Férfimellizom-nagyobbítás

ferfi_mellnagyobbitas.jpg

········ Plasztikai műtétek 209.000 Ft kedvezménnyel ········

Az igazi elhatározás - Mit érdemes tudni a férfimellizom-nagyobbításáról? Mi történik az első konzultáción?

A mellkas izmainak nagysága, alakja és formája genetikailag meghatározott. Testedzéssel az izomállomány csak meghatározott szintig növelhető. Amennyiben Ön elégedetlen mellkasának formájával vagy méretével, érdemes plasztikai sebészt felkeresnie. Az implantátummal történő mellizom növelés nem új keletű, gondoljunk csak a női szíveket megdobogtató hollywoodi férfi bálványokra, akik már 10 évvel ezelőtt is szívesen éltek ezzel a lehetőséggel. Az első konzultáció alkalmával egy vizsgálatot követően plasztikai sebészünk megmutatja a különböző nagyságú implantátumokat és az Ön anatómia adottságait figyelembe véve kiválasztják a megfelelőt.

Időpontkérés

A várakozás napjai - Felkészülés a férfimellizom-nagyobbításra

A beavatkozás előtt Önnek teljes körű kivizsgáláson kell részt vennie, hogy felderítsük nincs-e olyan egészségügyi problémája, amely befolyásoló tényező lehet a plasztikai műtét szempontjából. Minden előzetes vizsgálatot Plasztikai Intézetünkben végzünk, így Önnek nem kell több helyen sorban állnia és várakoznia. A kivizsgálás során laborvizsgálatokat, szükség szerint egyéb vizsgálatokat (EKG, röntgen, mell ultrahang stb.) végzünk, a plasztikai sebész javaslata alapján. Bizonyos esetekben a műtét előtti napokra életmódváltást tanácsolunk. A megfelelő gyógyulás elősegítéséhez fontos, hogy ne dohányozzon, mert a nikotin lassítja a regenerációs folyamatokat és károsan befolyásolja a sebgyógyulást. A mellizom-nagyobbítás előtti napokban könnyű ételeket fogyasszon, igyon sok folyadékot és szedjen vitaminokat (C-vitamin, szelén, cink). A műtét előtt két héttel kerülje az aszpirin, a ginkgo biloba és egyéb természetgyógyászati szerek használatát.

Időpontkérés

A nagy pillanat - A férfimellizom-nagyobbítás

A műtét során a hiányzó mellizom térfogatot implantátummal pótoljuk. A beavatkozásra minden esetben altatásban kerül sor, melynek átlagos ideje 1 óra. Plasztikai Intézetünkben a legkorszerűbb implantátumokat alkalmazzuk, melyekre a gyártó élethosszig tartó garanciát vállal. A nálunk használt mellprotézisek napjaink legtartósabb implantátumai, amerikai és német gyártmányúak, formájúakat tekintve lehetnek kerek vagy csepp alakúak, felszínük texturált bevonatú. FDA engedéllyel rendelkeznek és jelenleg a legmagasabb biztonságot és a legjobb minőséget biztosítják.

Időpontkérés

A műtő kulisszatitkai - A férfimellizom-nagyobbítás műtéti technikái

Műtéti technika alatt a szükséges bemetszések helyének megválasztását és elhelyezkedését értjük. Az implantátum behelyezése a hónaljban vezetett egyenes, 4-5 cm hosszú bemetszésen keresztül történik, így a hegvonal egy külső szemlélő számára teljesen rejtve marad. A szövetrétegek között kerül kialakításra az implantátum ágya, általában a nagy mellizom szövete alatt. Az implantátum behelyezését követően 24 órára szívódrainek és rögzítő kötés kerül felhelyezésre.

Időpontkérés

A lábadozás időszaka - Felépülés és kockázatok

A mellizom-nagyobbítás után egy éjszakát kell Plasztikai Intézetünkben töltenie. Másnap a rögzítő kötés lekerül, a szívódraineket eltávolítjuk. Plasztikai sebész vízálló kötést helyez fel a sebekre, így Ön otthonában már zuhanyozni is tud. A tökéletes eredmény elérése érdekében felszívódó varratokkal dolgozunk, így sokkal szebben gyógyulnak a hegek és megkíméljük Önt a varratszedés esetleges kellemetlenségeitől is. A mellizom-nagyobbítást követően 4 hétig speciális mellkasi rögzítőt kell viselnie, amit biztosítunk az Ön számára. A felépülés első két hete alatt Önnek minden megerőltető fizikai munkát kerülnie kell. Két hét elteltével fokozatosan visszatérhet korábbi életviteléhez. Három hét elteltével már könnyű testmozgás elkezdhető. Két hónapig kerülje a szoláriumozást, a napozást és a szauna használatát. A 7. és 14. napon, a 6. és 12. héten kontrollvizsgálaton kell részt vennie. A külső hegek gyógyulási ideje kb. 6 hónap, míg a belső hegek 2 év alatt gyógyulnak be teljesen. A heggyógyulás elősegítése érdekében hegkezelő krémek használata javasolt. A plasztikai műtét előtti vizsgálatok alkalmával igyekszünk minden kockázati tényezőt kiszűrni, ennek ellenére felléphetnek előre nem látható szövődmények. Ilyen szövődmény lehet a sebfertőzés, a vér- és savógyülem kialakulása, a keloidos hegképződés, a két mell közötti aszimmetria.

Időpontkérés

Elégedettség tölt el – A mellizom-nagyobbítás eredménye

A mellizom-nagyobbító műtét tartós és hosszan tartó eredményének köszönhetően a következő években biztosan nem kell, hogy szégyenkezzen az uszodában vagy a strandon. Az elismerő női pillantások a legnagyobb bizonyítékai annak, hogy jó döntött. Önbizalma megnő, ami magánéletére, párkapcsolatára is pozitív hatással lesz.

Időpontkérés

Meggyőző érvek, hogy miért válasszon minket:

  • Egyéni árak, akciók, kedvezmények
  • Vizsgálatok, konzultáció és műtét egy helyen
  • Várakozás nélkül, rugalmas időpontok, műtét akár 1-2 napon belül
  • Minőségi, modern anyagok, korszerű altatószerek, fogyóeszközök használata
  • A világ vezető implantátumgyártó cégek termékei (Mentor, Silimed, Allergan)
  • Nemzetközileg elismert plasztikai sebészek, a szakma kiemelt képviselői
  • Európai színvonalú szolgáltatás, exkluzív kórházi körülmények
  • Szakmailag felkészült, páciens központú csapat
  • Budapest szívében, jól megközelíthető helyen vagyunk
 
 

Regisztráció

Kérjen időpontot most konzultációra!
most

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Blog

JOY Prix de Beauté – A szépség nagydíja | 2017.10.20

A JOY magazin idén 16. alkalommal rendezi meg a Prix de Beauté - A szépség nagydíja eseményét. {...}

 
 

Orvos válaszol

bppi | 2017.08.29

Kedves András! Köszönjük, hogy megtisztelt minket bizalmával. Nem szükséges szike alá feküdnie, több szépészeti beavatkozást is tudunk {...}

 
 

Referenciák

Veronika | 2017.05.11

Teljeskörű ellátás, megbízható szakorvosok, tökéletes környezet! Csak ajánlani tudom mindenkinek!

 
 
 

Hírlevél feliratkozás

 
Ügyfélszolgálat - Offline