Ráncfeltöltés

rancfeltoltes.jpg

········ CO2 lézeres, Rádiófrekvenciás és HIFU kezelés most 3+1 akcióban ········

········ Ránctalanítás, ajakfeltöltés és izzadáskezelés akciós áron! ········

Az igazi elhatározás - Mit érdemes tudni a ráncfeltöltésről? Mi történik az első konzultáción?

Testünk öregedésével együtt az arcunk bőre is folyamatos változáson megy keresztül. A napfény és egyéb ártó, külső hatások finom barázdákat, ráncokat okoznak. Az idő múlásával csökken a zsírtermelő mirigyek aktivitása, így a bőr egyre szárazabbá válik, elveszíti korábbi feszességét, rugalmasságát. Ez a folyamat sajnos megállíthatatlan, így a fenti problémákkal előbb vagy utóbb mindannyian szembesülünk. A különféle ráncfeltöltő kezelések annak köszönhetik népszerűségüket, hogy műtéti beavatkozás nélkül adják vissza az arc fiatalos megjelenését. A ráncfeltöltés során injektábilis töltőanyagok segítségével a plasztikai sebész megszünteti az apró ráncokat a homlok, a glabella, a szemöldök, az orr barázdái mentén és az ajkak területén. Az első konzultáció alkalmával plasztikai sebészünk egy állapotfelmérést végez, melynek keretében megvizsgálja arcbőrét, felméri annak aktuális állapotát. A konzultáción átbeszélik, hogy mely ráncokat szeretne eltüntetni, halványítani. Az orvos személyre szabott szakvéleményt ad Önnek a szükséges beavatkozásról, tájékoztatja a különféle töltőanyagok tulajdonságairól, majd közösen kiválasztják az Ön számára legmegfelelőbb módszert és hatóanyagot. Amennyiben korábban már volt ráncfeltöltése, arról mindenképp tájékoztassa a plasztikai sebészt, mert az meghatározhatja a választott töltőanyag típusát.

Időpontkérés

A nagy pillanat - A ráncfeltöltés

Az injektábilis implantátumokkal elsődlegesen azokon a ráncokon lehet segíteni, amelyek kötőszöveti sorvadás vagy hiány miatt lépnek fel. Plasztikai Intézetünkben elsősorban felszívódó töltőanyagokat használunk. A ráncfeltöltés során érzéstelenítő injekció adása általában nem szükséges, mert az fájdalmasabb lenne, mint a töltőanyag bejuttatása, ezért csak Lidocain sprayt vagy érzéstelenítő krémet alkalmazunk. A plasztikai sebész fertőtleníti a bőr felszínét, érzésteleníti, majd vékony tűvel befecskendezi a töltőanyagot. A beavatkozás 10-15 percet vesz igénybe.

Időpontkérés

A műtő kulisszatitkai - A ráncfeltöltés technikái

Az injekciózásnak többféle technikája lehetséges, mélységét, irányvezetését, a beadás folytonosságát tekintve. Az első konzultáción a plasztikai sebész részletesen tájékoztatja az Ön esetében szükséges technikáról. Plasztikai Intézetünkben Juvederm termékcsalád felszívódó töltőanyagaival dolgozunk. E készítmény legfőbb hatóanyaga a hialuronsav, mely bőrünk természetes alkotóeleme. Az életkor előrehaladtával a szervezetünkben lévő hialuronsav folyamatosan csökken. A Juvederm töltőanyagának köszönhetően pótolni tudjuk, amit a bőr az évek során elveszített. A Juvederm Ultra az egyetlen hialuronsav-tartalmú ráncfeltöltő termék, amely helyi érzéstelenítőt tartalmaz, így alkalmazása minimális fájdalommal jár.

Időpontkérés

A lábadozás időszaka - Felépülés és kockázatok

A ráncfeltöltés nem műtéti beavatkozás, így igazán felépülési időszakról sem beszélhetünk. A kezelés után nyugodtan dolgozhat, elvégezheti szokásos teendőit. Néhány esetben kis bevérzés, duzzanat előfordulhat, de az pár nap után magától elmúlik.

Időpontkérés

Elégedettség tölt el - A ráncfeltöltés eredménye

A ráncfeltöltés eredménye azonnal látszik, a ráncok halványodnak, az arc vonalai finomodnak. Reggel örömmel néz majd a tükörbe, igazi időutazásban lesz majd része, mintha 10 évvel ezelőtti önmagát látná.

Időpontkérés

Meggyőző érvek, hogy miért válasszon minket:

  • Egyéni árak, akciók, kedvezmények
  • Vizsgálatok, konzultáció és műtét egy helyen
  • Várakozás nélkül, rugalmas időpontok, műtét akár 1-2 napon belül
  • Minőségi, modern anyagok, korszerű altatószerek, fogyóeszközök használata
  • A világ vezető implantátumgyártó cégek termékei (Mentor, Silimed, Allergan)
  • Nemzetközileg elismert plasztikai sebészek, a szakma kiemelt képviselői
  • Európai színvonalú szolgáltatás, exkluzív kórházi körülmények
  • Szakmailag felkészült, páciens központú csapat
  • Budapest szívében, jól megközelíthető helyen vagyunk
 
 

Regisztráció

Kérjen időpontot most konzultációra!
most

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Blog

JOY Prix de Beauté – A szépség nagydíja | 2017.10.20

A JOY magazin idén 16. alkalommal rendezi meg a Prix de Beauté - A szépség nagydíja eseményét. {...}

 
 

Orvos válaszol

bppi | 2017.08.29

Kedves András! Köszönjük, hogy megtisztelt minket bizalmával. Nem szükséges szike alá feküdnie, több szépészeti beavatkozást is tudunk {...}

 
 

Referenciák

Veronika | 2017.05.11

Teljeskörű ellátás, megbízható szakorvosok, tökéletes környezet! Csak ajánlani tudom mindenkinek!

 
 
 

Hírlevél feliratkozás

 
Ügyfélszolgálat - Offline