201301.23 Hozzászólások

Angelina Jolie plasztikára és esküvőre készül

 
Angelina Jolie plasztikára és esküvőre készül
 

Nem rég, a National Enquirer amerikai bulvárlapnak köszönhetően az a szóbeszéd kapott szárnyra, hogy Angelina Jolie egy esküvő előtti generálra készül…ez még nem is lenne baj, de a generál elsősorban plasztikai sebészeti beavatkozásokból állna. Vajon van-e szüksége több plasztikai műtétre a világ „legtökéletesebb” szépségének?

A bennfentes a következőket árulta el: „Angelina úgy hiszi, öregnek néz ki, és belefáradt ebbe. Ki van akadva a homlokán lévő ráncok, a tokája és a zsírgumó miatt, amiket a hasán, a fenekén és combjain fedezett fel.”

Angelina JolieA hír azért érdekes, mert legutóbbi információk és képek alapján Jolie kisasszony épphogy 45 kg-ot nyom. Emellett sokan, köztük több internetes portál hiteltelennek tartja a National Enquirer forrását, hiszen már korábban is valótlanul hozták nyilvánosságra a tavaly, 2012-es tavaszi Bahama-szigeteki Jolie-Pitt esküvőt is.

Angelina Jolie-tól nem idegenek a plasztikai beavatkozások, hiszen modell karrierje elején keskenyítették orrnyergét, illetve az orrhegyéből is csíptek le valamennyit orrplasztikája során. Később felröppent a mellplasztika, a mellfelvarrás híre is, amely 3 gyermeket szült színésznő esetén nem is lenne olyan meglepő.

Mindenesetre a bennfentes szerint Angelina is, mint oly sokan mások - a legjobb formáját akarja hozni a nagy napon, így már konzultált európai plasztikai sebészekkel az esetleges zsírleszívásról, b.tox kezelésről és lézeres kezelésekről, hogy újra úgy nézzen ki, mint a Lara Croft filmek idejében.

bridalplastyEgy brit felmérés azt mutatta, hogy a menyasszonyok 10%-a végeztet magán valamilyen plasztikai beavatkozást, valamint b.tox kezelést az esküvő előtt. A Birminghami Egyetem pszichológusa szerint „Ez nem csoda, hiszen a menyasszony egy egész napot tölt el azzal, hogy fotósoknak pózol.”

Amerikában már valóságshowt is indítottak „Bridalplasty” címmel, melyben 12 menyasszony versenyez azért, hogy plasztikai sebészek segítségével a lehető legszebb legyen az esküvő napján és mellé egy álomesküvőt is nyerjen.

Annyi bizonyos, hogy Brad Pitt arája nem az első, nem az utolsó ezzel a tettével. Bár mi inkább a régi Angelinára szavazunk! Jó egészséget és sok boldogságot kívánunk nekik!

(Fotó: fashionfave.com, hollyscoop.com)

 

Szóljon hozzá

 

Hozzászólások (0)

Új hozzászólás

Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon hozzászólás elküldéséhez! Bejelentkezés »    Regisztráció »

 

Facebook hozzászólások

 
 
 
 
Ügyfélszolgálat - Offline