Csomag ajánlatok

plasztika_csomag_ajanlatok.jpg

Kombinált plasztikai műtétek során akár több plasztikai beavatkozást is elvégeztethet egy időben, egy altatás alatt, így a felépülési idő nem adódik össze és kedvezőbb áron is érhető el. Párja, barátnője, családtagja is gondolkodik plasztikai vagy esztétikai beavatkozáson? Vegyék igénybe szolgáltatásainkat egy időben és ketten még kedvezőbb áron szépülhetnek Plasztikai Intézetünkben.

Csomag ajánlataink:

 

Plasztikai szépítő csomag pároknak

Egyre nagyobb az igény a férfiak körében is a megújulásra, és sokkal könnyebb a szépülés, regenerálódás folyamata, ha kedvesünkkel együtt éljük meg mindezeket. Speciális plasztikai szépítő csomagunkat pároknak ajánljuk, akik plasztikai beavatkozásuk során egy szobában, egy időben tartózkodnak. Plasztikai sebésszel történő személyes egyeztetés és az orvosi alkalmassági vizsgálatok után a következő beavatkozások közül tetszőlegesen választhatnak 3-mat a hölgyek és 3-mat az urak.

Plasztikai szépítő csomag beavatkozásai pároknak:

mellnagyobbítás, mellfelvarrás, mellkisebbítés
gynecomastia (férfiaknak)
férfimellizom-nagyobbítás (férfiaknak)
• bicepsz vagy tricepsz implantátumok (férfiaknak)
vádliplasztika (vádli izom implantátummal)
fenékplasztika
hasplasztika
zsírleszívás a következő területeken opcionálisan:
- felső vagy alsó hasi terület
- hát, csípő és derék
• esztétikai kezelések: ránctalanítás, ráncfeltöltés, ajakfeltöltés

A választott plasztikai műtétekről olvasson bővebben plasztikai műtétek menüpontunk alatt. A csomagban igénybe vett, kombinált beavatkozások során szükséges orvosi vizsgálatokról, kórházi tartózkodásról és kockázati tényezőkről személyre szabott választ kap plasztikai sebészünktől az orvosi konzultáción.

 

Anya-lánya szépítő plasztika csomag

Szeretné, ha lányával testvéreknek néznék, és nem látszódna Önök között a korkülönbség? Anya-lánya szépítő plasztikai csomagunkban az édesanya és lánya egy időben veszi igénybe Plasztikai Intézetünk szolgáltatásait. Anya és lánya tetszőlegesen választhat az alábbi leggyakrabban igényelt plasztikai beavatkozások kombinációjából:

mellnagyobbítás és zsírleszívás
mellnagyobbítás, hasplasztika és zsírleszívás
mellfelvarrás és zsírleszívás
fenékplasztika és zsírleszívás

Igény esetén természetesen az anya-lánya szépítő plasztika csomag egyéb plasztikai beavatkozásokat, esztétikai kezeléseket is tartalmazhat, melyeket a plasztikai sebésszel a személyes konzultáción beszélnek meg. A választott plasztikai műtétekről olvasson bővebben plasztikai műtétek menüpontunk alatt. A csomagban igénybe vett, kombinált beavatkozások során szükséges orvosi vizsgálatokról, kórházi tartózkodásról és kockázati tényezőkről személyre szabott választ kap plasztikai sebészünktől az orvosi konzultáción.

 

Elképesztő zsírleszívás csomag

Alakformáló plasztikai csomagunk több területet érintő zsírleszívást tartalmaz, melyet plasztikai sebészünk a felső és alsó has, csípő, derék, hát, térd területén, valamint külső és belső comb területein végez el egy beavatkozás alkalmával, kedvező áron. Az Ön esetében orvosilag javasolt zsírleszívásról és az elvégezhető területekről kérjük, egyeztessen plasztikai sebészünkkel személyesen!

