Ajakfeltöltés

ajakfeltoltes.jpg

········ CO2 lézeres, Rádiófrekvenciás és HIFU kezelés most 3+1 akcióban ········

········ Ránctalanítás, ajakfeltöltés és izzadáskezelés akciós áron! ········

Az igazi elhatározás - Mit érdemes tudni az ajakfeltöltésről? Mi történik az első konzultáción?

Az ajakfeltöltés olyan esztétikai beavatkozás, melynek célja az ajkak teltebbé, fiatalosabbá tétele. A formás telt ajak a nőiesség egyik szimbóluma, így érthető, hogy napjaink egyik legnépszerűbb szépészeti beavatkozása. Ajakfeltöltéssel eltüntethetőek a száj körüli apró ráncok, növelhető az ajkak teltsége, vastagsága, korrigálható az aszimmetria. Az első konzultáción plasztikai sebészünkkel átbeszéli, hogy milyen mértékű változtatást szeretne, pontosan milyen eredményt kíván elérni és ezek figyelembe vétele mellett kiválasztják a szükséges korrekció típusát.

Időpontkérés

A nagy pillanat - Az ajakfeltöltés

Az ajkak méretének növelése felszívódó töltőanyag beinjekciózásával történik. A kezelés előtt a fogorvosi beavatkozásokhoz hasonlóan érzéstelenítjük a szájat és környékét. Az ajakfeltöltés során a tűt az ajakpír és a bőr határán vezeti be a plasztikai sebész 2-3 mm mélyre hatolva, az ajakpír területe alá, amennyiben az ajakkontúr formálása szükséges. Az ajak vastagításához a nyálkahártya felőli oldalon történik az injekciózás. A töltőanyag a tű visszahúzása közben több ponton kerül beinjektálásra. A beavatkozás átlagos időtartama 20-30 perc. Intézetünkben amerikai, felszívódó, 8-14 hónap hatástartamú, többszörös keresztkötéseket tartalmazó, hialuronsav alapú készítményt, a Juvederm Ultrát vagy a Juvederm Ultra Smile-t használjuk.

Időpontkérés

A műtő kulisszatitkai - Az ajakfeltöltés technikái

A feltöltő anyagoknak alapvetően két típusa létezik: vannak az úgynevezett felszívódó anyagok és a nem felszívódó, végleges készítmények (pl. szilikon olaj). Utóbbit manapság egyre kevésbé alkalmazzák, mert a használatuk sok szövődménnyel jár. Felszívódó anyagok közül a leghatékonyabbak a hialuronsav alapú készítmények, mert az a szervezetben is megtalálható, így felszívódása nem okoz problémát. A felszívódási idő készítményenként, eljárásonként eltérő, 8-14 hónap. Az ajakfeltöltés eredményének fenntartásához a beavatkozás bizonyos időközönkénti ismétlése szüksége.

Időpontkérés

A lábadozás időszaka - Felépülés és kockázatok

Az ajakfeltöltés után enyhe duzzanat, bőrpír előfordulhat, de ez pár nap után magától elmúlik. A feltöltést követően pár napig kerülje a rágógumizást, fogászati kezeléseket és a száj masszírozását. Két nap elteltével már sminket is használhat, de a szoláriumozást és a sminktetoválást 1 hónapig kerülje. Az ajakfeltöltés során fellépő szövődmények előfordulási esélye igen csekély, de nem zárható ki. Ilyen szövődmény lehet az aszimmetria, a hosszan tartó duzzanat, a bevérzés és az ajkak érzékenységének átmenti megváltozása.

Időpontkérés

Elégedettség tölt el - Az ajakfeltöltés eredménye

A szájfeltöltés eredménye azonnal látszik, az ajkak teltebbek lesznek, a száj körüli ráncok eltűnnek. Az ajakfeltöltés után egész arca megfiatalodik, kisugárzása még nőiesebb és érzékibb lesz.

Időpontkérés

Meggyőző érvek, hogy miért válasszon minket:

  • Egyéni árak, akciók, kedvezmények
  • Vizsgálatok, konzultáció és műtét egy helyen
  • Várakozás nélkül, rugalmas időpontok, műtét akár 1-2 napon belül
  • Minőségi, modern anyagok, korszerű altatószerek, fogyóeszközök használata
  • A világ vezető implantátumgyártó cégek termékei (Mentor, Silimed, Allergan)
  • Nemzetközileg elismert plasztikai sebészek, a szakma kiemelt képviselői
  • Európai színvonalú szolgáltatás, exkluzív kórházi körülmények
  • Szakmailag felkészült, páciens központú csapat
  • Budapest szívében, jól megközelíthető helyen vagyunk
 
 

Regisztráció

Kérjen időpontot most konzultációra!
most

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Blog

JOY Prix de Beauté – A szépség nagydíja | 2017.10.20

A JOY magazin idén 16. alkalommal rendezi meg a Prix de Beauté - A szépség nagydíja eseményét. {...}

 
 

Orvos válaszol

bppi | 2017.08.29

Kedves András! Köszönjük, hogy megtisztelt minket bizalmával. Nem szükséges szike alá feküdnie, több szépészeti beavatkozást is tudunk {...}

 
 

Referenciák

Veronika | 2017.05.11

Teljeskörű ellátás, megbízható szakorvosok, tökéletes környezet! Csak ajánlani tudom mindenkinek!

 
 
 

Hírlevél feliratkozás

 
Ügyfélszolgálat - Offline