Kombinált plasztikai műtétek

kombinalt_mutetek.jpg

········ Plasztikai műtétek 217.000 Ft kedvezménnyel + ajándék utalvány ········

Bizonyos esetekben lehetőség van egyszerre több plasztikai műtét elvégzésére is. Erről a személyes konzultáción részletesen tájékoztatja Önt plasztikai sebésze. A kombinált plasztikai műtétek előnye, hogy egy altatás alatt több beavatkozás elvégezhető és a felépülési idő nem adódik össze.

A várandósság nyomokat hagy a női testen, a has bőre kinyúlik és striák jelennek meg rajta, a szoptatás következtében a mell mirigyállománya gyakorta csökken és a bőr megereszkedik, esetleg nagyméretű, elzsírosodott mirigyállomány maradhat rajta. A mell és a has szülés előtti állapota a szülés utáni alakkorrekciós plasztikai beavatkozással állítható vissza. Műtét után mellei és alakja ismét feszes és formás lesz.

A szülések, szoptatások, nagymértékű fogyások vagy hízások következtében, valamint a kor előrehaladtával csökken a mell mirigyállománya, a bőr nagymértékben megnyúlik, a mellek megereszkednek, tömörségük, teltségük csökken. A kombinált mellplasztika ezekre a problémákra nyújt megoldást. A bőrfelesleg eltávolítása és mellimplantátum behelyezése után a mellek ismét teltek és formásak lesznek.

A nagymértékű fogyás következtében a bőr kötőszöveti tartószerkezete meggyengül, lógóssá válik. A fogyás utáni alakkorrekció során a plasztikai sebész eltávolítja a felesleges zsír- és bőrszövetet a törzs, a has, a combok és a karok területeiről. Hölgyek esetében a mell új formájának kialakítása mellfelvarrás útján és szükség esetén implantátum behelyezésével történik. Urak esetében a mellkas arányos és férfias megjelenése férfi mellkisebbítés (gynecomastia) segítségével állítható vissza. A műtét után lógó bőr és zsírpárnák nélkül, formás alakkal élvezheti az életet.

Alsó törzsplasztika segítséget nyújt a várandósságot, hízást vagy fogyást követően megnyúlt bőr korrekciójára, mely során a bőr és a maradék zsírszövet eltávolítására, szövetek látványos feszesítésére kerül sor, látványos testkontúr javulás érhető el. Törzsplasztika után hasa ismét feszes lesz, megszabadulhat a kötény hastól és a csípő tájéki zsírpárnáktól is.

Fogyás vagy hízás következtében a bőr kötőszöveti tartószerkezete meggyengül, zsírszövet rakódik le. A felső törzsplasztika során a plasztikai sebész eltávolítja a felesleges zsír- és bőrszövetet a törzs felső részéről. Hölgyek esetében megemeli a megereszkedett melleket, és szükség esetén implantátum beültetésével visszaadja azok feszességét. Urak esetében pedig férfi mellkisebbítéssel (gynecomastia) állítja vissza a mellkas arányos és férfias megjelenését. Törzsplasztikát követően a mellek szép formájúak, a törzs karcsú és feszes lesz.

Meggyőző érvek, hogy miért válasszon minket:

  • Egyéni árak, akciók, kedvezmények
  • Vizsgálatok, konzultáció és műtét egy helyen
  • Várakozás nélkül, rugalmas időpontok, műtét akár 1-2 napon belül
  • Minőségi, modern anyagok, korszerű altatószerek, fogyóeszközök használata
  • A világ vezető implantátumgyártó cégek termékei (Mentor, Silimed, Allergan)
  • Nemzetközileg elismert plasztikai sebészek, a szakma kiemelt képviselői
  • Európai színvonalú szolgáltatás, exkluzív kórházi körülmények
  • Szakmailag felkészült, páciens központú csapat
  • Budapest szívében, jól megközelíthető helyen vagyunk
 
 

Regisztráció

Kérjen időpontot
ingyenes
konzultációra!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Blog

Így előzd meg a bőröd öregedését! | 2017.05.01

Tavasz a megújulás ideje. Ahogy évről évre a természet megújul, nekünk is szükségünk van erre a “megfiatalodásra”, a ráncok eltüntetésére és hogy a bőrünk visszanyerje ra… {...}

 
 

Orvos válaszol

bppi | 2017.03.31

Kedves Icu! Képeit megkaptuk, plasztikai sebészünk kiértékelte, válaszunkat mai nap folyamán küldjük Önnek e-mailben, köszönjük türelmét! {...}

 
 

Referenciák

Katalin | 2017.03.17

Köszönök szépen mindent, életem egyik legnagyobb álmát valósította meg Dr. Gacs János tökéletesen, valamint az intézet minden dolgozójának akikről tényleg csak sziperlatí
{...}

 
 
 

Hírlevél feliratkozás

 
Ügyfélszolgálat - Online