201311.11 Hozzászólások

Egyre több brit kismama választja a plasztikát

 
Egyre több brit kismama választja a plasztikát
 

Nagy-Britanniában egyre több középosztálybeli kismama választja szülés után a plasztikai műtétet régi alakjának gyors visszanyerése érdekében, számoltak be a sebészek egy brit plasztikai sebészeti konferencián.

Dr. Raj Ragoonansi plasztikai sebész beszámolója szerint az elmúlt 5 évben duplájára nőtt az ún. „kismamahas” felvarratása. Általában a plasztikai sebész kombinált beavatkozást ajánlj az újdonsült anyukáknak, mellplasztikával feszesebbé teszi az emlőket és a terhességtől megereszkedett hasat.

A szülés utáni korrekciós műtét Nagy-Britanniában közel 10 ezer forintba, körülbelül 3,5 millió forintba kerül. A plasztikai sebész bevallása szerint korábban az ilyen beavatkozásokat főként modelleken, színészeken és énekeseken végezte, ma már több hétköznapi, középosztálybeli édesanya fordul hozzá.

Az Esztétikai Plasztikai Sebészek Brit Társaságának konferenciáján tartott előadásában dr. Ragoonansi úgy nyilatkozott, hogy szerinte ez a trend annak köszönhető, hogy egyre több információ áll a páciensek rendelkezésére, és a plasztikai műtétek sem számítanak már annyira tabunak. Egyre inkább elfogadják az emberek, hogy természetes, ha valaki törődik a megjelenésével.

Az orvos kihangsúlyozta azonban azt, hogy semmiképpen se végeztessük el a szülés utáni korrekciós plasztikai műtéteket a császármetszéssel egy időben. A természet elvégzi elsőként a munkáját, és csak utána szabad az esztétikai plasztikai korrekciót elvégezni, valamint igen fájdalmas lehet a szoptató anyuka számára egy másik beavatkozás elvégzése.

szules_utani_alakkorrekcio.jpgIntézetünkben is végzünk szülés utáni alakkorrekciót, amelyet általában a szoptatás befejezése után 6 hónappal végezzük. Addigra az édesanya eléri az ideális testsúlyt, visszanyeri amennyire csak lehet a terhesség előtti súlyát és a szülés utáni hormonális változások is lezajlanak testében. A legtöbb anyukánál a has és mell korrekciójára van szükség, ezek a beavatkozások általában egy plasztikai műtét során elvégezhetők, de előfordulhat, hogy ennél több területről is szó van. Ebben az esetben orvosaink tudják eldönteni, hogy egy vagy két lépésben végezhető-e el a beavatkozás.

Ez a kombinált plasztikai sebészeti megoldás tehát igen kedvező azoknak az újdonsült anyukáknak, akik genetikai okokból nem képesek semmilyen módszerrel visszaállítani korábbi idomaikat. A hasplasztikai és mellplasztikai beavatkozásokról, valamint a szülés utáni alakkorrekcióról honlapunkon részletesebb információt talál. Vagy beszélje át a részleteket személyesen plasztikai sebészünkkel, kérjen időpontot konzultációra!

 

Forrás: mno.hu Szóljon hozzá

 

Hozzászólások (2)

Andi

Andi 2015. 09.22

Fel eve szultem meg a 4 gyermekem eleg sokat hiztam vele nagyabol le is fogytam de mar megerrszkedet a hasam es ugy velem mar csak a mutet segit mellesleg eddigi 3 gyermekem mindegyik 3 evig szopot emiatt a melleim is meg gyotortek nincsenek kiss melleim fel varasra gondoltam de ugy olvastam hogy ez esetben is szukseg van inplantatumra .a masid dolog amitt szeretnek az az intim mutet a negy szulest kovetoen ugy gondolom szukseg van ra
Szeretnem megkerdezni kb hoza vetolegessen mennyibe kerulne egy mutet ami has mell,fenek ,intim
Es hogy ez egy idoben megoldhato e e?
Esetleg mivel meg szoptatok ha most elso korben az intim,,es a fenek plasztikat lehetseges e volna ennek mutetje .
Mennyi idot vessz igenybe mivel jellenleg kulfoldon elek csak emiatt utaznek haza ,es mennyibe kerul
A valaszt elore is kosszonom
#1    Hozzászólás

 
Bppi

Bppi 2015. 09.25

Kedves Andi!

Köszönjük érdeklődését, azonban összetett műtétek esetében nehéz hozzávetőleges árat megadnunk, hiszen nem ismerjük személyesen az Ön problémáját, és a leírás alapján sem tudjuk, hogy pontosan melyik típusú beavatkozások szükségesek az Ön esetében, és azok milyen mértékűek lennének. A beavatkozások mértéke és a probléma egyéni jellege (illetve a szükséges implantátum) befolyásolja az árat. A szoptatás ideje alatt plasztikai beavatkozást nem végzünk. Mellplasztikával a szoptatás után fél évet szükséges várni. Elsőként a mellplasztikai és hasplasztikai műtétet javasoljuk. Mellfelvarrás során nem minden esetben szükséges az implantátum beültetése. Ha a szoptatást befejezte és eltelt a szükséges idő, vegye fel velünk újra a kapcsolatot online regisztrációval.

További szép napot!

Budapest Plasztikai Intézet
#2    Hozzászólás

 

Új hozzászólás

Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon hozzászólás elküldéséhez! Bejelentkezés »    Regisztráció »

 

Facebook hozzászólások

 
 
 
 
Ügyfélszolgálat - Offline