201305.27 Hozzászólások

Egyre több nő kér mellbimbó tetoválást

 
Egyre több nő kér mellbimbó tetoválást
 

Divatőrületként említik az új jelenséget: a női mellbimbók tetoválását. Lehet csupán átmeneti hóbort, de tény, hogy kétféle változat is hódit: sötétebb árnyalatú mellbimbók iránti igény mellett, a masnis, szivecskés vagy virágos tetoválásoknak csak a képzelet szab határt.

Nagy-Britanniában elsőként a mellbimbók sötétítése ütötte fel a fejét a tetováló szalonokban, mint egyre jobban terjedő trend. Sokan úgy gondolják, hogy a sötétebb színű és jól kivehető kontúrú mellbimbók az igazán szexik és nőiesebbé teszik tulajdonosukat. A The Sun riporterének az egyik tetoválást végeztető hölgy elmondta, hogy úgy gondolja ez semmiben sem különbözik attól, amikor a nők rúzst, szájkontúrt tetováltatnak a szájukra. Ha a hölgy nem elégedett a bimbója formájával, akkor formázást is igényel a tetoválótól. Képzeletüknek határt nem szabva kreatívkodnak a nők: szív, csillag vagy akár masni formát is kérnek mellbimbójukra.

mellbimbo_tetovalasTermészetesen a mellbimbó tetoválás nem újkeletű dolog. 15 évvel ezelőtt kezdték alkalmazni mellrákon átesett pácienseknél mellrekonstrukciós műtéteik után, hogy mellbimbót alakítsanak ki, természetes hatású színben és formában.

A tetoválók tinta helyett színezőanyagot használnak, hiszen a tinta egy idő után kék színűvé válik. A színezőanyag szervetlen vas-oxid, egy természetes anyag, ami idővel eltűnik. A tetoválás 2,5 óra alatt gyorsan és egyszerűen elvégezhető, mely Nagy-Britanniában 400 fontba, azaz 140.000 forintba kerül. A mellbimbó tetoválás hazánkban is elérhető, az angol ár töredékéért.

mellbimbo_tetovalasKelly Forshaw angol tetováló szerint hihetetlenül valós hatást tudnak kialakítani. 5-ből 1 ügyfél kozmetikai kezelés jelleggel kéri a mellbimbó tetoválást.

„Legtöbben a bimbó és bimbóudvar sötétítését, hangsúlyosabbá tételét kérik, mert halvány vagy bőrszínű a bimbóudvaruk. Arra is van lehetőség, hogy kontúrt és árnyékot csináljunk a mellbimbóra. Ezzel az eljárással vizuálisan a mellet megemeljük, mellműtét beavatkozás nélkül! Az is nagyszerű, hogy eltereljük a tekintetet a hegekről, sok mellnagyobbítás vagy mellkisebbítésen átesett nő választja a mellbimbó tetoválást. Sokan talán úgy gondolják, ez egy felesleges eljárás, de jelentős pszichológiai hatása van a nőkön. Az ügyfeleim azt mondják, hogy nőiesebbnek és szexibbnek érzik magukat mellbimbó tetoválással.”

 

Forrás: thesun.co.uk, life.hu, borsonline, tumblr Szóljon hozzá

 

Hozzászólások (0)

Új hozzászólás

Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon hozzászólás elküldéséhez! Bejelentkezés »    Regisztráció »

 

Facebook hozzászólások

 
 
 
 
Ügyfélszolgálat - Offline