201302.11 Hozzászólások

Mi mindent tesznek meg a plasztikáért

 
Mi mindent tesznek meg a plasztikáért
 

Az életben számos túlsarkítottnak tűnő, ám mégis valós történet és példa szemlélteti azt, hogy egyesek mi mindenre képesek annak érdekében, hogy az általuk kitűzött célt elérhessék. Nem kivétel ez alól a plasztika területe sem, hiszen az emberi hiúság és tökéletességre való törekvés az egyik legmotiválóbb az összes létező célkitűzés mozgatórugója közül.

A szépség, testünk kontúrjának összhangja igen fontos és manapság már nemcsak a nők, hanem bizony-bizony a férfiak is sok időt fordítanak külsejükre. Nagy hangsúlyt kap öltözködésünk. Figyelünk arra, hogy eltérő egyéniségünket tekintve milyen kiegészítőket, színeket és ruhadarabokat helyezünk előnybe. Azonban vannak olyan külső jegyek, amelyeket nem lehet kompenzálni öltözködéssel, vagy kozmetikumokkal, gondolunk itt azokra a testi hiányosságokra vagy deformitásokra, amelyek a legtöbbször komplexusokat okoznak, ezáltal erős önbizalomhiányt idéznek elő az érintetteknél. A modern plasztikai sebészet segítséget nyújthat a meggyengült önbizalom és testi „hiányosság” orvoslására. Ennek köszönhetően a plasztikai beavatkozások egyre népszerűbbek és elfogadottabbak a köztudatban.

plasztika_mit_teszunk_meg.jpgJayne Fenney ma már kiegyensúlyozott, elégedett életet él. Nem volt ez mindig így, boldogságát plasztikai sebészének és kitartásának köszönheti. Története azonban nem mindennapi. A hölgyet folyamatos csúfolódás érte az iskolai évek alatt túlsúlya miatt.

Jayne kitartóan fogyókúrázott, és hosszú évek alatt sikerült leadnia 70 kilót. A fogyás következtében megereszkedett a bőre, ezt a problémát azonban csakis plasztikai beavatkozás segítségével lehetett orvosolni. A hölgy eladta hatalmas házát, amelyben már csak egyedül élt, azért hogy finanszírozni tudja a beavatkozást. A későbbiekben a következőképpen nyilatkozott: "elég drasztikus döntésnek tűnik, de ez volt a legjobb dolog, amit csak csináltam. A téglát és a habarcsot olyan testre cseréltem, amilyet mindig is akartam, és egyetlen fillért se bántam meg. Az, hogy jól érzem magam, akár tíz házat is megér." Az angol hölgy most egy kisebb házban lakik és nagyon boldog, hogy olyan testben él, amelyben jól érzi magát.

Egy másik elképesztő történetben egy 24 éves banki alkalmazott szerepel. A hölgy egy nagyobb összeget tett zsebre munkahelyén azért, hogy elérje álmát, hogy modell lehessen. Az összeget mellnagyobbításra, ajakfeltöltésre, zsírleszívásra és póthajra fordította. Természetesen nem támogatjuk az ilyen tetteket az áhított plasztikai beavatkozás érdekében, azonban plasztika blogunkban írjunk arról, hogy az emberi akarat és vágyakozás milyen hatalmas tettekre képes.

 

Szóljon hozzá

 

Hozzászólások (0)

Új hozzászólás

Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon hozzászólás elküldéséhez! Bejelentkezés »    Regisztráció »

 

Facebook hozzászólások

 
 
 
 
Ügyfélszolgálat - Offline