúzódnak, mely eredményeit nemcsak Ön, hanem a környezete is elégedetten fogadja. 

DeAgeEX RF kezelés árak:
Teljes arc: 100-150 000 Ft
Nyak: 60-90 000 Ft
Dekoltázs: 60-90 000 Ft

Pontos árajánlatért kérjük, jöjjön el hozzánk ingyenes arcszépészeti bőrgyógyászati konzultációra!

Időpontkérés

Meggyőző érvek, hogy miért válasszon minket:

 • Egyéni árak, akciók, kedvezmények
 • Vizsgálatok, konzultáció és műtét egy helyen
 • Várakozás nélkül, rugalmas időpontok, műtét akár 1-2 napon belül
 • Minőségi, modern anyagok, korszerű altatószerek, fogyóeszközök használata
 • A világ vezető implantátum gyártó cégek termékei (Mentor, Polytech, Allergan)
 • Nemzetközileg elismert plasztikai sebészek, a szakma kiemelt képviselői
 • Európai színvonalú szolgáltatás, exkluzív kórházi körülmények
 • Szakmailag felkészült, páciens központú csapat
 • Budapest szívében, jól megközelíthető helyen vagyunk
 
 

Regisztráció

Kérjen időpontot most konzultációra!
most

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Blog

JOY Prix de Beauté – A szépség nagydíja | 2017.10.20

A JOY magazin idén 16. alkalommal rendezi meg a Prix de Beauté - A szépség nagydíja eseményét. {...}

 
 

Orvos válaszol

bppi | 2017.08.29

Kedves András! Köszönjük, hogy megtisztelt minket bizalmával. Nem szükséges szike alá feküdnie, több szépészeti beavatkozást is tudunk {...}

 
 

Referenciák

Veronika | 2017.05.11

Teljeskörű ellátás, megbízható szakorvosok, tökéletes környezet! Csak ajánlani tudom mindenkinek!

 
 
 

Hírlevél feliratkozás

 
Ügyfélszolgálat - Offline