Garancia

garancia.jpg

Intézetünk fő célja, hogy ügyfeleinknek a lehető legjobb egészségügyi ellátást és plasztikai sebészeti szolgáltatást biztosítsuk az első kapcsolatfelvétel pillanatától a plasztikai beavatkozásokon át a rendszeres kontrollvizsgálatig minden esetben.

Fontosnak tartjuk, hogy a plasztikai műtétek után viselt ruházatok minősége kiváló legyen, kizárólag erre a célra kifejlesztett, folyamatosan ellenőrzött termékeket biztosítsunk pácienseinknek, amiket a plasztikai sebész az adott beavatkozáshoz, egyéni adottságokhoz mérten választ ki.

Korszerű, biztonságos felszívódó varróanyagokat, kötöző anyagokat és egyéb fogyóanyagokat használunk, modern, megbízható gyógyszereket és vegyszereket (jelölőanyag, fertőtlenítő, stb.) alkalmazunk, ezekkel is garantáljuk a minél jobb eredményeket.

Implantátum garancia

A legjobb és legbiztonságosabb, kiváló anyagok és fogyó eszközök mellett elengedhetetlen, hogy csak CE jelzéssel és/vagy FDA (U. S. Food and Drug Administration - Amerikai Élelmiszer- és Gyógyszer Engedélyeztetési Hivatal) minősítéssel rendelkező implantátumokat használjunk. Intézetünkben olyan implantátumgyártó cégek termékeit alkalmazzuk, amelyek implantátumai folyamatos ellenőrzésen esnek át. Európa szerte az Orvosi Eszközök Irányelvei és más nemzetközi szabványok pontosan kikötik azokat az előírásokat, amelyeknek implantátumgyártó partnereinknek és implantátumaiknak meg kell felelnie.

A Mentor MemoryGel implantátumai a világ legnagyobb implantátumgyárában készülnek, ami számos úttörő műszaki tulajdonságának és fejlett gyártási technológiának köszönhetően a legkiválóbb a maga nemében. 1995-ben a Mentor volt az első mellimplantátumot gyártó cég, amely kiérdemelte a CE jelölést. 2006 óta engedélyezi az FDA, amely a gyártás minden fázisát ellenőrzi.

Pácienseket védő garancia

A Mentor implantátumok pácienseket védő garanciája
• automatikusan megilleti
• ingyenes
• egész életre szóló termékcsere garancia
• 1000 euróig terjedő pénzügyi segítség az implantátum beültetésétől számított 10 évig, amennyiben bizonyítottan szakadás történt.

Életre szóló garancia

Világ vezető implantátumgyártói számos kiterjesztett garanciális programmal biztosítják a pácienseinknek a személyi biztonságot, és az életre szóló garanciát az implantátumokra. Ezek a programok ismeretlen eredetű felszakadásra vonatkoznak, valamint folyamatosan informálják a pácienseket az emlő implantátumokról szóló újdonságokról.

A Mentor egész életre szóló termékcsere automatikusan vonatkozik a Mentor termékek minden felhasználójára, a Mentor szilikon géllel töltött mellimplantátumra, többletköltség nélkül.
Az implantátum életkorától függetlenül, ha bizonyítottan szakadás történik, Ön ingyenes hasonló jellegű mellimplantátum csere terméket kap, bármilyen méretben.

A felhasználókat védő program csak Magyarországon beültetett Mentor szilikon géllel töltött mellimplantátumokra vonatkozik, amik 2011. július 1. után ültettek be a következő feltételek alapján:
A csomagolásban található, az implantátum idején hatályos útmutatónak és a gyártó által publikált egyéb utasításoknak és értesítéseknek megfelelően történt az implantáció.

Megfelelő szakképzettséggel és engedéllyel rendelkező sebészek végzik a műtétet, az elfogadott sebészeti gyakorlatnak megfelelően.

A garanciális igény benyújtásakor a beültetéskor hatályban lévő garanciális feltételek érvényesek.
A garanciális tájékoztatás nem teljes körű, részletekről kérjük, érdeklődjön kollégáinknál, valamint látogassa meg az implantátumgyártók weboldalát.

Meggyőző érvek, hogy miért válasszon minket:

  • Egyéni árak, akciók, kedvezmények
  • Vizsgálatok, konzultáció és műtét egy helyen
  • Várakozás nélkül, rugalmas időpontok, műtét akár 1-2 napon belül
  • Minőségi, modern anyagok, korszerű altatószerek, fogyóeszközök használata
  • A világ vezető implantátumgyártó cégek termékei (Mentor, Silimed, Allergan)
  • Nemzetközileg elismert plasztikai sebészek, a szakma kiemelt képviselői
  • Európai színvonalú szolgáltatás, exkluzív kórházi körülmények
  • Szakmailag felkészült, páciens központú csapat
  • Budapest szívében, jól megközelíthető helyen vagyunk
 
 

Regisztráció

Kérjen időpontot most konzultációra!
most

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Blog

Hogyan ápoljuk bőrünket ősszel? | 2017.10.18

A természet változásával együtt bőrünket is meg kell újítani, máshogy kell ápolnunk ősszel, mint nyáron. Az őszi hónapokban bőrünket óvni kell a hűvösebb időjárás viszont… {...}

 
 

Orvos válaszol

bppi | 2017.08.29

Kedves András! Köszönjük, hogy megtisztelt minket bizalmával. Nem szükséges szike alá feküdnie, több szépészeti beavatkozást is tudunk {...}

 
 

Referenciák

Veronika | 2017.05.11

Teljeskörű ellátás, megbízható szakorvosok, tökéletes környezet! Csak ajánlani tudom mindenkinek!

 
 
 

Hírlevél feliratkozás

 
Ügyfélszolgálat - Offline