Végleges lézeres szőrtelenítés

lezeres_szortelenites_01.jpg

········ Lézeres szőrtelenítés most 30% kedvezménnyel ········

········ Plasztikai műtétek 209.000 Ft kedvezménnyel ········

Az igazi elhatározás - Mit érdemes tudni a lézeres szőrtelenítésről? Mi történik az első konzultáción?

A zavaró, kellemetlen szőrszálak eltávolítása ma már a nők és férfiak mindennapi szépségápolásának részét képezik. A nők a láb, hónalj, bikinivonal szőrtelenítése mellett az arc és karok nem kívánatos szőrzetétől igyekeznek megszabadulni. A férfiaknál az arc rutin szőrtelenítése mellett már mindennapos a szőrtelen mellkas, hát vagy hónalj is. A zavaró szőrzet mellett megannyi problémát jelenthet a borotva, gyanta, epilátor használata utáni bőrpír, szőrbenövés és szőrtüszőgyulladás is.

Intézetünkben használt lézeres szőrtelenítés végleges megoldást nyújt a világos és sötét szőr eltávolítására egyaránt, még akár a kényes területekről is.

A Lumenis LightSheer DUET diódalézer, az Amerikai Egyesült Államok legtöbbet használt, csúcsminőségű lézertechnológiája. A Lumenis LightSheer diódalézer 1999 óta rendelkezik FDA minősítéssel, hatékonyság szempontjából a legmagasabb osztályba tartozik a készülék. A lézeres szőrtelenítés során a diódalézer célzottan juttatja a lézert a kezelendő felületre, ami a szőrtüszőben nyelődik el. Az elpusztított szőrtüszőből nem nő többé sötét, erős szőr, maximum csak pihék jelennek meg.

Az első konzultáció alkalmával bőrgyógyász szakorvosunkkal átbeszélik a szőrteleníteni kívánt területeket, majd megvizsgálja, hogy alkalmas-e a lézeres szőrtelenítésre. Egyéni adottságait, igényeit, bőre és szőre színét, minőségét és erősségét figyelembe véve személyre szabott kezelési tervet állít fel, hogy a legjobb eredményt a legkevesebb számú kezeléssel érjük el. Intézetünkben alkalmazzuk a közismert Fitzpatrick-tesztet is, mely segít a bőrtípus beazonosításában és az ehhez megfelelő kezelés meghatározásában. Lehetőség van próbalövésre is, mely során gyakorlatban is megtapasztalja a lézeres szőrtelenítés előnyeit. A konzultáció során átbeszélik a lézeres szőrtelenítés menetét, előkészületeket és a garantált végleges szőrtelenítést is.

Lézeres szőrtelenítés előnye

 • végleges eredmény
 • bizonyítottan nem nő szőr a kezelt szőrtüszőkből
 • fájdalommentes
 • precíz és gyors
 • kíméletes a bőrhöz
 • szinte minden bőr- és szőrtípusra
 • orvosi háttér: bőrgyógyász ellenőrzése alatt
 • világvezető, FDA engedélyezett technológia
 • garancia
 • nőknek és férfiaknak
 • költséghatékony
 • természetes eljárás, nincsenek mellékhatások

Időpontkérés

A várakozás napjai - Felkészülés a végleges szőrtelenítésre

A lézeres szőrtelenítés garantáltan hatékony megoldás a zavaró szőrzetre, mely hatékonysága nagyban függ attól, hogy betartja bőrgyógyászával előzetesen egyeztetett feltételeket. Kezelésre minden esetben úgy kell érkezni, hogy a kezelendő felületen a szőrszálak néhány milliméter hosszúak. Kérjük, ne gyantáztasson, epiláljon végleges szőrtelenítés előtt, inkább borotvát alkalmazzon. Arcszőrzet esetén javasoljuk a kisolló használatát. Kerülje az erős napsugárzást, napozást, szolárium használatát a kezelés előtt 3-4 hétig. Vitaminokból és táplálék kiegészítőkből csak RDA szerint előírt mennyiséget fogyasszon. 

