Gynecomastia (férfi mellkisebbítés)

gynecomastia.jpg

········ Plasztikai műtétek 209.000 Ft kedvezménnyel ········

Az igazi elhatározás - Mit érdemes tudni a gynecomastiáról? Mi történik az első konzultáción?

Sok férfi fordul hozzánk azzal a problémával, hogy mellüket túlzottan nőiesnek találják, ami mind a magánéletükben, mind a hétköznapok során frusztrációt jelent számukra. A férfimell nőies megnagyobbodását gynecomastiának nevezzük. A gynecomastia hátterében alkati adottság, hormonális zavar, vagy testépítő szerek túlzott mértékű fogyasztása állhat. A férfi mellkisebbítéssel lehetőséget teremt arra, hogy Ön visszanyerje önbizalmát és férfias megjelenését. Hogy eloszlassuk félelmeit, nézzük, mi történik ezen az első konzultáción. Az első alkalommal Ön személyesen megismeri plasztikai sebészünket, aki már sok hasonló plasztikai műtétet végzett el. A plasztikai sebész megvizsgálja Önt, majd részletesen tájékoztatja, milyen megoldások, eredmények jöhetnek szóba az Ön esetében. A vizsgálatot követően a plasztikai sebész pontosan elmagyarázza a műtét menetét és megmutatja, hol fognak elhelyezkedni a szükséges bemetszések. Végül átbeszélik az esetleges kizáró okokat és a lehetséges szövődményeket.

Időpontkérés

A várakozás napjai - Felkészülés a gynecomastia műtétre

A plasztikai műtét előtt Önnek teljes körű kivizsgáláson kell részt vennie, hogy felderítsük nincs-e olyan egészségügyi problémája, amely befolyásoló tényező lehet a gynecomastia szempontjából. Minden előzetes vizsgálatot Plasztikai Intézetünkben végzünk, így Önnek nem kell több helyen sorban állnia és várakoznia. A kivizsgálás során laborvizsgálatokat, szükség szerint egyéb vizsgálatokat (EKG, röntgen, mell ultrahang, stb.) végzünk, a plasztikai sebész javaslata alapján. Bizonyos esetekben a gynecomastia előtti napokra életmódváltást tanácsolunk. A megfelelő gyógyulás elősegítéséhez fontos, hogy ne dohányozzon, mert a nikotin lassítja a regenerációs folyamatokat, és rontja a sebgyógyulást. A gynecomastia előtti napokban könnyű ételeket fogyasszon, igyon sok folyadékot és szedjen vitaminokat (C-vitamin, szelén, cink). A gynecomastia előtt 2 héttel kerülje az aszpirin, a ginkgo biloba és egyéb természetgyógyászati szerek használatát.

Időpontkérés

A nagy pillanat - A gynecomastia

A plasztikai műtét minden esetben altatásban történik. A gynecomastia műtét során a plasztikai sebész eltávolítja a felesleges zsírszövetet és a mell mirigyállományának egy részét. Szükség esetén a megereszkedett bőr kimetszésre kerül. A tökéletes eredmény elérése érdekében a gynecomastia műtét mellkörnyéki zsírleszívással kombinálható. A plasztikai beavatkozás időtartama kb. 1,5 óra.

Időpontkérés

A műtő kulisszatitkai - A gynecomastia műtéti technikái

Műtéti technika alatt a szükséges bemetszések helyének megválasztását és elhelyezkedését értjük. A plasztikai beavatkozás során a zsírszövet és a mirigyállomány eltávolításával a felesleges bőr kimetszésével a plasztikai sebész kialakítja az új, férfias mellformát. A szükséges bemetszést a mellbimbó udvara mentén ejti, így az szinte teljesen nyom nélkül gyógyul.

Időpontkérés

A lábadozás időszaka - Felépülés és kockázatok

Plasztikai Intézetünkben igyekszünk a gynecomastia utáni időszakot minél kényelmesebbé tenni az Ön számára. Ennek érdekében plasztikai sebészünk a gynecomastia másnapján vízálló kötést helyez fel a sebekre, így Ön otthonában már zuhanyozni is tud. A gynecomastia műtét után egy éjszakát kell Plasztikai Intézetünkben töltenie. A tökéletes eredmény elérése érdekében felszívódó varratokkal dolgozunk, így a hegek sokkal szebben gyógyulnak és megkíméljük Önt a varratszedés esetleges kellemetlenségeitől is. A gynecomastia után 8 hétig speciális szorító kötést kell viselnie, amit biztosítunk az Ön számára. A felépülés első két hete alatt Önnek minden megerőltető fizikai munkát kerülnie kell. Két hét elteltével fokozatosan térhet vissza korábbi életviteléhez. A gynecomastiát követően a 7. és 14. napon, a 6. és 12. héten kontrollvizsgálaton kell részt vennie. A külső sebek gyógyulási ideje kb. 6 hónap, míg a belső hegeké 2 év. A heggyógyulás elősegítése érdekében hegkezelő krémek használata javasolt. Bár a gynecomastia műtét előtti vizsgálatok alkalmával igyekszünk minden kockázati tényezőt kiszűrni, ennek ellenére felléphetnek előre nem látható szövődmények. A mellplasztikai műtétek rutin beavatkozásnak számítanak és a gynecomastiát követő komplikációk előfordulási esélye csekély, de nem zárható ki. Ilyen szövődmény lehet a sebfertőzés, a vér- és savógyülem kialakulása, a keloidos hegképződés, a mellbimbók érzékenységének átmeneti megváltozása.

Időpontkérés

Elégedettség tölt el - A gynecomastia eredménye

A gynecomastia műtéten átesett férfiak visszanyerik magabiztos fellépésüket, önbizalmuk megnő, korábbi komplexusaik megszűnnek. A mellkas arányos és férfias megjelenésű lesz.

Időpontkérés

Meggyőző érvek, hogy miért válasszon minket:

  • Egyéni árak, akciók, kedvezmények
  • Vizsgálatok, konzultáció és műtét egy helyen
  • Várakozás nélkül, rugalmas időpontok, műtét akár 1-2 napon belül
  • Minőségi, modern anyagok, korszerű altatószerek, fogyóeszközök használata
  • A világ vezető implantátumgyártó cégek termékei (Mentor, Silimed, Allergan)
  • Nemzetközileg elismert plasztikai sebészek, a szakma kiemelt képviselői
  • Európai színvonalú szolgáltatás, exkluzív kórházi körülmények
  • Szakmailag felkészült, páciens központú csapat
  • Budapest szívében, jól megközelíthető helyen vagyunk
 
 

Regisztráció

Kérjen időpontot most konzultációra!
most

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Blog

Hogyan ápoljuk bőrünket ősszel? | 2017.10.18

A természet változásával együtt bőrünket is meg kell újítani, máshogy kell ápolnunk ősszel, mint nyáron. Az őszi hónapokban bőrünket óvni kell a hűvösebb időjárás viszont… {...}

 
 

Orvos válaszol

bppi | 2017.08.29

Kedves András! Köszönjük, hogy megtisztelt minket bizalmával. Nem szükséges szike alá feküdnie, több szépészeti beavatkozást is tudunk {...}

 
 

Referenciák

Veronika | 2017.05.11

Teljeskörű ellátás, megbízható szakorvosok, tökéletes környezet! Csak ajánlani tudom mindenkinek!

 
 
 

Hírlevél feliratkozás

 
Ügyfélszolgálat - Offline