Fülplasztika

fulplasztika_ferfi_no.jpg

········ Plasztikai műtétek 209.000 Ft kedvezménnyel ········

Az igazi elhatározás – Mit érdemes tudni a fülplasztikáról? Mi történik az első konzultáción?

A fül formája és mérete az egész arc karakterét meghatározza. Fülplasztika során lehetőség van a túl nagyra nőtt fülcimpák kisebbítésére, a fülkagylóív és az elálló fülek korrigálására. A plasztikai műtétek előkészítésének legfontosabb állomása a plasztikai sebészeti konzultáció, ahol egy vizsgálatot követően személyre szabott szakvéleményt kap a javasolt plasztikai korrekcióra vonatkozóan. A fülplasztika már 5 éves kortól elvégezhető. A fiatal kori fülplasztika előnye, hogy a porc és a fülkagyló rugalmasabb, mint felnőtt korban és így könnyebben formázható.

Időpontkérés

A várakozás napjai – Felkészülés a fülplasztikára

Minden plasztikai műtét előtt teljes körű kivizsgáláson kell részt vennie. Ennek oka, hogy felderítsük nincs-e olyan egészségügyi problémája, amely befolyásoló tényező lehet a fülplasztika szempontjából. Minden előzetes vizsgálatot Plasztikai Intézetünkben végzünk, így nem kell Önnek több helyen sorban állnia és várakoznia. A kivizsgálás során laborvizsgálatokat és szükség szerint egyéb vizsgálatokat (EKG, röntgen, stb.) végzünk, a plasztikai sebész javaslata alapján. Bizonyos esetekben a fülplasztika előtti napokban életmódváltást tanácsolunk. A megfelelő gyógyulás elősegítéséhez fontos, hogy ne dohányozzon, mert a nikotin lassítja a regenerációs folyamatokat, rontja a sebgyógyulást. A fülplasztika előtti napokban könnyű ételeket fogyasszon, igyon sok folyadékot és szedjen vitaminokat (C-vitamin, szelén, cink). A fülplasztika előtt két héttel kerülje az aszpirin, a ginkgo biloba és egyéb természetgyógyászati szerek használatát.

Időpontkérés

A nagy pillanat - A fülplasztika

A fül fejhez állási szöge anatómiailag 15-20 fokos. Elálló fülek korrekciója esetén ennek a szögértéknek az elérése a cél, ezt figyelembe véve történik a fül fejhez történő igazítása. Fülplasztikával a fülkagylóív formáját és a fülcimpák nagyságát, a nagy fület is korrigálni lehet, amennyiben ez indokolt. A fülplasztika átlagos időtartama 1 óra, melyet helyi érzéstelenítésben vagy altatásban végzünk.

Időpontkérés

A műtő kulisszatitkai – A fülplasztika műtéti technikái

Műtéti technika alatt a szükséges bemetszések helyének megválasztását, elhelyezkedését értjük. Elálló fülek korrekciója esetén a plasztikai sebész a fülkagyló hátsó részén, a fülkagyló tapadásánál ejt bemetszést, majd felszabadítja a bőr alatti szöveteket. Szükség esetén eltávolítja az alaki eltérést okozó porcrészeket és a porcos váz egyenetlenségeit kiegyenlíti, a fül mögötti bőrfelesleget eltávolítja. Ezután a fület a koponya felé forgatja a megfelelő szög eléréshez és azt abban a helyzetben rögzíti. Korábbi baleset, fejlődési rendellenesség következményeként porcátültetéssel új fülkagylóív kialakítására is sor kerülhet.

Időpontkérés

A lábadozás időszaka – Felépülés és kockázatok

Plasztikai Intézetünkben igyekszünk a fülplasztika utáni időszakot minél kényelmesebbé tenni az Ön számára. A fülműtétet követően plasztikai sebésze egy nyomókötést fog felhelyezni, amit hazabocsátás előtt még egyszer ellenőriz. Egy éjszakát kell Plasztikai Intézetünkben töltenie, másnap haza is engedjük. Otthon két hétig éjjel-nappal teniszpántot kell viselnie. A tökéletes eredmény elérése érdekében felszívódó varratokkal dolgozunk, így sokkal szebben gyógyulnak a hegek és megkíméljük Önt a varratszedés esetleges kellemetlenségeitől is. A felépülés első két hete alatt Önnek minden megerőltető fizikai munkát kerülnie kell, majd fokozatosan visszatérhet korábbi életviteléhez. A fülplasztika után három hét elteltével könnyű testmozgás elkezdhető. Két hónapig kerülje a szoláriumozást, a napozást és a szauna használatát. A fülplasztikát követően a 7. és 14. napon, a 6. és 12. héten kontroll vizsgálaton kell részt vennie. A külső hegek gyógyulási ideje kb. 6 hónap, míg a belső hegek 2 év alatt gyógyulnak be teljesen. A fülplasztika előtti vizsgálatok alkalmával igyekszünk minden kockázati tényezőt kiszűrni, ennek ellenére felléphetnek előre nem látható szövődmények. A fülplasztikai műtétek rutin plasztikai beavatkozásnak számítanak és a fülplasztikát követő komplikációk előfordulási esélye csekély, de nem zárható ki. Ilyen szövődmény lehet a sebfertőzés, a vér- és savógyülem kialakulása, a keloidos hegképződés, a két fül közötti aszimmetria.

Időpontkérés

Elégedettség tölt el – A fülplasztika eredménye

Fülplasztikát követően bármilyen frizurát csináltathat, hiszen már nincs mit palástolnia. Fülei mérete és formája harmonizálni fognak egész arcával és megjelenésével. A fülplasztikáról semmilyen látható jel nem árulkodik, a hegek rejtve maradnak, így csak régi ismerősei vehetik észre a változást.

Időpontkérés

Meggyőző érvek, hogy miért válasszon minket:

  • Egyéni árak, akciók, kedvezmények
  • Vizsgálatok, konzultáció és műtét egy helyen
  • Várakozás nélkül, rugalmas időpontok, műtét akár 1-2 napon belül
  • Minőségi, modern anyagok, korszerű altatószerek, fogyóeszközök használata
  • A világ vezető implantátumgyártó cégek termékei (Mentor, Silimed, Allergan)
  • Nemzetközileg elismert plasztikai sebészek, a szakma kiemelt képviselői
  • Európai színvonalú szolgáltatás, exkluzív kórházi körülmények
  • Szakmailag felkészült, páciens központú csapat
  • Budapest szívében, jól megközelíthető helyen vagyunk
 
 

Regisztráció

Kérjen időpontot most konzultációra!
most

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Blog

Hogyan ápoljuk bőrünket ősszel? | 2017.10.18

A természet változásával együtt bőrünket is meg kell újítani, máshogy kell ápolnunk ősszel, mint nyáron. Az őszi hónapokban bőrünket óvni kell a hűvösebb időjárás viszont… {...}

 
 

Orvos válaszol

bppi | 2017.08.29

Kedves András! Köszönjük, hogy megtisztelt minket bizalmával. Nem szükséges szike alá feküdnie, több szépészeti beavatkozást is tudunk {...}

 
 

Referenciák

Veronika | 2017.05.11

Teljeskörű ellátás, megbízható szakorvosok, tökéletes környezet! Csak ajánlani tudom mindenkinek!

 
 
 

Hírlevél feliratkozás

 
Ügyfélszolgálat - Offline