B.tox ránctalanító kezelés

b.tox_ranctalanitas2.jpg

Az igazi elhatározás - Mit érdemes tudni a b.tox ránctalanító kezelésről? Mi történik az első konzultáción?

A b.tox kezelés összefoglaló elnevezés, minden olyan terápia idetartozik, amelyet a botulinum toxin megfelelően hígított oldatával végeznek. A b.tox felhasználhatósága nagyon széleskörű. A ránctalanítás mellett alkalmazható a szemöldökemelésre, nyitottabb szemrés kialakítására, vagy a felső fogíny kivillanásának korrekciójára, ajakformálásra, „tic”-jellegű arcrángások, migrénes fejfájást okozó érgöcsök megszüntetésére, a túlzott izzadás (hyperhydrosis) gátlására. A legtöbb ránc kialakulásában döntő szerepe van a mimikai izmok erőteljes működésének. A homlok gyakori ráncolása, a mosolygás, a szemöldök összehúzása barázdák, ráncok kialakulásához vezethet. A ránctalanító kezelés lényege, hogy a mimikai izmok működésének korlátozásával megakadályozza a ráncképződést, illetve a ráncok látványos mélyülését azáltal, hogy átmenetileg blokkolja a ráncok kialakulásáért felelős izmokat és a perifériás ideg-izom közötti ingerület átvitelét. A hatás mértéke és ideje némileg függ a beadott mennyiségtől és a beadás helyétől. Az első konzultáció alkalmával plasztikai sebészünkkel megbeszéli, hogy milyen változtatást szeretne. Egy vizsgálatot követően a sebész javaslatot tesz, hogy milyen kezelési eljárás hozna elvárásainak megfelelő eredményt. A konzultáción lehetősége van az Önben felmerülő kérdések tisztázására, amihez minden szükséges információt biztosítunk.

Időpontkérés

A nagy pillanat - b.tox kezelés a ráncok ellen

B.tox kezelés mindössze negyed órát vesz igénybe, melynek során a plasztikai sebész a botulinum toxin hígított oldatát fecskendezi a kezelendő területbe. A beavatkozást helyi érzéstelenítésben végezzük, érzéstelenítő krémet vagy Lidocain injekciót alkalmazva.

Időpontkérés

A műtő kulisszatitkai - A ránctalanító kezelés technikája

Az érzéstelenítést követően a plasztikai sebész az előre megtervezett és bejelölt pontokon, vékony tű segítségével beinjekciózza a hatóanyagot. A beavatkozás során különös jelentőséggel bír a plasztikai sebész gyakorlati tapasztalata. A b.tox injekció beadási helye, módja és a hatóanyag mennyiségének korrekt megválasztása határozza meg a kezelés eredményességét. Mélyebb ráncok esetén hialuronsavas feltöltéssel lehet kiegészíteni a kezelést, de csak a ránctalanítást követően kb. 1 hét múlva, amikor már az izmok gyűrő hatása nem mozdíthatja el a feltöltő anyagot.

Időpontkérés

A lábadozás időszaka - Felépülés és kockázatok

A b.tox kezelés nem műtéti beavatkozás, így igazán felépülési időszakról sem beszélhetünk. A kezelés után nyugodtan dolgozhat, elvégezheti szokásos teendőit. A ránctalanítást követően a vízszintes testhelyzetet kerülnie kell, mert így könnyebben előfordulhat, hogy a beadott toxin más területekre átszivárog. A ránctalanító kezelés leggyakoribb mellékhatása a beadás helyén jelentkező duzzanat, bevérzés, zsibbadás, múló fejfájás, ritkábban hányinger, de ezek a tünetek maguktól megszűnnek.

Időpontkérés

Elégedettség tölt el - A b.tox ránctalanítás eredménye

A b.tox összetevői több lépésben fejtik ki hatásukat, ezért a hatásmaximum pár nappal az injekció beadása után jön létre. A ránctalanító kezelés hatóideje több tényezőtől függ, úgy mint, a hatóanyag dózisától, inaktivizálódásától, hígításától és a beadás módjától. Általánosságban azt mondhatjuk, hogy 4-5 hónap után szokott felmerülni az újabb beavatkozás szükségessége. Természetesen a felsorolt tényezők miatt, ez az idő hosszabb vagy rövidebb is lehet. A ránctalanító kezelést követően tapasztalni fogja, hogy ráncai halványodnak, a kezelt területen kisimul a bőre, ezáltal arca biológiai életkorához képest megfiatalodik.

Időpontkérés

Meggyőző érvek, hogy miért válasszon minket:

  • Egyéni árak, akciók, kedvezmények
  • Vizsgálatok, konzultáció és műtét egy helyen
  • Várakozás nélkül, rugalmas időpontok, műtét akár 1-2 napon belül
  • Minőségi, modern anyagok, korszerű altatószerek, fogyóeszközök használata
  • A világ vezető implantátumgyártó cégek termékei (Mentor, Silimed, Allergan)
  • Nemzetközileg elismert plasztikai sebészek, a szakma kiemelt képviselői
  • Európai színvonalú szolgáltatás, exkluzív kórházi körülmények
  • Szakmailag felkészült, páciens központú csapat
  • Budapest szívében, jól megközelíthető helyen vagyunk
 
 

Regisztráció

Kérjen időpontot
most
konzultációra!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Blog

Ápolt lábak: így szőrtelenítsünk | 2017.09.20

Változó, hogy ki milyen szőrtelenítő praktikára esküszik, de a nők jelentős része állandóan szőrteleníti a lábát, mivel napjainkban az ápolt, szőrtelen testet részesítjük… {...}

 
 

Orvos válaszol

bppi | 2017.08.29

Kedves András! Köszönjük, hogy megtisztelt minket bizalmával. Nem szükséges szike alá feküdnie, több szépészeti beavatkozást is tudunk {...}

 
 

Referenciák

Nelli | 2017.06.26

A legjobb döntés volt ezt a klinikát választani. Olyan szolgáltatást kaptam amiről álmodni nem mertem volna. Az ápoló személyzet végtelenül kedves, segítőkész. A környeze
{...}

 
 
 

Hírlevél feliratkozás

 
Ügyfélszolgálat - Offline