Fórum szabályzat

budapest_plasztikai_intezet_elerhetoseg.jpg

A fórumba csak regisztrált tagok írhatnak. A regisztrációhoz egy még nem foglalt felhasználói névre, jelszóra és egy működő e-mail címre, valamint az alábbi szabályzat elfogadására van szükség.

A Fórum üzemeltetője a Budapest Plasztikai Intézet Kft.

Szabályzat

1.    A választott felhasználói nevet és jelszót kérjük gondosan megőrizni, ezek elvesztéséből, elfelejtéséből vagy más személy általi felhasználásból származó károkért az üzemeltető felelősséget nem vállal, minden esetben az eredeti felhasználót terheli a felelősség!

2.    Tilos már létező felhasználói névhez nagyon hasonló új névvel regisztrálni, amennyiben az alkalmas jelenlegi felhasználóink megtévesztésére, vagy a hasonló névvel regisztrált személy vagy harmadik személy személyiségi jogának megsértésére. Tilos továbbá olyan felhasználói nevet választani, amely más személyiségi jogait sérti, vagy vulgáris, kulturálatlan, faji, vallási, politikai vagy egyéb megkülönböztetésre alkalmas szót és szavakat tartalmaz.

3.    A fórum használata ingyenes. Tilos olyan hozzászólások elküldése, amely a fórum megjelenését vagy használhatóságát rombolja. Az üzemeltetőnek joga van a regisztrációnál megadott e-mail címre üzeneteket küldeni szolgáltatásával, a rendszer működésével kapcsolatban. A megadott e-mail címeket az üzemeltető harmadik személynek nem adja ki.

4.    Az üzenetekben, bejegyzésekben tilos a személyeskedés, a kulturálatlan hangnem, a rendes eszmecsere megzavarására, az obszcén és vulgáris szavak használata, faji, nemzeti, vallási, nemi, politikai és egyéb megkülönböztetés, előítélet használata vagy arra utalás. Ezeket a hozzászólásokat a moderátor törli.

5.    Szigorúan tilos bármilyen, a Magyar Köztársaság Büntető Törvénykönyvében rögzített bűncselekmény elkövetése vagy annak elkövetésére felbujtó megjegyzések beírása, vagy ilyen tartalommal rendelkező képek, weboldalak linkelése, vagy arra hivatkozás. Ilyen esetben a felhasználó azonnali hatállyal kitiltásra kerül.

6.    A felhasználó a hozzászólás elküldésével lemond szerzői jogáról, melyet követően semmilyen anyagi, vagy más jellegű követeléssel nem élhet azzal kapcsolatban.

7.    Bár a moderátor mindent megtesz annak érdekében, hogy a fórum mentes legyen a vulgáris szavaktól, kulturálatlan hozzászólásoktól illetve a valótlan állításoktól, a Budapest Plasztikai Intézet a fórumra írt hozzászólások tartalmáért és hitelességéért nem vállal felelősséget. Ennek következtében a fórumon közölt esetleges téves, hamis adatokból, információkból származó károk miatt semmiféle módon nem vonható felelősségre, felelősségét kizárja.

8.    A moderátor feladata a fórum szabályzatának, alapelveinek betartatása, a nem megfelelő hozzászólások törlése az ügyfelek kérdéseinek a megválaszolása. Tilos a fórumon található bejegyzések engedély nélküli utánközlése akár elektronikus, akár nyomtatott formában, bármilyen szöveges vagy képi információról legyen is szó.

9.    A Budapest Plasztikai Intézet fenntartja a jogot a fórum használatának korlátozására, vagy a fórum megszüntetésére, amennyiben érdekei ezt kívánják.

10.    A fórum üzemeltetője bármikor, saját hatáskörében megváltoztathatja a fórum szabályait, melyről itt, a szabályzatban ad tájékoztatást, itt kerül közzétételre.

11.    A Fórumra történő regisztrálás a jelen Szabályzat elfogadását jelenti.

12.    A Fórum üzemeltetője jogosult minden jelen Szabályzatban rögzített korlátozásokba ütköző tartalom azonnali hatályú törlésére.

 

Regisztráció

Kérjen időpontot most konzultációra!
most

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Blog

JOY Prix de Beauté – A szépség nagydíja | 2017.10.20

A JOY magazin idén 16. alkalommal rendezi meg a Prix de Beauté - A szépség nagydíja eseményét. {...}

 
 

Orvos válaszol

bppi | 2017.08.29

Kedves András! Köszönjük, hogy megtisztelt minket bizalmával. Nem szükséges szike alá feküdnie, több szépészeti beavatkozást is tudunk {...}

 
 

Referenciák

Veronika | 2017.05.11

Teljeskörű ellátás, megbízható szakorvosok, tökéletes környezet! Csak ajánlani tudom mindenkinek!

 
 
 

Hírlevél feliratkozás

 
Ügyfélszolgálat - Offline