201307.01 Hozzászólások

Meghökkentő szépségtrendek, vicces újdonságok

 
Meghökkentő szépségtrendek, vicces újdonságok
 

Korábbi cikkünkben a sztárok által felkapott különleges szépség trükkökről számoltunk be, ennek folytatásaként most lássunk néhány keleti praktikát, amely véleményünk szerint igencsak megosztja az európaiak közvéleményét.

fureszporos_kad_kezeles.jpgA japán nők körében népszerűvé vált az utóbbi időben a meleg fűrészporos kád használata. Véleményük szerint a terápia úgy izzaszt, mintha lefutnának egy egész maratont. Ez a fajta szépészeti divat a japánok szerint nagyon hatásos, a lényege, hogy a vendéget 15-20 percre meleg, finomított fűrészporos ülőfürdőbe ültetik. A fűrészpor alapanyaga fontos, hogy ciprus vagy cédrusfából készüljön, ezek ugyanis javítják a keringést, megtisztítják a bőrt, valamint gyógyítják az izomfájdalmakat is. A fűrészport fokozatosan melegítik fel a kezelés során egészen 40 fokig. Azt persze nem tudjuk, hogy valóban hatékony-e ez a módszer, ezt mindenki maga dönti el, azonban egy biztos, azzal, hogy nagy mennyiségű izzadságot eredményez, biztosan a szervezetre nézve a méregtelenítése rendkívüli, ami valljuk be, rosszat nem jelenthet, csak ne felejtsük el pótolni az elveszett vizet és ásványi anyagokat a kezelést követően.

Egy másik említésre méltó igen furcsa kezelés, mely során egy thai nő szó szerint pofozással igyekszik fiatalítani vendégeit, és esküszik rá, hogy az eredményességét tekintve ez egy remek szépészeti megoldás. Állítása szerint a kúrának nincs mellékhatása, bár valószínűleg nem a legkellemesebb terápiák egyike. A nem mindennapi kezelés, akár húsz évvel fiatalabb megjelenést biztosít. A thai masszőr elmondása szerint azonban nagyon fontos, hogy ezt csakis szakember végezze, aki ismeri azokat a pontokat és azokat az ütési technikákat, amelyek valóban hatékonyak.

A szakavatott hölgy azt állítja magáról, hogy a világon tíz ember tudja mindössze, hogy az arcon hova és hogyan kell csapni, és ő is a szerencsések közé tartozik. A kezelés ára igen magas, hiszen a masszőr körülbelül 80 ezer forintot kér csupán az arc egyik oldaláért. A legnagyobb csoda a masszőrnő szerint az, hogy az eredmény egyből a kezelést követően már látszik is.

mellnagyobbitas_csapkodas.jpgDe nem ő az egyetlen, aki pofozással szépít. Egy bangkoki nő ugyanezzel a módszerrel nagyobb melleket ígér. Állítólag addig csapkodja a testrészt, míg az a kívánt alakú és/vagy méretű nem lesz. Ezt úgy teszi lehetővé, hogy a megfelelő technikával és határozott mozdulatokkal úgy ütögeti a zsírt, hogy az a kívánt felületre vagy testrészre vándoroljon. A 44 éves hölgy elmesélte, hogy még egészen tinédzser korában tanulta el a helyes módszer alapjait nagymamájától. S ezt idősebb korára továbbfejlesztette és immáron 20 éve sikeresen gyakorolja visszatérő vendégkörén. A technikának köszönhető eredmények szerint, akár 5-6 centiméterrel is megnövelheti a mellméretet. Egy kezelés 10 percet jelent és a látványos eredmény a 4. vagy 5. kezelést követően jelentkezik majd. A csodakozmetikusnál mindenféle korosztály megfordul. Elmondása szerint egyedül a nagyon vékony hölgyeknek nem tud érdemben segítséget nyújtani a különleges módszerrel, ezért azoknak a vendégeknek azt javasolja, hogy szedjenek fel pár kilót és azután térjenek vissza a szalonba.

Mint látjuk, a szépség trükkök tárházából kifogyni nem lehet, sőt azok egyre csak szaporodnak. Ebből is látszik, hogy a szebbik nem mi mindenre képes, hogy fiatalságát, bujaságát a lehető legtovább megőrizze.

 

Forrás: nlcafe.hu, fotó: nlcafe, Ion House Szóljon hozzá

 

Hozzászólások (0)

Új hozzászólás

Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon hozzászólás elküldéséhez! Bejelentkezés »    Regisztráció »

 

Facebook hozzászólások

 
 
 
 
Ügyfélszolgálat - Offline