CRISALIX 3D műtéti tervezés

crisalix_fejlec.jpg

Nézze meg megújult Önmagát plasztikai műtéte előtt!

A legkorszerűbb virtuális valóság (VR) lehetőségének és a 3D technológiának egyesítésével kialakított Crisalix 3D műtéti tervezés már elérhető Intézetünkben!

A Crisalix az egyetlen műtéti tervező megoldás, ahol a pácienst plasztikai sebészünk 3D VR szemüveg segítségével 3 dimenzióban beszkenneli, vagy digitális fényképeket tölt fel róla a speciálisan plasztikai-esztétikai sebészeknek kialakított, 3D-s modellező programba. Perceken belül elkészíti a műtét utáni megvalósult formát ábrázoló képeket, amely elsősorban a mell és orr megújulását modellezi 3 dimenzióban.

Nemcsak a képernyőn van lehetősége a 3 dimenzióban saját magunkon megvalósult formát megtekinteni, hanem „felpróbálhatja” az új testformát és virtuális valóságban láthatja a méretbeli és formai változásokat élethűen, saját magán.

A 3D plasztikai műtéti konzultáció nem ér azzal véget, hogy plasztikai sebészével megtervezik és kiválasztják a kívánt formát, hanem a Crisalix online megoldásának köszönhetően bármikor távolról is hozzáfér a készült szimulációhoz, így a vizualizációban és a 3D-s élményekben rokonaival, barátaival is osztozhat, hogy jobb döntést tudjon hozni! Sőt, a 3D előtte-utána képeit a Crisalix közösséggel is megoszthatja nyilvánosan, hogy közvetlen szavazatokat és hozzászólásokat kapjon.

A folyamatosan fejlődő Crisalix 2011 óta több mint 73 000 páciens 3D szimulációját végezte el világszerte, 113 országból 2577 sebész közreműködésével.

Miért válassza a 3D műtéti tervezést?

 • segít a konzultáció során a döntésben
 • segít az implantátum kiválasztásában
 • segíti a műtét utáni állapot tisztább látásában
 • segít az orvos és intézet kiválasztásában
 • tökéletesíti a plasztikai konzultáció eredményét
 • egyszerű, gyors és intuitív

Időpontkérés

A Crisalix technológia

A Crisalix a világ 2 leghíresebb egyetem kutató intézetének találmánya. Több száz sebész több, mint 5 éves elszánt fejlesztésének eredménye a rendszer. A Crisalix nemcsak felismeri a 3D technológia segítségével a pácienst, hanem anatómiailag pontos 3D képet nyújt, így a lehető legközelibb képet adja arról, hogy fog kinézni a beavatkozás után. Folyamatosan fejlesztett szoftver számos szakmai támogatást nyújt a sebészeknek is a 3D tervek és pontos anatómiai adatok meghatározásával.
A Crisalix az egyetlen hibrid megoldás, amely használata során 3D virtuális valóság szemüveg segítségével 3 dimenzióban szkenneli be a pácienst, vagy pedig 3 digitális fénykép segítségével modellezi a pácienst. Bármely 3D VR szemüveggel használható, beleértve az Oculus által fejlesztett Samsung Gear 3D VR szemüveget is.

A 3D műtéti konzultáción átesett páciensek 96%-a elégedett a 3D modellezéssel, 83%-ának segített az implantátum kiválasztásában és 55%-uk a 3D műtéti tervezés miatt döntött a beavatkozás mellett. (2016.06-23-i kutatás eredménye, amely 40 ország adatai alapján készült.)

3d_plasztikai_muteti_tervezes.jpg

Jöjjön el hozzánk most 3D műtéti konzultációra és nézze meg megújult Önmagát! A 3D műtéti tervezés plasztikai sebészeti konzultációja 2017. november 30-ig ingyenes!
Töltsön fel most 3 fotót online, kérjen konzultációra időpontot és elkészítjük Önnek 3D műtét utáni terveit, amit online bármikor, bárhonnan elér! Használja Intézetünk Crisalix angol nyelvű űrlapját!

Meggyőző érvek, hogy miért válasszon minket:

 • Egyéni árak, akciók, kedvezmények
 • Vizsgálatok, konzultáció és műtét egy helyen
 • Várakozás nélkül, rugalmas időpontok, műtét akár 1-2 napon belül
 • Minőségi, modern anyagok, korszerű altatószerek, fogyóeszközök használata
 • A világ vezető implantátum gyártó cégek termékei (Mentor, Polytech, Allergan)
 • Nemzetközileg elismert plasztikai sebészek, a szakma kiemelt képviselői
 • Európai színvonalú szolgáltatás, exkluzív kórházi körülmények
 • Szakmailag felkészült, páciens központú csapat
 • Budapest szívében, jól megközelíthető helyen vagyunk
 
 

Regisztráció

Kérjen időpontot most konzultációra!
most

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Blog

„Az élet nyomeleme” - Miért fontos a megfelelő magnéziumpótlás? | 2017.11.17

A magnézium számos élettani folyamathoz elengedhetetlen ásványi anyag, melynek hiánya akár egészségügyi problémákat is okozhat. Jó hír, hogy magas magnéziumtartalmú étel-… {...}

 
 

Orvos válaszol

bppi | 2017.08.29

Kedves András! Köszönjük, hogy megtisztelt minket bizalmával. Nem szükséges szike alá feküdnie, több szépészeti beavatkozást is tudunk {...}

 
 

Referenciák

Katalin | 2017.03.17

Köszönök szépen mindent, életem egyik legnagyobb álmát valósította meg Dr. Gacs János tökéletesen, valamint az intézet minden dolgozójának akikről tényleg csak sziperlatí
{...}

 
 
 

Hírlevél feliratkozás

 
Ügyfélszolgálat - Offline