Frakcionált szén-dioxid lézeres kezelés

C02_borfiatalitas.jpg

········ CO2 lézeres, Rádiófrekvenciás és HIFU kezelés most 3+1 akcióban ········

········ Plasztikai műtétek 209.000 Ft kedvezménnyel ········

Az igazi elhatározás - Mit érdemes tudni a frakcionált CO2 lézeres kezelésről? Mi történik a lézeres kezelés orvosi konzultációján?

Az arc bőrének állapotára a gravitáció, a káros napsugárzás, a stressz és az életkor előrehaladta együttesen hatással vannak. Mindezek arcunk bőrén kívül nyomot hagynak a nyak, dekoltázs és kezek területén is: a bőr megereszkedik, elveszti rugalmasságát, ráncok, bőrhibák jelennek meg.

A frakcionált CO2 lézeres kezelés a jelenleg legkorszerűbbnek számító frakcionális (mikropixeles) bőrfiatalítás, mely hatékony bőrfeszességet, apróbb ráncok korrigálását biztosítja az arc, szem környék, nyak, dekoltázs és kézfej területén.

Intézetünkben használt „SmaXel” lézer az egyik legmagasabb prémium minőségű lézerberendezés a plasztikai sebészetben, ami mindenféle bőrsebészeti és kis-sebészeti beavatkozásra alkalmas, esztétikai eljárásoknál rendkívül széles felhasználást tesz lehetővé.

Több, klinikailag bizonyított műtét nélküli szépészeti kezelést biztosítunk az arcplasztikai beavatkozások mellett. Intézetünkben az arcfiatalító kezelések igen kedveltek, mert az egyénre szabott orvos által végzett arckezelések műtéti beavatkozás nélkül biztosítják a bőr fiatalosságát, kitolják a plasztikai műtétek szükségességét.

Az első konzultáció során bőrgyógyászunk egy állapotfelmérést követően megvizsgálja arcbőrét és annak jelenlegi állapotát. A viziten átbeszélik, hogy milyen bőrpanaszai vannak, mely területet szeretné fiatalabbá tenni. A bőrgyógyász egyénre szabott szakvéleményt, kezelési tervet ad Önnek a javasolt beavatkozásról, tájékoztatja a különböző eljárásokról, kezelésekről, majd együtt kiválasztják az Ön számára legmegfelelőbbet. Amennyiben korábban már átesett arcfiatalításon, ráncfeltöltésen vagy bármilyen arcot érintő beavatkozáson, kérjük, feltétlen tájékoztassa orvosát, mert az befolyásolhatja a választott arckezelés típusát.

Amennyiben arckezelési terve alapján a frakcionált CO2 lézeres arckezelés mellett döntenek, a konzultáció végén bőrgyógyász-lézerspecialista szakorvosunk egy kisebb bőrfelületen tesztkezelést végez, hogy ellenőrizze bőre reakcióját és kizárja a túlérzékenységet. Ha a kezelt bőr reakciója megfelelő, akkor meghatározott idő után elvégezzük a javasolt terület lézeres kezelését. 

Mikor javasolt a frakcionált szén-dioxid lézeres kezelés?

 • idős bőr fiatalítására
 • üde bőr visszaállítására
 • laza, petyhüdt bőr korrigálására
 • mikroráncok megszüntetésére
 • mélyebb ráncok javítására
 • pigmentfoltok ellen
 • nap által okozott károk korrigálására
 • hegek, aknés hegek korrigálására
 • bőrhibák, egyenetlen bőr korrekciójára
 • tág pórusok összehúzására
 • táskás szemhéjak korrigálására
 • szem alatti karikák halványítására
 • striák korrigálására

Időpontkérés

A nagy pillanat - A frakcionált szén-dioxid lézeres kezelés

A frakcionált CO2 lézeres kezelés tudományos áttörés a bőrfiatalításban, az egyik legkorszerűbb frakcionált (mikropixeles) arcfiatalítás, mely során a lézerfényt célzottan, csak a bőr kiválasztott területeire irányítjuk, eredményeképp feszesebb, simább és üdébb bőrfelszínt kapunk.

A lézerfény elégeti, valamint elpárologtatja a magasabb víztartalommal rendelkező bőrrétegeket. A lézer hőhatása összehúzza a bőr alatti kötőszövetet, fokozza az elasztikus és kollagén rostok termelődését. A bőrfelszínen eltávolítja az elöregedett, elhalt felületi hámsejteket, amik természetes módon leválnak, helyükön újak termelődnek. A lézeres arcfiatalítás újjászervezi és felgyorsítja a sejtek kicserélődését, a bőrfelszínen és a bőr mélyebb rétegeiben is segíti a bőr fokozatos megújulását, segít visszaállítani az arcbőr fiatalságát.

A frakcionált CO2 lézeres kezelés kiválóan használható ráncok, hegek, idősödő bőr korrekciójára, eltüntetni a napfoltokat, bőrhibákat, öregségi foltokat. A bőr felsőbb és alsóbb rétegeiben történő kedvező hatása hónapokig tart, így biztosítja a hosszú távú fiatalító hatást, feszesebb, üdébb és frissebb bőrt.

