Állplasztika saját zsírral való feltöltéssel

allplasztika_noi_ferfi.jpg

········ Plasztikai műtétek 209.000 Ft kedvezménnyel ········

Az igazi elhatározás – Mit érdemes tudni az állplasztikáról? Mi történik az első konzultáción?

Kisugárzásunk első sorban belülről fakad, de a külső adottságok nagyban befolyásolják az összhatást. Az előnytelen és nem harmonizáló áll korrekciójára kínál megoldást az állplasztika, mely során saját zsírfeltöltéssel hangsúlyozható az áll formája allergiás reakcióktól mentesen és műtéti metszések nélkül, teljesen természetes anyag használatával. Az első konzultáción a plasztikai sebész megvizsgálja Önt, majd tájékoztatja az Ön számára javasolt korrekció menetéről, átbeszélik a fontos tudnivalókat.

Időpontkérés

A várakozás napjai – Felkészülés az állplasztikára

Minden plasztikai műtét előtt teljes körű kivizsgáláson kell részt vennie. Ennek oka, hogy felderítsük nincs-e olyan egészségügyi problémája, amely befolyásoló tényező lehet az állplasztika szempontjából. Minden előzetes vizsgálatot Plasztikai Intézetünkben végzünk, így Önnek nem kell több helyen sorban állnia és várakoznia. A kivizsgálás során laborvizsgálatokat és szükség szerint egyéb vizsgálatokat (EKG, röntgen, stb.) végzünk, a plasztikai sebész javaslata alapján. Bizonyos esetekben az állplasztika előtti napokban életmódváltást javaslunk. A megfelelő gyógyulás elősegítéséhez fontos, hogy ne dohányozzon, mert a nikotin lassítja a regenerációs folyamatokat és károsan befolyásolja a sebgyógyulást. Az állplasztika előtti napokban könnyű ételeket fogyasszon, igyon sok folyadékot és szedjen vitaminokat (C-vitamin, szelén, cink). Az állplasztika előtt két héttel kerülje az aszpirin, a ginkgo biloba és egyéb természetgyógyászati szerek használatát.

Időpontkérés

A nagy pillanat – Az állplasztika saját zsírral való feltöltéssel

A saját zsírral való feltöltést elsősorban ránctalanítás során alkalmazzuk, mert az utóbbi évek legbiztonságosabb és legideálisabb ráncfeltöltő anyaga. Állplasztika során is már számos alkalommal bizonyított a megfelelő eljárással előkezelt, visszainjektált saját zsír. Az áll területén kiválóan pótolható a zsírállomány, a mérsékelt bőrfelesleg megfeszíthető. Az állplasztika eredménye a beavatkozást követően azonnal látható. A saját zsírral való állplasztika helyi érzéstelenítésben történik, időtartalma 1 óra.

Időpontkérés

A műtő kulisszatitkai – Az állplasztika műtéti technikái

A saját zsírral történő állplasztikához elsőként zsírszövetet nyerünk a has, a far, vagy a csípő környékén található zsírból, amely területek zsírsejtjei reagálnak a leglassabban a fogyásra, ami az állplasztika szempontjából igen kedvező. Az eltávolított zsírszövetet leülepítjük, és speciális szűrőn keresztül átszűrjük, majd a tiszta zsírsejteket beinjektáljuk a kívánt területre. A megfelelő zsírszövet viszonylag stabilan „megtelepszik” a feltöltés helyén, a betöltött zsír 20-50%-a felszívódik az első hetekben, emiatt az állplasztika során indokolt kicsit túltölteni az áll területét.

Időpontkérés

A lábadozás időszaka – Felépülés és kockázatok

Plasztikai Intézetünkben igyekszünk az állplasztika utáni időszakot minél kényelmesebbé tenni az Ön számára. Állplasztika saját zsírral való feltöltéssel beavatkozás után néhány órás megfigyelést követően haza is engedjük. Az eljárást követően nyugodtan dolgozhat, elvégezheti szokásos teendőit. Néhány esetben kis bevérzés előfordulhat, de az pár nap után magától elmúlik. Az esztétikai beavatkozás előnye, hogy allergiás reakcióktól mentes, és teljesen testazonos anyagokat használunk. Az állplasztikát követően az 1. és a 6. héten kontroll vizsgálaton kell részt vennie.

Időpontkérés

Elégedettség tölt el – Az állplasztika eredménye

Az állplasztikának köszönhetőn álla az arcvonásaival harmonizál, kisugárzásának összhatását tökéletessé teszi. A saját zsírral való feltöltés eredménye azonnal látszik, szükség esetén a beavatkozás fél év múlva ismételhető, a betöltött zsír folyamatosan, 2-4 év alatt szívódik fel.

Időpontkérés

Meggyőző érvek, hogy miért válasszon minket:

  • Egyéni árak, akciók, kedvezmények
  • Vizsgálatok, konzultáció és műtét egy helyen
  • Várakozás nélkül, rugalmas időpontok, műtét akár 1-2 napon belül
  • Minőségi, modern anyagok, korszerű altatószerek, fogyóeszközök használata
  • A világ vezető implantátumgyártó cégek termékei (Mentor, Silimed, Allergan)
  • Nemzetközileg elismert plasztikai sebészek, a szakma kiemelt képviselői
  • Európai színvonalú szolgáltatás, exkluzív kórházi körülmények
  • Szakmailag felkészült, páciens központú csapat
  • Budapest szívében, jól megközelíthető helyen vagyunk
 
 

Regisztráció

Kérjen időpontot most konzultációra!
most

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Blog

JOY Prix de Beauté – A szépség nagydíja | 2017.10.20

A JOY magazin idén 16. alkalommal rendezi meg a Prix de Beauté - A szépség nagydíja eseményét. {...}

 
 

Orvos válaszol

bppi | 2017.08.29

Kedves András! Köszönjük, hogy megtisztelt minket bizalmával. Nem szükséges szike alá feküdnie, több szépészeti beavatkozást is tudunk {...}

 
 

Referenciák

Veronika | 2017.05.11

Teljeskörű ellátás, megbízható szakorvosok, tökéletes környezet! Csak ajánlani tudom mindenkinek!

 
 
 

Hírlevél feliratkozás

 
Ügyfélszolgálat - Offline