201305.10 Hozzászólások

Francia porcelán babává vált a japán modell

 
Francia porcelán babává vált a japán modell
 

Valeria Lukyanova után ismét egy hölgy, aki egy játék babát választott példaképéül. Valeriával ellentétben Vanilla azonban nem Barbiet, az amerikai szépséget választotta.Vanilla Chamu csodálata addig terjedt, hogy már összesen több mint 30 műtéten és kezelésen esett át azért, hogy a lehető legjobban hasonlítson kedvenc idoljára, a klasszikus francia porcelánbabára, melyre jellemzőek a tág, kerek szemek, világos, matt bőr, kis pírral az orcán és a piciny áll; mindezt dús hajkorona keretezi.

Vanilla Chamu csodálata addig terjedt, hogy már összesen több mint 30 műtéten és kezelésen esett át azért, hogy a lehető legjobban hasonlítson kedvenc idoljára, a klasszikus francia porcelánbabára, melyre jellemzőek a tág, kerek szemek, világos, matt bőr, kis pírral az orcán és a piciny áll; mindezt dús hajkorona keretezi. A porcelánbabák 1860 és 1900 között érték el népszerűségük csúcsát; ma a korabeli babák már több ezer dollárt érnek.

Az eset érdekességét csak fokozza, hogy egy egyszerű kinézetű japán tinédzser-forma hölgyről van szó, vagyis volt szó. Vanilla Chamu tipikus keleti vonásai, a ferdeszemek, pisze orr már csak a múlté. A beavatkozások - zsírleszívás, szemhéjplasztika, mellnagyobbítás, orrplasztika, stb. - eredményeképp már egyáltalán nem emlékeztet régi önmagára. Bizonyos plasztikai műtétek, mint az orrplasztika, szemhéjplasztika egyre népszerűbbek az ázsiai nők körében, ugyanis mindenki szeretne megszabadulni a ferde szemektől, a nyugatias vonások már évek óta igen kedveltek (bővebben a Fehérek akarnak lenni az ázsiai nők cikkünkben). Vanilla jelenlegi életkorát titkolja, azt azonban tudni lehet, hogy az első plasztikai műtétén 19 éves korában esett át. Gond nélkül bevallotta azt, hogy a beavatkozásokra már 10 millió jent, 102 000 dollárt, vagyis 22,8 millió forintot költött az elmúlt évek során. Befektetése mindenesetre úgy tűnik, megtérül, hiszen a plasztikai műtétek hozzájárultak ahhoz, hogy hazájában igazi sztárrá váljon, folyamatosan a képernyőn szerepel és pop karrierje is beindult.

Vanilla_Chamu_1.jpg

Legújabb ötlete, hogy magasságát is műtéti úton növeli meg pár centivel. Aki szeretne még többet megtudni Vanilla Chamu-ról, a videó megnézéséhez kattintson ide.

(Forrás: Dailymail, buzzfeed.com)

 

Szóljon hozzá

 

Hozzászólások (0)

Új hozzászólás

Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon hozzászólás elküldéséhez! Bejelentkezés »    Regisztráció »

 

Facebook hozzászólások

 
 
 
 
Ügyfélszolgálat - Offline