A frakcionált lézeres bőrfiatalítás során a bőrgyógyász megtisztítja a kezelendő bőrfelületet, majd érzésteleníti azt. A bőrprobléma és kezelési terv alapján kiválasztja a kezeléshez szükséges energiát, pixelformát, pixelszélességet és pixelsűrűséget, melyek meghatározzák a lézer behatolási mélységét, valamint a hőzóna szélességét. Lépésről-lépésre megkezeli a problémás bőrfelületet, amennyiben szükséges, akár többször is végigkezeli a területet. A bőrgyógyász a kezelés végén utókezeli a bőrt. A lézeres bőrfiatalítás ideje érzéstelenítéssel együtt, a kezelt területtől függően 45-90 perc. A frakcionált CO2 lézeres arckezelés jól kombinálható más plasztikai sebészeti eljárásokkal, mint például ráncfeltöltés, frakcionált mikrotűs RF kezelés, arcplasztika, szemhéjplasztika, nyakplasztika, zsírleszívás.

Frakcionált CO2 lézeres kezelés előnye

 • nőknek és férfiaknak egyaránt ajánlott
 • természetes úton fiatalítja a bőrt
 • rugalmasabb, feszesebb bőr
 • ráncok eltüntetése
 • bőrhibák, pigmentfoltok, napfoltok korrigálása
 • időskori laza bőr megszüntetése
 • természetes és tartós eljárás
 • minimális kellemetlenséggel jár
 • tartós eredmény 1,5-2 évig (életkortól függően)
 • arc, szemhéj, szemkörnyék, nyak bőrén is végezhető
 • egyéb beavatkozásokkal kombinálható
 • akár már 20-30 éves kortól

Időpontkérés

A kezelő kulisszatitkai - A frakcionált CO2 lézeres kezelés technikái

Az Intézetünkben működő „SmaXel” prémium kategóriás lézer alkalmazási területe rendkívül széleskörű, köszönhetően 40 wattos teljesítményének, illetve a legújabb generációs, frakcionális galvo-szkennernek.

A CO2 (szén-dioxid) lézerek a mai napig az orvosi lézerek „gold-standard”-jét jelentik. Kiválóan alkalmazhatóak bőrsebészeti és kis-sebészeti beavatkozásokra, esztétikai területen pedig - a napjainkban legkorszerűbbnek számító - frakcionális (mikropixeles) bőrfiatalításra.

A CO2 frakcionált lézer nagy teljesítményének köszönhetően igen rövid idő alatt képes nagy energiát leadni, könnyen hatol a bőrbe és nyelődik el a lágyrészek víztartalmában, ahol hővé alakulva fejti ki hatását.

Az eljárás lényege a minimál-ablatív technológia, azaz a frakcionális fototermolízis. A frakcionált lézerfény hatékony és biztonságos hámlasztást biztosít, mert a kezelés során az energia nem teljes felületen, hanem pontokon jut a kezelt bőrfelületre. Minden egyes pixelben a fókuszált lézer energia a bőr mélyebb rétegeibe hatoló „mikro-sebet” ejt a kezelt felületen, így a szövet lokalizált hőkárosodását (thermal damage) okozza. A sűrűn, egymás mellé helyezett pontok közötti sértetlen területeken a bőr ép marad, természetes úton biztosítja a hámosodást. A frakcionális fototermolízis beindítja a bőr természetes kollagén és hámsejt termelését. A néhány ezrednyi bőrréteg eltávolításával a szervezetet ösztönözzük, hogy maga állítsa elő az új, egészséges bőrfelszínt, így már néhány nap után tapasztalható a feszesebb bőr. A pixelek közötti érintetlen szövet jelentősen gyorsítja a sebgyógyulást, hiszen minden egyes seb közelében vannak életképes, epidermális őssejtek.

A kezelés során változtatható méretű és formájú (négyzet, háromszög, hatszög, kör) területre helyezi el a lézer a pixeleket a bőrön. A bőrfiatalító eljárás során a pixelek száma igen tág keretek között (9 ~ 4489 pixel) változtatható attól függően, hogy mi a beavatkozás elsődleges célja. A kezelési paraméterek finom beállításának lehetősége maximális biztonságot, precizitást és ellenőrzést biztosít a szakorvos számára.

A nem összefüggő kezelési területnek köszönhetően nem melegszenek túl a szövetek, hatékonyabb, szinte vérzésmentes és kisebb fájdalommal jár a kezelés. Azonban a lézer elegendő mennyiségű hőt biztosít a mélyebb rétegeknek, hosszú távon fokozza az elasztikus és kollagén rostok termelődését. A lézeres arcfiatalítás újjászervezi és felgyorsítja a sejtek kicserélődését, bőrfelszínen és a bőr mélyebb rétegeiben is segíti a bőr fokozatos megújulását, segít visszaállítani az arcbőr fiatalságát.