 

Arcmegújító plasztika csomag

Szeretné arcának vonásait lágyabbá tenni, megjelenését fiatalítani? Arcmegújító plasztika csomagunkban az arcot érintő plasztikai beavatkozásokat és esztétikai kezeléseket kombinálhatja:

• teljes arcplasztika (nyakplasztikával, nyaki zsírleszívással)
• MACS Lift arcplasztika
saját zsírral való arcfeltöltés
orrplasztika
szemhéjplasztika (alsó vagy felső szemhéjplasztika)
állplasztika
• esztétikai kezelések: ránctalanítás, ráncfeltöltés, ajakfeltöltés

Az Ön esetében szükséges arcmegújító kezelésekről, ezekhez kapcsolódó előkészületekről, kórházi tartózkodásról kérjük, egyeztessen plasztikai sebészünkkel egy személyes konzultáción!

 

Szülés utáni alakkorrekció

Édesanya és szeretne visszamenni az időben egy kicsit és úgy kinézni, mint akár gyermekvállalás előtt? Mivel a terhesség különféle nyomokat hagy a női testen, így egyénenként eltérő, hogy milyen korrekcióra van szükség a várandósságot követően. Szülés utáni alakkorrekció esetén a következő beavatkozásokkal nyerheti vissza alakja régi formáját:

mellplasztika (mellfelvarrás, kombinált mellplasztika, mellkisebbítés)
hasplasztika
zsírleszívás
alsó törzsplasztika
felső törzsplasztika

Az alakkorrekciós plasztikai műtétek igen sokfélék lehetnek, így személyes plasztikai sebészeti konzultáción kap egyéni javaslatot, hogy milyen plasztikai műtétek végezhetők el az Ön esetében, és ezek milyen felkészülést, vizsgálatokat igényelnek.

 

Fogyás utáni korrekciós műtét

Gratulálunk, hogy sikeresen túl van a fogyáson és elérte ideális testsúlyát! Sajnos a bőr és a szövetek nem tudnak kellően alkalmazkodni a testi változáshoz, és megnyúlnak, logóvá válnak. Ezen segít a fogyás utáni alakkorrekció, mely során a bőr és a maradék zsírszövet eltávolításával, a szövetek megfeszítésével látványos testkontúr javulás érhető el a következő plasztikai beavatkozásokkal:

mellplasztika
hasplasztika
karplasztika
combplasztika
zsírleszívás

A fogyás utáni alakkorrekció összetettsége miatt különösen fontos az első konzultáció, ahol plasztikai sebészünktől egy személyre szabott szakvéleményt kap a beavatkozásra vonatkozóan.

Meggyőző érvek, hogy miért válasszon minket:

  • Egyéni árak, akciók, kedvezmények
  • Vizsgálatok, konzultáció és műtét egy helyen
  • Várakozás nélkül, rugalmas időpontok, műtét akár 1-2 napon belül
  • Minőségi, modern anyagok, korszerű altatószerek, fogyóeszközök használata
  • A világ vezető implantátumgyártó cégek termékei (Mentor, Silimed, Allergan)
  • Nemzetközileg elismert plasztikai sebészek, a szakma kiemelt képviselői
  • Európai színvonalú szolgáltatás, exkluzív kórházi körülmények
  • Szakmailag felkészült, páciens központú csapat
  • Budapest szívében, jól megközelíthető helyen vagyunk
 
 

Regisztráció

Kérjen időpontot
ingyenes
konzultációra!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Blog

Fanni mellbimbó korrekciós műtéte utáni interjúja | 2017.08.08

Fanni mellbimbó korrekciós műtéte után kontrollvizsgálaton járt Dr. Molnár Béla plasztikai sebészünknél és megosztotta velünk tapasztalatait a beavatkozásával kapcsolatba… {...}

 
 

Orvos válaszol

bppi | 2017.08.13

Kedves Krisztina! Köszönjük kérdését! A pontos válasz érdekében szükséges személyes konzultáción megbeszélnie orvosunkkal a gyógyszersz {...}

 
 

Referenciák

Nelli | 2017.06.26

A legjobb döntés volt ezt a klinikát választani. Olyan szolgáltatást kaptam amiről álmodni nem mertem volna. Az ápoló személyzet végtelenül kedves, segítőkész. A környeze
{...}

 
 
 

Hírlevél feliratkozás

 
Ügyfélszolgálat - Offline