201708.31 Hozzászólások

Maszkban szépül a VoilaMode bloggere

 
Maszkban szépül a VoilaMode bloggere
 

A népszerű VoilaMode bloggere, Antalfy Krisztina ellátogatott Intézetünkbe, hogy kipróbálja a biomolekuláris lapmaszkos luxus arckezelést. Blogján számolt be a kezelésről és a nálunk szerzett tapasztalatairól.

Krisztina úgy gondolta, hogy 30 fölött nem árt bevetni néhány egyszerű, ám annál látványosabb trükköt a bőr korai öregedése ellen, ezért választotta a professzionális biomolekuláris lapmaszkos arckezelésünket.

„A Budapest Plasztikai Intézet jóvoltából volt szerencsém kipróbálni egy szuper frissítő kezelést, amit receptre írnék fel minden nőnek 30 fölött, egy olyan kezelésen vettem részt, ami percek alatt felfrissít és megújít. A konzultáción megismertük egymást közelebbről a bőrspecialistámmal, aki egy végtelenül kedves, tüneményes nő volt. Minden fontos információt elmondott a kezelésről, és minden kérdésemre válaszolt.”- osztotta meg olvasóival első tapasztalatait Krisztina.

Antalfy_Krisztina.png

De miről is szól a Biomolekuláris lapmaszkos arckezelés?

Az IMAGE Skincare hidratáló és öregedésgátló lapmaszkjai zselés állaguknál fogva valódi újdonságot jelentenek a maszkok kategóriájában, hiszen a lélegző, 3D maszk benntartja a bőrben a nedvességet, segítve a hatóanyagok mélyebbre jutását.

A Biomolekuláris lapmaszkos arckezelés már egyszeri alkalommal is látványos eredménnyel jár, növeli a bőr hidratáltságát, csökkenti a kisebb ráncokat, halványítja az elszíneződéseket, fiatalít, ragyogást nyújt és regenerál, azonban kúraszerűen alkalmazva tartós, kiemelkedő változást tudunk vele elérni.

Krisztina nagyon meg volt elégedve az eredménnyel: „Nekem nagyon tetszett, biztos, hogy a maszkot máskor is felteszem az arcomra.”

Győződjön meg Ön is a biomolekuláris lapmaszkos arckezelés hatékonyságáról és legyen hidratált, egészséges, feszesebb, ragyogó és életteli arcbőre! Kérjen időpontot hozzánk és próbálja ki Ön is kezelésünket!

 

Szóljon hozzá

 

Hozzászólások (0)

Új hozzászólás

Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon hozzászólás elküldéséhez! Bejelentkezés »    Regisztráció »

 

Facebook hozzászólások

 
 
 
 
Ügyfélszolgálat - Offline