Időpontkérés

A nagy pillanat - A végleges szőrtelenítés

A lézeres szőrtelenítés során az előzetes kezelési terv és orvosi konzultáción egyeztetett információk alapján garantáltan a lehető leghatékonyabb módon szőrtelenítjük a kívánt területet. A kezelés alkalmával tapasztalt, egészségügyi végzettségű kollégánk megtisztítja a bőrfelületet, a lézerfejnek megfelelően szükség esetén zselét visz fel a bőrfelületre, valamint a pácienssel együtt felveszik a védőszemüveget. A bőr- és szőrtípus alapján kiválasztott, megfelelő hullámhosszú lézerenergiát a leadott impulzusokon keresztül a szőrszál a szőrtüszőbe vezeti. Az aktív szőrtüszők melanin tartalma elnyeli a lézerfényt és tulajdonképpen elég, így megsemmisül a szőrtüsző, amiből nem nő többé szőr. A szőrnövekedés fázisainak megfelelően 5-6 alkalom szükséges a teljes, aktív szőrzet kezeléséhez és a garantált szőrtelenítéshez. A lézeres szőrtelenítés leghatékonyabb annál a páciensnél, akinek világos a bőre és sötét a szőre. Intézetünkben alkalmazott Lumenis LightSheer technológia kiválóan alkalmazható világosabb és sötétebb szőr és bőrtónus esetében is. Az ősz szőrszálakra és a szőke, pihés szálakra sajnos nem alkalmazható a lézeres kezelés a melanin (festékanyag) hiánya miatt. A kezelés végén a bőrfelületet nyugtató folyadékkal hűsítjük. A lézeres kezelés a kezelt területtől függően kb. 20-70 percet vesz igénybe, 5-6 alkalommal szükséges megismételni, 6-8, későbbiekben 12 hetente. 

Időpontkérés

A lézeres kezelés után - utókezelés és kockázatok

A lézeres szőrtelenítés után folytathatja megszokott napi tevékenységét, nem marad nyoma a kezelésnek, ami akadályozná mindennapi teendőiben. A szőrtelenítés után enyhe bőrpír jelentkezhet, ami másnapra magától elmúlik, érzékeny bőr esetén nyugtató krém vagy borogatás javasolt. A lézeres szőrtelenítés utáni 7-10 napban az elhalt szőrszálak maguktól kihullnak, melynek folyamatát semmilyen módon ne sürgessük. A lézeres szőrtelenítés után 4 hétig kerülje az erős napsugárzást, napozást, szolárium használatát. Kérjük, a kezelések között borotvával szőrtelenítsen. Amennyiben betartja bőrgyógyászával egyeztetett feltételeket, a lézeres szőrtelenítés semmilyen kockázattal nem jár, igen ritka esetben bőrégés történhet, kezelés után erősebb bőrpirosodás jelentkezhet.

Időpontkérés

Elégedettség tölt el - A lézeres szőrtelenítés eredménye

A lézeres szőrtelenítés kezelések során tapasztalni fogja az egyre ritkuló szőrmennyiséget, a 3. alkalom után már jelentős szőrveszteség megfigyelhető. Számos páciensnél végleges eredmények már az 5. kezelés után tapasztalhatóak. Sosem fogja megbánni, hogy a lézeres szőrtelenítés mellett döntött! Élvezni fogja a sima, szőrtelen bőrét, és emlékezni sem fog a szőrtüszőgyulladások kellemetlenségeire, a borotválkozással járó idő- és pénzpazarlásra. 

Időpontkérés

Meggyőző érvek, hogy miért válasszon minket:

 • Egyéni árak, akciók, kedvezmények
 • Vizsgálatok, konzultáció és műtét egy helyen
 • Várakozás nélkül, rugalmas időpontok, műtét akár 1-2 napon belül
 • Minőségi, modern anyagok, korszerű altatószerek, fogyóeszközök használata
 • A világ vezető implantátum gyártó cégek termékei (Mentor, Polytech, Allergan)
 • Nemzetközileg elismert plasztikai sebészek, a szakma kiemelt képviselői
 • Európai színvonalú szolgáltatás, exkluzív kórházi körülmények
 • Szakmailag felkészült, páciens központú csapat
 • Budapest szívében, jól megközelíthető helyen vagyunk
 
 

Regisztráció

Kérjen időpontot most konzultációra!
most

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Blog

JOY Prix de Beauté – A szépség nagydíja | 2017.10.20

A JOY magazin idén 16. alkalommal rendezi meg a Prix de Beauté - A szépség nagydíja eseményét. {...}

 
 

Orvos válaszol

bppi | 2017.08.29

Kedves András! Köszönjük, hogy megtisztelt minket bizalmával. Nem szükséges szike alá feküdnie, több szépészeti beavatkozást is tudunk {...}

 
 

Referenciák

Veronika | 2017.05.11

Teljeskörű ellátás, megbízható szakorvosok, tökéletes környezet! Csak ajánlani tudom mindenkinek!

 
 
 

Hírlevél feliratkozás

 
Ügyfélszolgálat - Offline