A modern vezérlésnek köszönhetően számos módon szabályozható a lézerfény energiája, a bőrfelszínre érkező lézernyalábok szélessége, gyakorisági ideje, felszín mintája, mérete, pixelsűrűsége. A beállításokkal szabályozhatjuk a hámlasztás mélységét, egyenletességét, folytonosságát, valamint a kezelések biztonságát és hatékonyságát, nehezen kezelhető területek is eredményesen kezelhetők.

A frakcionális kezelést az FDA, Amerikai Élelmiszer- és Gyógyszer Engedélyeztetési Hivatal (Food and Drug Administration) egyéb felületes hegek, öregségi foltok, barna foltok, melasma, szem körüli ráncok kezelésére ismerte el.

Időpontkérés

A lábadozás időszaka - Felépülés és kockázatok

A frakcionált CO2 lézeres bőrfiatalítás nem műtéti eljárás, valódi felépülési időről nem beszélhetünk. Mivel a lézeres hámlasztás a bőr felső rétegét érinti, 3-4 napig bőrpír, viszketés és ödéma jelentkezhet. A CO2 lézeres kezelés minimális fájdalommal jár, a kezdeti feszítő érzésen jegeléssel enyhíthetünk. A lézeres kezelés után 7-10 nappal a bőr szárazzá válik és fájdalommentesen lehámlik, ami után új bőrréteg alakul ki. Az új bőr kezdetben rózsaszínű, mely fokozatosan halványodik. A lézeres bőrkezelés után 2 hétig sminket ne viseljen. 4 hétig kerülje a napozást, szolárium és szauna használatát, mert ezek fokozzák a pigment termelő sejtek működését. 6 hónapig minimum 30 faktoros fényvédő krémet alkalmazzon. Kozmetikai szolgáltatásokat a kezeléssorozat alatt ne vegyen igénybe. A megfelelő gyógyulás érdekében fontos, hogy ne dohányozzon, mert a nikotin lassítja a regenerációs folyamatokat és károsan hat a sebgyógyulásra. A frakcionált lézeres bőrfiatalítás utáni mellékhatások igen ritkák, de előfordulásukat teljesen nem zárhatjuk ki. Ilyen lehet a herpesz fertőzés, hiperpigmentáció, vérzés, pattanásosodás.

Időpontkérés

Elégedettség tölt el - A frakcionált szén-dioxid lézeres kezelés eredménye

A lézeres hámlasztás eredménye 2 hét után már látható, amikor a bőrfelszín új rétege megjelenik. A frakcionált lézeres hámlasztás optimális eredménye 3 hónap után válik láthatóvá. Egyénre szabott bőrfiatalítási terv alapján már 20-30 éves kortól végezhető, általában 2-3 lézeres kezelés javasolt az őszi-téli hónapokban, amit 6-8 hetente szükséges ismételni. A bőrfiatalítás eredménye látványos, 1-2 évig megmarad. Egyéni igények alapján évi 1 fenntartó kezelés javasolt. A frakcionált lézeres kezelésnek köszönhetően nem változnak meg az arcvonások, nyomtalanul válik feszessé és fiatalabbá a bőr, melynek kiváló eredményeit Ön és környezete elégedetten csodálja.

Frakcionált lézeres kezelés árak:
Teljes arc: 80-120 000 Ft
Nyak: 40-60 000 Ft
Dekoltázs: 55-80 000 Ft

Pontos árajánlatért kérjük, jöjjön el hozzánk ingyenes arcszépészeti bőrgyógyászati konzultációra!

Időpontkérés

Meggyőző érvek, hogy miért válasszon minket:

 • Egyéni árak, akciók, kedvezmények
 • Vizsgálatok, konzultáció és műtét egy helyen
 • Várakozás nélkül, rugalmas időpontok, műtét akár 1-2 napon belül
 • Minőségi, modern anyagok, korszerű altatószerek, fogyóeszközök használata
 • A világ vezető implantátum gyártó cégek termékei (Mentor, Polytech, Allergan)
 • Nemzetközileg elismert plasztikai sebészek, a szakma kiemelt képviselői
 • Európai színvonalú szolgáltatás, exkluzív kórházi körülmények
 • Szakmailag felkészült, páciens központú csapat
 • Budapest szívében, jól megközelíthető helyen vagyunk
 
 

Regisztráció

Kérjen időpontot most konzultációra!
most

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Blog

JOY Prix de Beauté – A szépség nagydíja | 2017.10.20

A JOY magazin idén 16. alkalommal rendezi meg a Prix de Beauté - A szépség nagydíja eseményét. {...}

 
 

Orvos válaszol

bppi | 2017.08.29

Kedves András! Köszönjük, hogy megtisztelt minket bizalmával. Nem szükséges szike alá feküdnie, több szépészeti beavatkozást is tudunk {...}

 
 

Referenciák

Veronika | 2017.05.11

Teljeskörű ellátás, megbízható szakorvosok, tökéletes környezet! Csak ajánlani tudom mindenkinek!

 
 
 

Hírlevél feliratkozás

 
Ügyfélszolgálat - Offline