201403.09 Hozzászólások

Rubint Réka szerint a mellnagyobbítás elfogadott akár egy fogtömés

 
Rubint Réka szerint a mellnagyobbítás elfogadott akár egy fogtömés
 

Rubint Réka véleménye szerint a mellnagyobbítás ma már teljesen természetes és elfogadott, akár a fogtömés. Réka több évvel ezelőtt határozta el magát mellnagyobbító műtétjére, és ezt már a kezdetektől felvállalta ország világ előtt.

Rubint Réka az egyik legnevesebb magyar fitneszedzők egyike. Ő már többször is kifejtette véleményét magáról a mellnagyobbító beavatkozásról. A fitneszguru arra bátorít mindenkit, aki ilyen műtéten gondolkodik, vagy esetleg már túl is esett rajta, hogy semmiképp se szégyelljék, hiszen az ő határozott meglátása és tapasztalata, hogy ez az egyetlen olyan testrész, amelyen még kemény, célzott és szigorú edzéssekkel sem lehet változtatni, főleg volumennövelést nem lehet elérni. Réka szavait alátámasztja saját példája is, hiszen élete legmeghatározóbb része a mozgás, amelyet feszes idomai tükröznek is, azonban ezzel a rendszeres elfoglaltságával mégsem formálhatta olyanná kebleit, amelyet ő szeretett volna. Vannak, akik megkérdőjelezik, hogy a fitnesz és a plasztika hogyan férhet össze. Réka a kérdésre frappáns válasszal szolgált. Elmondása szerint nincs olyan magyar, európai vagy bármely más ország világbajnok fitnesz- és testépítő bajnoknője, akinek a kidolgozott teste mellett eredeti lenne a nagyméretű keble.

Réka teljesen természetesnek érzi a mellnagyobbítás témáját, hiszen ez ma már egy rutin eljárással elérhető mindenki számára, csakúgy mint a fogorvos szolgáltatásai. A fitneszedző azzal példálózott, hogy ha valakinek lyukas a foga, akkor elmegy a megfelelő orvoshoz és betömeti, és mégsem ítélik el azért, mert testidegen anyagot kapott a szájába.

Réka boldog és elégedett a mellműtét eredményével, ha újra kezdhetné sem tenne másként. A napokban az a megtiszteltetés érte, hogy a legszexibb celeb MILF-nek választották. S ezt követően egyből felfigyelt rá az egyik fehérneműcég is, és megválasztották a saját sportmelltartóik reklámozásához. Bár a fitneszlady az utóbbi időben sok kritikát kapott a már-már túl izmos, elférfiasodott idomaira, most mégis bájosan tekint vissza ránk a sportos, ám nőies ruhadarabokban, rengeteg dicséretet begyűjtve magának.

 

Forrás: hir24.hu, Fotó: Rubint Réka Facebook Szóljon hozzá

 

Hozzászólások (0)

Új hozzászólás

Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon hozzászólás elküldéséhez! Bejelentkezés »    Regisztráció »

 

Facebook hozzászólások

 
 
 
 
Ügyfélszolgálat - Offline