Plasztikai műtétek férfiaknak

ferfi_plasztika.jpg

Jelenleg Magyarországon a szépészeti beavatkozást igénylők 30%-a férfi. Elsőre talán meglepően magasnak tűnik ez a szám, de ha jobban utánagondolunk érthető, hogy a férfiak a nőkhöz hasonlóan tökéletesebb külsőre, formásabb testre vagy fiatalabb megjelenésre vágynak. Ma már a kozmetikában, a pedikűrösnél éppúgy találkozhatunk az erősebb nem képviselőivel, mint a plasztikai sebésznél.

Plasztikai sebészeink is azt tapasztalják, hogy egyre nő az alakformáló és fiatalító műtétek utáni kereslet a férfiak körében. Annak oka, hogy mégis viszonylag kevesebb szó esik a férfi plasztikai műtétekről az urak hiúságában keresendő. A plasztikai műtéteken átesett nőknek ma már nem jelent gondot felvállalni, hogy kerek formáikat, fiatalos arcvonásaikat bizony a plasztikai sebészüknek köszönhetik. Ezzel szemben a férfiak többsége inkább titokban tartja, ha ilyen beavatkozáson esett át. Remélhetőleg rövid időn belül a férfiplasztika épp oly elfogadottá válik, mint a hölgyek esetében.

Intézetünkben a legújabb plasztikai eljárások mellett a legnépszerűbb alakformáló beavatkozásokon át teljes körű plasztikai sebészeti palettával állunk az urak rendelkezésére, legyen szó zsírleszívásról, orrkorrekcióról vagy esztétikai kezelésről.

Deréktájon vagy a mellkas területén felszaporodott zsírpárnákat sok esetben rendszeres sportolással sem lehet eltüntetni. Az életkor előrehaladtával ez még inkább igaz, hiszen a szervezet anyagcseréje lelassul, a kötőszövetek elvesztik rugalmasságukat és a korábban feszes has vagy mellkas petyhüdtté válik. A gynecomastia vagy a zsírleszívás megoldást jelent ezekre a problémákra.

Gyakran egy nagyobb testsúlyváltozás után keresnek meg minket azok a férfiak, akik szeretnék visszanyerni sportos, feszes testalkatukat. A fogyás utáni korrekciós műtéteket azok számára ajánljuk, akik már elérték vagy megközelítették az ideális testsúlyukat, de a kinyúlt, megereszkedett bőr és néhány makacs zsírpárna még mindig problémát okoz.

Tudjuk, hogy nincs két egyforma ember, így egyénenként eltérő az is, amin változtatni szeretnénk megjelenésünkben. Az egyéni különbségeket, elvárásokat mindig szem előtt tartjuk, így a személyes konzultáció alkalmával egyéni megoldásokat tudunk ajánlani a hozzánk forduló férfi vendégeink számára.
Kérjen időpontot személyes konzultációra mihamarabb!

Meggyőző érvek, hogy miért válasszon minket:

  • Egyéni árak, akciók, kedvezmények
  • Vizsgálatok, konzultáció és műtét egy helyen
  • Várakozás nélkül, rugalmas időpontok, műtét akár 1-2 napon belül
  • Minőségi, modern anyagok, korszerű altatószerek, fogyóeszközök használata
  • A világ vezető implantátumgyártó cégek termékei (Mentor, Silimed, Allergan)
  • Nemzetközileg elismert plasztikai sebészek, a szakma kiemelt képviselői
  • Európai színvonalú szolgáltatás, exkluzív kórházi körülmények
  • Szakmailag felkészült, páciens központú csapat
  • Budapest szívében, jól megközelíthető helyen vagyunk
 
 

Regisztráció

Kérjen időpontot most konzultációra!
most

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Blog

„Az élet nyomeleme” - Miért fontos a megfelelő magnéziumpótlás? | 2017.11.17

A magnézium számos élettani folyamathoz elengedhetetlen ásványi anyag, melynek hiánya akár egészségügyi problémákat is okozhat. Jó hír, hogy magas magnéziumtartalmú étel-… {...}

 
 

Orvos válaszol

bppi | 2017.08.29

Kedves András! Köszönjük, hogy megtisztelt minket bizalmával. Nem szükséges szike alá feküdnie, több szépészeti beavatkozást is tudunk {...}

 
 

Referenciák

Katalin | 2017.03.17

Köszönök szépen mindent, életem egyik legnagyobb álmát valósította meg Dr. Gacs János tökéletesen, valamint az intézet minden dolgozójának akikről tényleg csak sziperlatí
{...}

 
 
 

Hírlevél feliratkozás

 
Ügyfélszolgálat - Offline